Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com


Hoidot ja palvelut

Valikoimassamme laaja valikoima erilaisia hoitoja ja hemmotteluita. Tutustu lisää ja valitse omasi.


Ohjatut tunnit

Lukuisia joogatunteja ja erilaisia ohjattuja tunteja. Tervetuloa tunneille.Fysioterapia, osteopatia ja hieronta

Luotettavaa ja osaavaa fysioterapia -, osteopatia -ja hierontapalvelua löydät Hyvinvointicenteristä kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.


Kosmetologin palvelut ja jalkahoidot


Hyvivointicenterillä hoidetaan sisäistä ja ulkoista kauneutta - päästä varpaisiin. Kosmetologin palvelut ja jalkahoidot löydät meiltä, tervetuloa osaavien käsiin!


Luontaishoidot

Luontaishoitojen ihmisystävällinen lähestymistapa harmonisessa ympäristössä tarjoaa yksinkertaisen mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen terveyteen, elämänvoiman lisäämiseen ja ylläpitämiseen.


Katso Viikko-ohjelma täältä

M/L Joogasalin viikko-ohjelma 21.8.-17.12.2017


Asahi Porin Hyvinvointicenter

Asahi tai "Asahi Health" on suomalainen terveysliikunta, joka on saanut vaikutteita itämaisista lajeista kuten taijiquan, qigong (chikung), yiquan sekä jooga.


Astangajooga Porin Hyvinvointicenter

Astanga on liikunnallista ja dynaamista joogaa, jossa hengitys sitoo asennot liikesarjaksi.


Energinen sinä Porin Hyvinvointicenter

Liikkumista ryhmässä hyvällä fiiliksellä. Energinen sinä on tunneistamme lähimpänä 'tavallista jumppaa'. Opetellaan käyttämään kehoa oikein, fiilistellään sekä musiikin rytmissä hikoillen että hiljaisuuteen pysähtyen.


Flowjooga Pori Hyvinvointicenter

Flowjooga on dynaamista, virtaavaa, hengityksen rytmistä kumpuavaa liikettä.


Flow jooga Porin Hyvinvointicenter

Flow jooga kehittää liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa. Säännöllisesti harjoitettu flow jooga kehittää voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa sekä auttaa parantamaan kehotietoisuutta..


Fysiopallo Porin Hyvinvointicenter

Fysioterapeutin ohjaamalla tunnilla keskitytään koko kehoon ja kehomieleen teemoja vaihdellen. Keskivartalon hallintaa, kehonpainotreeniä, liikkuvuutta.


Jooga Porin Hyvinvointicenter

Joogassa opetellaan hengittämään optimaalisella tavalla. Luonnollisesti hengitys kulkee nenän kautta, jolloin ilma suodattuu, lämpenee ja kostuu. Hengitystekniikka auttaa saamaan enemmän elinvoimaa ja olemaan virkeämpi.


Lämpöjooga Porin Hyvinvointicenter

Lämpöjooga on turvallinen joogamuoto, joka tukee lihasten rentoutumista. Jo parin kerran jälkeen kehon tasapaino ja notkeus lisääntyvät. Salin tavallista korkeampi lämpötila tehostaa hien tuotantoa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa.


Naurujooga Porin Hyvinvointicenter

Tyypillinen naurusessio on yhdistelmä joogan hengitysharjoituksia, venyttelyä, stimuloituja nauruharjoituksia ja lapsellisen leikkimielisyyden kehittämistä.


Pilates alkeet Hyvinvointicenter Pori

Sunnuntain Pilateksen alkeis tunti


PhysioPilates Porin Hyvinvointicenter

PhysioPilates on hyvä treeni koko keholle.


Fysioryhti Porin hyvinvointicenter

Fysioterapeutin ohjaamalla tunnilla vahvistetaan sekä huolletaan koko vartaloa kannattelevia syviä ja pinnallisia lihaksia.


Shiatsuvenyttely Porin Hyvinvointicenterillä

Rauhallinen, lempeän joogamainen venyttely keskittyy avaamaan kehon energiaratoja ja parantamaan näin energian kiertoa kehossa.


SlowFlow Porin Hyvinvointicenter

SlowFlow on lempeä tunti, jossa keskitytään erityisesti liikkuvuuteen ja kehon lempeään vahvistamiseen


Vinyasa jooga 30 Porin Hyvinvointicenter

Vinyasa jooga 30 etenee dynaamisesti, 30 minuutin aikana 30:llä eri asanalla, joilla vahvistetaan koko kehoa monipuolisesti. Harjoituksen aikaan pyritään vähentämään sekä kehon että mielen ylimääräisiä kireyksiä.


Yin&Yang Porin Hyvinvointicenter

Lempeällä Yin&Yang-tunnilla yhdistetään yinjoogan pysähtyminen ja kehon kuuntelu ja yhdistetään pehmeää yangmaista liikettä.


Yinjooga Porin Hyvinvointicenter

Yin eli yinjooga on pysähtymistä kehomielen äärelle. Asanoissa viivytään pitkään ja annetaan asanan hoitaa kehoa ja mieltä, tunnin voidaan ajatella olevan myös lempeän liikkuvaa meditaatiota.


Yin jooga Porin Hyvinvointicenter

Yin jooga voi olla juuri se asia, jota tarvitset. Yin jooga muun muassa rauhoittaa mieltä ja kehoa, täydentää muuta joogaharjoittelua, parantaa liikkuvuutta nivelissä ja luo sisäistä rauhaa.


Äijäjooga Porin hyvinvointicenter

Sovellut hyvin äijäjoogaryhmään, mikäli olet riittävän kankea, mutta tarpeeksi vetelä, lattiaan kurkottaminen on sinulle haastavaa, selkäsi ja hartiasi ovat jumissa, sinulla on hiirilavantauti tai muu tietokonevamma.


Lahjakortit

Voit ostaa lahjakortin, joka kohdistetaan tiettyyn hoitoon tai avoimen lahjakortin, johon tulee valitsemasi summa ja lahjakortin saaja voi valita hoidoistamme ja palveluistamme itselleen sopivimman.


Aromaattinen Akuhieronta

Hoidossa käsitellään koko kehon energiaradat lempeästi mutta lujasti hieroen ja painellen. Vaikutusta tehostaa hierontaöljyyn lisättävä aromaattinen eteerinen öljy, joka valitaan aina tapauskohtaisesti asiakkaan oireiden ja terveydentilan mukaan.


Aromaattinen hieronta

Aromaattinen hieronta yhdistää klassisen hieronnan ja aromaterapian hoitavat vaikutukset.


Aromaterapia

Aromaterapia on klassista hierontaa kevyempi hierontakäsittely, joka voidaan tehdä koko keholle tai kehon osalle.


BEMER® verisuoniterapia

Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER® on yksi tämän hetken tehokkaimpia hoitomuotoja, jolla voidaan ennaltaehkäistä sairauksia ja edistää jo vallitsevien sairauksien paranemista.


Detox

Detox on kehonpuhdistus hoito, joka aktivoi kehossa puhdistusprosessin. Detox tarkoittaa myrkkyjen ja kuona-aineiden poistoa kehosta, kuten esimerkiksi maksasta.


Fitline ravintolisät

Patentoidut saksalaiset RAVINTOLISÄT auttavat Sinua täydentämään ravitsemuksen jättämät aukot helposti ja turvallisesti. Huippuluokan NTC-teknologia yhdistettynä tuhansia vuosia vanhaan Ayurvediseen tietotaitoon.


Fitline-ravintoneuvonta

FitLine-ravintoneuvonta auttaa löytämään juuri sinun ravintoosi sopivat FitLine-tuotteet. FitLine-tuotteet ovat helppokäyttöisiä, hyvänmakuisia, juotavia ravintolisiä.


Fysioterapia ja äitiysfysioterapia

Fysioterapia on apu tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Fysioterapian avulla hoidetaan erilaisia tuki- ja liikuntaelinongelmia muun muassa terapeuttisen harjoittelun sekä manuaalisen ja fysikaalisen terapian keinoin.


Hemmotteleva kasvohoito

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta, naamio (käsihieronta), loppuvoiteet


Hemmottelupaketit

Hyvinvointicenterissä on mahdollisuus hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti asiakkaan omien toivomusten mukaisesti. Valittavana erilaisia hoitomuotoja, jotka pitävät yllä terveyttämme kokonaisvaltaisesti ja toimivat ennaltaehkäisevästi lisäten kehomme vastustuskykyä.


Hengityksen avaus

Hyvä hoito äänityöläisille, astmaatikoille, flunssasille ja muille, joilla tuntuu olevan henki tiukassa.


Hieronta

Klassinen hieronta rentouttaa ja vapauttaa lihakset toimintaan.


Hieronta + vyöhyketerapeuttinen käsittely

Tehostettu hoito niska-hartia-selkävaivoihin.

Homeopatia

Homeopatia on luonnonmukainen hoitomuoto, joka tehokkaasti aktivoi, tasapainottaa ja vahvistaa elimistön omaa vastustuskykyä ja immuunipuolustusta.


Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on rentouttava hartiaseudun, niskan, pään ja kasvojen alueen hieronta.


Jalkahieronta

Jalkahieronta rentouttaa ja vilkastuttaa verenkiertoa.


Jalkahoito

Jalkahoito auttaa jalkojen ongelmien ennaltaehkäisyssä. Pienet ongelmat, kuten kovettumat, känsät ja kynsivaivat voivat hoitamattomina aiheuttaa suuriakin ongelmia, pahimmissa tapauksissa jopa jalkojen virheasentoja.


Jalkojen energiaratahieronta

Syvärentouttava hoito, jossa käsitellään jalkojen energiaratoja kevyin sivelyottein.


Kasvohoidot

Hoidot tehdään asiakkaan ihotyypin mukaisesti, joten ne soveltuvat kaikille, myös miehille. Voit valita itsellesi pikaisen rentoutumisen hetken arjen keskellä tai perusteellisemman hoidon vaikkapa työpäivän päätteeksi.


Kehon puhdistus

Oletko väsynyt ja puhditon? Tällä hoidolla kiihdytetään elimistön omaa puhdistusprosessia.Kiinalainen jalkahieronta

Kiinalainen jalkahieronta on jalkojen alueen akupisteiden ja energiaratojen käsittelyä.


Kiinalainen päähieronta

Kiinalainen päähieronta on hartioiden, niskan, pään ja kasvojen alueella sijaitsevien akupisteiden käsittelyä sormilla painellen. Hieronta tapahtuu ilman öljyä, sormin painellen, joten se soveltuu myös silloin kun ei haluta kampauksen sekaantuvan.


Klassinen Hieronta

Klassinen hieronta rentouttaa ja vapauttaa lihakset toimintaan. Hyvin valmentautunut hieroja voi käsillään tunnustelemalla löytää henkilön jumiutuneet lihakset ja helpottaa lihasten jähmeyttä hieromalla.


Korvakynttilähoito

Kynttilä aikaansaa lievän alipaineen poskionteloihin ja korvaan ja alipaineen avulla saadaan poistettuaepäpuhtauksia hellävaroen.


Kuivakuppaus

Kuivakuppauksesta saa helpotusta hengitystievaivoihin tai lihaskipuihin selässä, niskassa tai hartioissa. Kuivakuppaus tehdään lasisella kupilla, mihin saadaan alipane liekin avulla.


Kuumakivihieronta

Lievittää kipuja, tehostaa verenkiertoa ja lymfakiertoa sekä rauhoittaa ja tasapainottaa kehoa sekä mieltä.


Käsihoito

Hemmotteleva manikyyri sis. kuorinta, kynsinauhojen siistiminen, viilaus, hieronta (tai lakkaus; jos mahdollista tuothan oman kynsilakkasi mukaan).


Lojer-liikehoito

Lojer-liikehoito on erittäin tehokas liikehoitomenetelmä, joka on hellä asiakkaalle.Miesten puhdistava kasvohoito

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio (päähieronta), loppuvoiteet


Myyntiartikkelit

Hyvivointicenterin myynnissä olevia tuotteita.


Napakka Perinnehieronta 

Tässä hoidossa käydään koko keho läpi päästä varpaisiin. Käsittely mm. avaa tehokkaasti lihasjumeja, laukaisee pinteitä ja laittaa veren kiertämään. Tämä sopii loistavasti erittäin jumisille, esim. liian vähän venytteleville kuntoilijoille tai staattisissa asennoissa työskenteleville.Osteopaattinen hieronta + nikamakäsittely

Hieronta ja nikamakäsittely yhdessä auttaa tehokkaammin ongelmiin kuin pelkkä lihashieronta.


Osteopaattinen käsittely

Ortopedinen osteopatia on tuki- ja liikuntaelimistön häiriö- ja kiputilojen hoitoa.


Perinnehoito

Perinnehoito on perinteiseen suomalaiseen hierontatyyliin toteutettava koko vartalon hoito. Perinteisessä hierontatyylissä pyritään poistamaan lihaskireydet, rentouttamaan kehoa ja rauhoittamaan mieltä.


Personal training

Liikunta ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat tärkeä osa elämääni. Monipuolisten koulutusten sekä vankan kokemuksen pohjalta toimin liikunnan ja ravintovalmennuksen parissa. Suunnittelen asiakkaalle tarjoamani palvelun sisällön monipuoliseksi ja yksilölliseksi niin, että ne tukevat ja edistävät koko kehon hyvinvointia.


Ravintovalmennus, Hyvinvointicenter Pori

Ravintovalmennus, ruokavalioremontti


Reiki

Reiki-hoidossa energiaa siirretään kehoon pelkästään kevyesti koskettamalla. Tämä sulattaa tukoksia energiajärjestelmissä ja saattaa kehon oman energian jälleen virtaamaan vapaasti, jolloin olo paranee ja kehon oma paranemisprosessi tehostuu.


Rentouttava Hemmotteluhoito

Tämä hoito on tarkoitettu stressin lievitykseen ja rentoutushoidoksi. Hoito aloitetaan jalkakylvyllä ja -hieronnalla sinun hörppiessäsi yrttiteetä tai makuvettä.


Rentouttava erikoiskasvohoito

Sis. alkupuhdistus, entsyymikuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus tarvittaessa, hieronta, tehoampulli, naamio (päähieronta), loppuvoiteet


Rentouttava kasvohieronta

Sis. alkupuhdistus, kasvo-, niska- ja hartiahieronta, loppuvoiteet.Shiatsu ja Shiatsu -konsultaatio

Shiatsu on koko keholle tehtävä käsittely, joka perustuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Shiatsu lievittää lihasjännityksiä ja -kireyksiä, auttaa univaikeuksissa, helpottaa hormonaalisia vaivoja ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa.


Sokeroinnit

Ihokasvojen poisto sokerimassalla kasvusuunnan mukaisesti karvoja katkaisematta.


Stressi/niskahieronta

Stressi/niskahieronta voi poistaa niska- ja hartia-alueen pinnetiloja.


Suolahuone

Suolahuone voi auttaa muun muassa iho- ja hengitysongelmissa, kuten astmassa ja flunssassa.


Sähkölaser-akupunktio

Sähkölaser-akupunktio voi auttaa kivunlievityksessä, edesauttaa tulehduksenestoa sekä lievittää hermosärkyä.


Turvehoidot

Turve on hitaan, tuhansia vuosia kestäneen maatumisen tuloksena syntynyt eloperäinen maalaji, joka sisältää jäännöksiä alkuperäisistä kasveista ja yrteistä, niiden eriasteisia muuntumistuloksia sekä runsaasti erilaisia kemiallisia yhdisteitä ja mineraaleja.


Vatsan pelastus

Hoidolla pyritään auttaa vatsa erilaisissa ongelmissa, oli sitten kyse ummetuksesta tai kroonisesta ripulista tai muuten vaan huonosti toimivasta suolesta.


Virkistävä hemmotteluhoito

Sis. virkistävä peruskasvohoito (kuorinta, hieronta,naamio) sekä käsille pikamanikyyri (kynsinauhojen siistiminen, viilaus ja hieronta)


Virkistävä peruskasvohoito

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, lyhyt hieronta, naamio, loppuvoiteet


Vyöhyketerapeuttinen kasvohieronta

Kasvojen ja pään alueen vyöhyketerapeuttinen hieronta virkistää aisteja, hiljentää ajatuksia ja rentouttaa koko kehoa sisältäpäin.


Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on tuhansia vuosia vanha kokemusperäiseen tietoon perustuva hoitomuoto.


Vyöhyketerapia vauvoille

Vyöhyketerapialla voidaan hoitaa kehon erilaisia häiriötiloja ja sairauksia. Hoitoa käytetään kehon omien parantavien voimavarojen elvyttämiseen. Refleksologisessa/koko kehon vyöhyketerapia hoidossa käsitellään koko kehoa.


Yrttinyyttihieronta

Aivan ihana hellästi kehoa puhdistava ja rentouttava hoito, joka tehdään runsaalla lämpimällä yrttiöljyllä ja Suomessa kasvaneilla yrteillä täytetyllä nyytillä hieroen.


Heli Linden LitM ja PilatesHealth ohjaaja

Heli Linden LitM ja PilatesHealth ohjaaja oivaltavaliike@gmail.com


MyFascia-hoito

MyFascia on uusi hoito- ja liikekonsepti, joka perustuu faskiamaailman uusimpaan tietoon ja ihmisen kokonaisvaltaiseen kohtaamiseen.


Koko kehon energiaratahieronta

Lihaskireydet, aineenvaihdunnan jumitukset ja nestekierron häiriöt aukeavat, aineenvaihdunta ja kuonapoisto kehosta vilkastuu.


Skumppajooga Pori Hyvinvointicenter

Skumppajoogassa kuohuviinilasi seuraa joogaajaa läpi treenin.


Yoga in English Pori Hyvinvointicenter

Yoga in English Yoga in English classes begin in the autumn of 2018. Classes offer international students and immigrants living in Pori an easy way to approach yoga but works as a language immersion for Finns as well..ajanvaraus