Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Kiinalainen hoito


Kaikki ryhmätunnit

Kiinalaisen hoidon hoitosuunnitelman teko
Ensimmäisen 45 minuutin tapaamisen aikana hän esittelee sinulle erilaisia hoitomenetelmiä ja laatii sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Investoi hyvinvointiisi ja varaa aika nyt.

45 min    39,-

Ensimmäinen tapaaminen sisältää: hoitomenetelmien esittelyn ja räätälöidyn yksityisen hoitosuunnitelman.
First time meet is inculding : showing the treatment methods , and customized private treatment plan.

 

Kiinalainen hoito
Haluatko kokea perinteisen kiinalaisen hoidon hyödyt? Menghua on valmis opastamaan sinut tämän ikivanhan hoitomuodon saloihin. 60 minuutin hoito sisältää rentouttavan hieronnan ja kuntoutushoidot, joilla edistetään sekä fyysistä että henkistä terveyttäsi. Käytössä ovat myös akupunktio, korva-akupunktio, sähköhoito ja guasha.

60 min    69,-

4 x hoitosarja 249,-

Käytän perinteisen kiinalaisen lääketieteen ulkoisia hoitomenetelmiä asiakkaidemme fyysisen ja henkisen terveyden edistämiseksi. Palvelut koostuvat pääasiassa rentouttavasta hieronnasta ja kuntoutushoidoista. Hoitotekniikoina käytän esimerkiksi akupunktiota, korva-akupunktiota, sähköhoitoa ja guashaa.
Perinteisen kiinalaisen lääketieteen ulkoisessa hoidossa käytetään pääasiassa kehon tiettyjen akupunktiopisteiden hyvänlaatuista stimulaatiota. Akupunktion tarkoitus on saada qi ja veri virtaamaan koko kehossameridiaaneja , yinin ja yangin tasapainottamiseksi ja luonnollisten hoitojen aktivoimiseksi tervehtymisen apuna.
Perinteinen kiinalainen lääketiede keskittyy sisäiseen ja ulkoiseen tasapainoon ja korostaa ihmisten ja ympäristön välistä harmoniaa. Terapeutti antaa myös ruokavalio- ja elämäntapaneuvontaa.
Tarjoan hoitoja esimerkiksi seuraavissa kategorioissa:
1. Kipu: esim. niska-, hartia-, vyötärö- ja jalkakipu, päänsärky, hammassärky, akuutti pehmytkudoksen ruhje
2. Naisten terveys: esim. mastiitti (rintojen tukkeutuminen), virtsankarkailu, kuukautiskivut, vaihdevuosioireet
3. Ruoansulatuskanava: esim. ummetus, löysä uloste, refluksitauti
4. Emotionaaliset luokat: esim. unettomuus, masennus, tupakoinnin, alkoholin tai huumeiden käytön lopettamisen vieroitusoireet
5. Iho: esim. ekseema, akne
6. Kuntoutus: esim. kasvojen halvaus, raajojen liikkeiden kuntoutus aivohalvauksen jälkeen
7. Yleisimmät vaivat: esim. vakava vilustuminen, pidentynyt yskä, haavojen parantumisen ongelmat, kausiallergiat
Taudin hoitaminen eroaa hieronta- ja rentoutumisohjelmista siten, että sairauksien hoito on jatkuvaa. Yleensä taudin oireet alkavat helpottua 1-2 viikon hoitojakson jälkeen. Yksilöllisten erojen takia hoitojakson kesto voi vaihdella. Kaikki hoito-ohjelmat on suunniteltu edistämään toipumista fysioterapian ja kuntoutuksen avulla, mutta niitä ei ole tarkoitettu käytettäväksi lääketieteellisinä hoitoina.
Olen sitoutunut tarjoamaan yksilöllisiä ja jatkuvia kuntoutus- ja hoitopalveluja.
Asiakasryhmät: Hoidoille ei ole varsinaista ikärajaa. Hoitosuunnitelma voidaan räätälöidä tarpeiden mukaan: lapsille tarkoitetut hoidot voivat keskittyä esimerkiksi näön korjaamiseen, ruokailutottumusten muuttamiseen tai allergioiden hallintaan.
Huomioitavaa:
Kylvyssä käyntiä pitää välttää kolme tuntia akupunktiota, moksibustiota ja sähköhoitoa sisältävien hoitojen jälkeen. Hoitopäivänä pitää välttää saunassa ja uimassa käyntiä.
Hoidon saamisen esteet:
1. Kiinalainen lääketiede korostaa saman energian tavoittelua, ja luottamus on hoitojen edellytys. Ne, jotka eivät usko hoitoihin, eivät saa apua oireisiin.
2. Ateriointi 30 minuuttia ennen hoitoja tai hoidon jälkeen (ethän tule liian nälkäisenä tai kylläisenä hoitoon).
3. Kuukautiset ja alkuraskaus.
4. Vakavat sairaudet. Kaikki toimenpiteemme kuuluvat vaihtoehto hoitoihin, eikä niitä voida rinnastaa lääketieteellisiin hoitoihin.
5. Vaativa leikkaustoimenpide (sydänleikkaus, elinsiirto jne.). Hoitoja vältettävä vuosi leikkauksen jälkeen.
6. Sähköhoito ei ole sallittua, jos kehossasi on metallisia laitteita/proteeseja, sydämen stenttejä, piilolinssejä jne.

Also in English and Chinese

Menghua Liang-Haavisto (SH, amk)
puh. 044-2455649
info@khliang.fi
Varaus/Kiinalainen hoito

 

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus