Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Kiinalainen hoito


Kaikki ryhmätunnit

Kiinalaisen hoidon hoitosuunnitelman teko
Ensimmäisen 45 minuutin tapaamisen aikana hän esittelee sinulle erilaisia hoitomenetelmiä ja laatii sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Investoi hyvinvointiisi ja varaa aika nyt.

45 min    39,-

Ensimmäinen tapaaminen sisältää: hoitomenetelmien esittelyn ja räätälöidyn yksityisen hoitosuunnitelman.
First time meet is inculding : showing the treatment methods , and customized private treatment plan.

30min tehohoidot

Tarjoamme laajan valikoiman 30 minuutin hoitoja, jotka on suunniteltu tarjoamaan nopeaa helpotusta ja rentoutumista kiireisen päivän keskellä. Tutustu erikoistuneisiin hoitoihimme ja löydä täydellinen keino lievittää stressiä, parantaa hyvinvointiasi ja edistää terveyttäsi lyhyessä ajassa.
Gua Sha – Hoito:

Gua Sha -hoito tarjoaa paitsi syvää rentoutusta, myös apua lihaskireyksiin ja kipuihin kehon eri osissa, pois lukien kasvot. Käyttämällä erityisiä Gua Sha -työkaluja, hoito stimuloi verenkiertoa ja edistää lymfakiertoa, auttaen elimistöä puhdistautumaan ja palautumaan. Tämä hoito ei ainoastaan lievitä fyysisiä oireita, vaan myös rauhoittaa mieltä, tarjoten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tunteen.
Korva Gua Sha ja Hieronta:

Yhdistämme korva Gua Sha -tekniikan ja hellävaraisen hieronnan tarjotaksemme syvää rentoutusta ja edistääksemme kehon tasapainoa 30 minuutissa.

Silmien Rentoutushoito: Hemmottele itseäsi 30 minuutin silmien rentoutushoidolla, joka on suunniteltu vähentämään silmien rasitusta ja väsymystä, tarjoten samalla kirkkautta ja elvytystä väsyneille silmille.

Vatsahieronta: Tämä 30 minuutin vatsahieronta käyttää erikoislaitetta ja öljyä hieronnan tehostamiseen, edistäen ruoansulatusta ja tarjoten syvää rentoutusta.

Kuivakuppaus: Koe kuivakuppauksen tarjoama syvä rentoutus ja kehon uudistuminen meidän 30 minuutin hoidossamme. Tämä perinteinen hoitomuoto käyttää imukuppeja stimuloimaan verenkiertoa ja edistämään myrkkyjen poistumista kehosta. Kuivakuppaus on erityisen tehokas lievittämään lihasjännityksiä ja kipua, parantamaan liikkuvuutta ja vähentämään stressiä. Tule kokemaan välitön helpotuksen tunne ja kehon energiatasojen kohotus.
Pään Moksibustio:

Päänsärkyyn Korva-Akupunktio : Kokeile korva-akupunktiota lievittämään päänsärkyä nopeasti ja luonnollisesti. Tämä hoito kohdistaa korvan refleksipisteitä, tarjoten välitöntä helpotusta.
Uniongelmat Korva-Akupunktio:

Uniongelmat voivat vaikuttaa merkittävästi jokapäiväiseen elämääsi. Meidän 30 minuutin korva-akupunktiokäsittelymme tarjoaa luonnollisen ja tehokkaan ratkaisun unettomuuteen ja muihin unihäiriöihin. Hoidossa keskitytään korvan tiettyihin akupisteisiin, jotka ovat yhteydessä rentoutumiseen ja stressin lievitykseen, auttaen sinua saavuttamaan syvän ja rauhallisen unen.


Jokainen 30min tehohoito on suunniteltu erityisesti tarjoamaan nopeaa apua ja parantamaan päiväsi laatua. Varaa aikasi nyt ja anna itsellesi mahdollisuus kokea syvää rentoutumista ja uudistumista

30 min tehohoidon hinta 39,-

 

Kiinalainen hoito
Haluatko kokea perinteisen kiinalaisen hoidon hyödyt? Menghua on valmis opastamaan sinut tämän ikivanhan hoitomuodon saloihin. 60 minuutin hoito sisältää rentouttavan hieronnan ja kuntoutushoidot, joilla edistetään sekä fyysistä että henkistä terveyttäsi. Käytössä ovat myös akupunktio, korva-akupunktio, sähköhoito ja guasha.

60 min    69,-

4 x hoitosarja 249,-

Käytän perinteisen kiinalaisen lääketieteen ulkoisia hoitomenetelmiä asiakkaidemme fyysisen ja henkisen terveyden edistämiseksi. Palvelut koostuvat pääasiassa rentouttavasta hieronnasta ja kuntoutushoidoista. Hoitotekniikoina käytän esimerkiksi akupunktiota, korva-akupunktiota, sähköhoitoa ja guashaa.
Perinteisen kiinalaisen lääketieteen ulkoisessa hoidossa käytetään pääasiassa kehon tiettyjen akupunktiopisteiden hyvänlaatuista stimulaatiota. Akupunktion tarkoitus on saada qi ja veri virtaamaan koko kehossameridiaaneja , yinin ja yangin tasapainottamiseksi ja luonnollisten hoitojen aktivoimiseksi tervehtymisen apuna.
Perinteinen kiinalainen lääketiede keskittyy sisäiseen ja ulkoiseen tasapainoon ja korostaa ihmisten ja ympäristön välistä harmoniaa. Terapeutti antaa myös ruokavalio- ja elämäntapaneuvontaa.
Tarjoan hoitoja esimerkiksi seuraavissa kategorioissa:
1. Kipu: esim. niska-, hartia-, vyötärö- ja jalkakipu, päänsärky, hammassärky, akuutti pehmytkudoksen ruhje
2. Naisten terveys: esim. mastiitti (rintojen tukkeutuminen), virtsankarkailu, kuukautiskivut, vaihdevuosioireet
3. Ruoansulatuskanava: esim. ummetus, löysä uloste, refluksitauti
4. Emotionaaliset luokat: esim. unettomuus, masennus, tupakoinnin, alkoholin tai huumeiden käytön lopettamisen vieroitusoireet
5. Iho: esim. ekseema, akne
6. Kuntoutus: esim. kasvojen halvaus, raajojen liikkeiden kuntoutus aivohalvauksen jälkeen
7. Yleisimmät vaivat: esim. vakava vilustuminen, pidentynyt yskä, haavojen parantumisen ongelmat, kausiallergiat
Taudin hoitaminen eroaa hieronta- ja rentoutumisohjelmista siten, että sairauksien hoito on jatkuvaa. Yleensä taudin oireet alkavat helpottua 1-2 viikon hoitojakson jälkeen. Yksilöllisten erojen takia hoitojakson kesto voi vaihdella. Kaikki hoito-ohjelmat on suunniteltu edistämään toipumista fysioterapian ja kuntoutuksen avulla, mutta niitä ei ole tarkoitettu käytettäväksi lääketieteellisinä hoitoina.
Olen sitoutunut tarjoamaan yksilöllisiä ja jatkuvia kuntoutus- ja hoitopalveluja.
Asiakasryhmät: Hoidoille ei ole varsinaista ikärajaa. Hoitosuunnitelma voidaan räätälöidä tarpeiden mukaan: lapsille tarkoitetut hoidot voivat keskittyä esimerkiksi näön korjaamiseen, ruokailutottumusten muuttamiseen tai allergioiden hallintaan.
Huomioitavaa:
Kylvyssä käyntiä pitää välttää kolme tuntia akupunktiota, moksibustiota ja sähköhoitoa sisältävien hoitojen jälkeen. Hoitopäivänä pitää välttää saunassa ja uimassa käyntiä.
Hoidon saamisen esteet:
1. Kiinalainen lääketiede korostaa saman energian tavoittelua, ja luottamus on hoitojen edellytys. Ne, jotka eivät usko hoitoihin, eivät saa apua oireisiin.
2. Ateriointi 30 minuuttia ennen hoitoja tai hoidon jälkeen (ethän tule liian nälkäisenä tai kylläisenä hoitoon).
3. Kuukautiset ja alkuraskaus.
4. Vakavat sairaudet. Kaikki toimenpiteemme kuuluvat vaihtoehto hoitoihin, eikä niitä voida rinnastaa lääketieteellisiin hoitoihin.
5. Vaativa leikkaustoimenpide (sydänleikkaus, elinsiirto jne.). Hoitoja vältettävä vuosi leikkauksen jälkeen.
6. Sähköhoito ei ole sallittua, jos kehossasi on metallisia laitteita/proteeseja, sydämen stenttejä, piilolinssejä jne.

Also in English and Chinese

Menghua Liang-Haavisto (SH, amk)
puh. 044-2455649
info@khliang.fi
Varaus/Kiinalainen hoito

 

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus