Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Reiki


Kaikki palvelut

Reiki energiahoito, Hyvinvointicenter Pori

Reiki-hoidossa ei painella eikä hierota, vaan energiaa siirretään kehoon pelkästään kevyesti koskettamalla . Tämä sulattaa tukoksia ja saattaa kehon oman energian jälleen virtaamaan vapaasti, jolloin olo paranee.

Joskus vaivaa selittämätön väsymys, joka ei häviä vaikka nukkuu ja lepää. Tällöin on kyseessä nimenomaan energiatukokset, ja reiki on tähän hyvä apu. Se toimii hyvin myös univaikeuksien, stressin, päänsäryn, kaamosväsymyksen ja alakuloisuuden helpottamisessa, sekä tasoittaa levottomuutta ja ylivireisyyttä ja selkiyttää ajatuksia. Energiatason kohotessa myös yleinen vastustuskyky paranee.

Reikihoidossa asiakas makaa pitkällään hoitopöydällä, ja hoitaja pitää käsiään kevyesti hoidettavan keholla eri kohdissa. Energiaa virtaa hoitajan käsien kautta hoidettavan kehoon. Se ei kuitenkaan ole hoitajan energiaa, hoitaja on vain ’sähköjohto’ jonka kautta energia kulkee. Kokokehon käsittely kestää noin tunnin. Hoidon aikana saattaa tuntua lämpöä, väreilyä, pientä pistelyä tai kihelmöintiä.

Reiki sopii kaikille, sillä ei ole sivuvaikutuksia, mikään krooninen sairaus, lääkekuuri tai muu seikka ei ole este reikihoidolle. Reiki on puhdasta positiivista energiaa, jolla ei ole vahingollisia vaikutuksia. Myös reikissä useampi hoitokerta peräkkäin sarjana on tehokkaampi.

Hoidot:
60min 40,-
3x60min 110,-

Reiki-hoitoja Hyvinvointicenterillä tekee Heli Penttilä.

Heli Penttilä
luontaisterapeutti, shiatsuterapeutti, reikihoitaja

p. 040 7465 104
heli.penttila(at)hyvinvointicenter.fi

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus