Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Heli Linden LitM ja PilatesHealth ohjaaja


Hei! Pidän Hyvinvointicenterissä pilatestunteja. Olen koulutukseltani liikuntatieteiden maisteri (LitM), liikunnanohjaaja (AMK) ja PilatesHealth-ohjaaja.

 

Pilatestunneilla olen ohjaajana sinua varten. Kannustan sinua pysähtymään oman itsesi äärelle, kiinnittämään huomiota omaan liikekieleesi ja omaan hengitykseesi. Säännöllisen pilatesharjoittelun avulla voit oppia kannattelemaan omaa kehoasi aivan uudella tavalla ja tulemaan tietoisemmaksi oman kehosi ryhtilinjasta. Harjoittelun edetessä saat lisää tietoa kehosi vahvuuksista, heikkouksista ja puolieroista, joihin opit kiinnittämään huomiota myös omassa arjessasi.

 

Pilatesharjoittelun voit aloittaa koska vain, sillä aloittamiseen et tarvitse mitään erityistä. Ohjaajana tavoitteenani on, että sinä voit hyvin ja nautit omasta hetkestäsi ja pilatesharjoittelustasi. Suosittelemme kuitenkin alkeiskurssin käymistä ennen varsinaista pilatesharjoittelua, sillä näin saat itsellesi parhaan hyödyn pilatestunneista. Alkeiskursseja järjestetään neljä kertaa vuodessa ja niistä tiedotetaan erikseen.

 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan tunneille!

 

 

 

Heli Linden

LitM ja PilatesHealth ohjaaja

oivaltavaliike(at)gmail.com

 

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus