Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Lämpöjooga Porin Hyvinvointicenter


Lämpöjooga ja lempeälämpöjooga

Lämpöjoogatunnit maanantaisin ja perjantaisin lämpösyvis.

Lämpöjooga on uudenlainen tapa harjoittaa joogaa, jossa salin lämpötila nostetaan 32-36 asteeseen. Tämä tekee harjoituksesta hieman voimakkaamman kuin normaalissa joogassa, mutta samalla se tarjoaa monia terveydellisiä etuja. Lämpöjoogan avulla voit parantaa joustavuutta ja liikkuvuutta, kehittää voimaa, vahvistaa luustoa, polttaa kaloreita, vahvistaa sydäntä ja verisuonia, parantaa ihonlaatua ja vähentää stressiä.

 

Lämpöjooga ei ole pelkästään rentoutumista, vaan se on myös tehokas tapa saavuttaa nopeita tuloksia liikkuvuudessa ilman seuraavan päivän lihaskipuja. Lämpöjooga on turvallista ja tukee lihasten rentoutumista. Jo parin kerran jälkeen huomaat tasapainosi ja notkeutesi parantuneen. Lämpöjooga myös kiihdyttää aineenvaihduntaa, joten se on hyvä tapa poistaa nestettä kehosta.

 

Jos etsit lempeämpää harjoitusta, kokeile lempeää lämpöjoogaa. Tässä harjoituksessa salin lämpötila pidetään 24-26 asteessa, ja harjoitus on kevyempi. Muistathan tuoda mukanasi oman alustan tai ison pyyhkeen alustan päälle sekä juomapullon. Koe itse lämpöjoogan ja lempeän lämpöjoogan hyödyt!

Katso ohjattujen tuntien viikko-ohjelma täältä

 

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus