Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Perinteinen jäsenkorjaus ja mobilisoivahieronta


Perinteinen jäsenkorjaus ja mobilisoivahieronta

Oula Aihos tekee hoitoja opiskelijatyönä.

Perinteinen jäsenkorjaus
Perinteinen jäsenkorjaus on vanhaan suomalaiseen perinne kulttuuriin perustuva hoitomenetelmä. Se on perinteistä mobilisaatiohoitoa, joka avaa ja tasapainottaa koko kehoa ja sopii kaikille. Mobilisaatio tarkoittaa sitä, että hoito on pehmeää ja ihmisen luontaisia liikeratoja hyödyntävää eikä missään tapauksessa nivelten liikeratoja ylittävää tai kipua tuottavaa. Hoito sisältää myös kattavan lihashuollon ja rentoutuksen.

Opiskelijatyönä 90-120 min 63,-

Mobilisoivahieronta
Rentouttava hieronta, jossa lihaksien lisäksi käsitellään tarvittaessa myös niveliä lempeällä mobilisaatiolla.
30 min 33,-
45 min 40,-
60 min 45,-
75 min 52,-

 

Yhteystiedot:

Oula Aihos
Perinteinen jäsenkorjaaja opiskelija
p. 045 8070736
oula.aihos(at)hyvinvointicenter.fi

 

Ennen hoitoa asiakkaalta kysellään hyvin tarkasti hänen lääkityksensä, krooniset sairautensa ja mahdolliset loukkaantumisensa. Sen jälkeen tarkistetaan asiakkaan kehon tasapainotekijät ja epätasapainon synnyttämät virheasennot.

Kehon tasapainottaminen aloitetaan aina sen perustuksista, jaloista. Selkä hoidetaan istuen. Eteen- ja taaksetaivutuksilla, asiakkaan kanssa yhdessä työskennellen, saadaan nikamat ja syvätkin lihakset liikkuviksi.

Keho on anatominen kokonaisuus varpaista ylöspäin päälakeen asti: kaiken siinä pitäisi olla tasapainossa. Elämän aikana tapaturmat, autokolarit ja vaikkapa kaatumiset voivat aiheuttaa sen, että kineettinen ketjumme eli lihastoimintaketjumme meneekin epätasapainoon. Tällaisista sattumuksista voi seurata lukuisia ongelmia. Lantiokori voi jäädä virheasentoon. Epätasapaino johtaa virhemuutoksiin ylhäällä ja alhaalla kehossa. Väärät lihakset joutuvat silloin ylläpitämään tasapainoa. Eri puolille vartaloa tulee lihaskireyksiä, joista edelleen aiheutuu lisäongelmia.

Nilkat, selkä, polvet ja lonkat, kaikki tuki- ja liikuntaelimistön alueella olevat nivelet ja lihakset, kipeytyvät ja aiheuttavat ajan oloon kulumamuutoksia. Näihin kiristyksiin ja virheasentoihin, jopa kroonisiksi muuttuneisiin, apua voi löytyä juuri perinteisestä jäsenkorjauksesta.

Apua kannattaa hakea jäsenkorjauksesta ajoissa ennen kuin nivelet ovat niin pahoin kuluneet, ettei niihin auta muu kuin tekonivelen vaihto.

 

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus