Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Fysioterapia


Kaikki palvelut

FYSIOTERAPIA,  FASCIAHOITO, HYVINVOINTICENTER PORI

Fysioterapia
Hyvinvointicenterin fysioterapeutit hoitavat sinua kokonaisvaltaisesti. Fysioterapeutin haastattelun ja tutkimisen pohjalta valitaan juuri sinulle oikeat hoitomuodot. Hoitomuotoina fysioterapiassa ovat terapeuttinen harjoittelu sekä ohjaus, lihasten, faskioiden ja rangan manuaaliset käsittelyt sekä kinesioteippaus. Lääkärin lähetteellä saat fysioterapiasta Kelan suorakorvauksen. 


45min 60,- 60min 68,- 

Fasciahoito

Fasciahoidossa käsitellään lihaskalvoja ja sitä ohjaa ajatus, että kehossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Siksi hoidossa ei käsitellä pelkkää ongelmakohtaa, vaan huomioidaan kehon kokonaisuus ja syvemmät lihaskalvorakenteet.

Faskiahoito sopii kaikenikäisille, vauvoista vaariin. Flunssan tai infektiotaudin aikana hoitoa ei tehdä. Perussairaudet eivät yleensä estä hoitoa.

Fasciahoito aloitetaan haastattelulla. Siinä kartoitetaan kehosi tämän hetkinen tilanne, kipu ja kireydet. Haastattelulla pyritään kartoittamaan myös kehosi historia. Moni meistä on lapsena törmäillyt, kaatunut tai pudonnut - ja saattaa kärsiä siitä tietämättään vielä nykyäänkin. Aikaisemmin tullut vamma voi ohjata kehon liikkumaan väärin. Kuormaa kertyy vuosien mittaan, kunnes se kasvaa oireeksi ja kivuksi.

Haastattelun jälkeen terapeutti tutkii kehon käsin. Jokainen keho on erilainen kalvorakenteita ja lihasten kiinnittymistä myöten.

Fascia hoitoon myös kannattaa tutustua ennen leikkausta, sillä se voi säästää esimerkiksi olkapääleikkaukselta. Myös uusia ja vanhoja arpia voidaan hoitaa fasciahoidolla.

Milloin fasciahoitoon?

Selän ongelmat

Niskan, hartian ja olkapään ongelmat

Kyynärpään ja ranteen ongelmat

Lonkan ja reiden ongelmat

Polven ja pohkeen ongelmat

Nilkan ja jalkaterän ongelmat

Ennakoiva kehonhuolto

Liikkuvuuden parantaminen

Arven hoito

Hinta: 45min 60,- 60min 68,-

TMD -purentalihas fysioterapia

TMD-fysioterapialla voidaan auttaa:
Niska-hartiaseudun kiputilat
Hampaiden narskuttaminen
Kasvosärky
Leukanivelen lukkiutuminen
Leikanivelen naksunta
Liitännäisvaivoja mm. korvien soiminen ja huimaus

Hinta 75 min 82,- 

Purentalihasten hieronta

Purentalihasten hieronnassa käsitellään ja rentouttavan asiakkaan tarpeen mukaan kasvojen, pään, niskan ja kaulan lihaksia. Hoito lievittää lihasjännityksiä ja purentalihasten kipua.

45 min    60,-

60 min     68,-

Niina Havu (äitiyslomalla)
Fysioterapeutti
p. 044 307 9034

niina.havu(at)hyvinvointicenter.fi

 

Tulossa:

Fysioterapia
Fysioterapeutin haastattelun ja tutkimisen pohjalta valitaan juuri sinulle oikeat hoitomuodot. Hoitomuotoina fysioterapiassa ovat terapeuttinen harjoittelu sekä ohjaus, lihasten, faskioiden ja rangan manuaaliset käsittelyt sekä kinesioteippaus. Lääkärin lähetteellä saat fysioterapiasta Kelan suorakovauksen.
45min 60,- 60min 68,- Päivi

Fysioterapeuttinen hieronta
Manuaalista käsittelyä urheilu- ja klassisen hieronnan tekniikoilla, joiden avulla pyrin helpottamaan erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloja ja lihaskireyksiä. Käsittely elvyttää lihaksiston ja nivelten aineenvaihduntaa ja verenkiertoa antaen kehoon ihanan liikkuvan fiiliksen. Saat tarvittaessa ohjausta myös omahoitoon. Fysioterapeuttinen hieronta sisältää tarpeen mukaan myös fascia käsittelyä.
45 min 50,- 60 min 60,- Päivi

Päivi Hirvonen
Fysioterapeutti
p. 040 675 0588

 

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus