Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Henna Kankaanpää


Olen Henna, meditaatio- ja rentoutusohjaaja. Olen kulkenut mielenkiintoisen polun tähän ammattiin. Olen opiskellut jo nuoresta asti paljon erilaisia ns. vaihtoehtohoitoja (esim. ayurvedisia hoitoja) ja ohjannut erilaisia liikuntaryhmiä.

Oman joogaurani on aloittanut astangajoogalla mutta vuosien varrella se on keventynyt lämpö- ja yinjoogaan. Sydäntäni lähellä ovat aina olleet itämaiset filosofiat ja henkisyys ylipäätään.

Joogan rinnalle tuli pikkuhiljaa kiinnostus meditointiin, minkä aloitin vuonna 2012 Miika Lehdon tunneilla. Olen käynyt myös jo edesmenneen Pekka Airaksisen luovan meditaation kursseja.

Kesällä 2020 valmistuin Happy Lifestyle- meditaatio- ja rentoutusohjaajaksi. Viimeisin koulutus on antanut valmiudet ohjata monipuolisia tunteja, josta jokainen voi valita itselleen mieluisimman tavan harjoittaa meditaatiota ja läsnäoloa.
Säännöllisen meditaation vaikutukset ovat olleet mielettömiä ja tuntuu siltä, että tätä ilosanomaa pitää jakaa muillekin. Se mielen tyyneys ja rauha mikä meditoinnista tulee auttaa pysymään seesteisenä tässä oravanpyörässä ja suorituskeskeisessä maailmassa. Lisäksi omien tunteiden käsittely helpottuu ja asenne elämään muutenkin muuttuu.
Toivottavasti mahdollisimman moni "elämän tarkoitusta"tai rauhaa etsivä löytää itsensä meditaatiotunnilta ja tulee huomaamaan, että se mitä tarvitsee ja etsii, onkin aina ollut itsellä kun osaa kääntyä sisäänpäin.

"Meditaatio on mielen lahja sille itselleen"
-Lama Ole Nydahl

Mental coach Henna Kankaanpää

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus