Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Menghuan Liang-Haavisto


 

Menghua Liang-Haavisto, Hyvinvointicenter Pori

Valmistunut Shandong WanJie Medical Collegesta vuonna 2010 ja työskennellyt ensiavussa ja tehohoidossa. Opiskellut Satakunnan ammattikorkeakoulussa 2018 alkaen ja työskennellyt lähihoitajana. Valmistunut sairaanhoitajaksi (AMK) 2021. Osallistunut kuusi kuukautta kestäneeseen perinteisen kiinalaisen lääketieteen ulkoisten hoitotekniikoiden koulutukseen Kiinassa 2023.
Perustanut kiinalaisen lääketieteen hoitolan 2024.
Puhuu sujuvasti englantia ja kiinaa ja pystyy kommunikoimaan perusasiat suomeksi.


Pidän sairaanhoitajan ammatistani paljon. Työssäni autan ihmisiä, samalla se auttaa minua ymmärtämään oman elämänarvoni. Vaikka minulla on alalta 11 vuoden kokemus, myös minulla aikoja, jolloin tunnen oloni avuttomaksi. Sain ensimmäisen lapseni vuonna 2021 ja raskauden aikana kärsin kuivasilmäisyyden oireyhtymästä, jossa silmäni kutisivat päivittäin. Kävin eri lääkäreillä, ja minua pyydettiin laittamaan silmätippoja ja ottamaan allergialääkkeitä säännöllisesti, mutta tämä hoito ei ollut tehokasta.

Imetysaikana kärsin rintatulehduksesta, jonka takia kävin imetysklinikalla ja neuvolassa. Sain avuksi antibiootteja, kipulääkkeitä ja neuvoja ottaa kuumakylpyjä, mutta näistä huolimatta kärsin kivuista viikkoja. Lapseni syntymän jälkeen kärsin olkapääkivusta, joka johtui vääränlaisesta vauvan kantoasennosta. Näin lääkäriä, sairaanhoitajaa ja fysioterapeuttia, ja jälleen minulle ehdotettiin kipulääkettä ja lepoa. Minulla oli myös ongelmia virtsankarkailun kanssa synnytyksen jälkeen. En uskaltanut edes yskiä tai nauraa julkisesti. Kun kerroin lääkäreille ja hoitajille ongelmasta, he kertoivat minulle, että se oli normaalia ja että tarvitsen enemmän fyysisiä harjoituksia. Tiedän että kaikki minulle kerrottu on totta, mutta silti tunsin toivottomuutta. Ensimmäisenä vuotenani äitinä nautin äärettömästä ilosta, jonka lapseni toi minulle. Samaan aikaan mielialani heikkeni jatkuvien fyysisten ongelmien takia.

Selvittyäni vaikeimmista päivistä ajattelin, voisinko auttaa apua tarvitsevia ihmisiä ratkaisemaan ongelmiaan eri tavalla sen sijaan, että he turvautuisivat kipulääkkeisiin. Niinpä irtisanouduin työstäni vanhainkodissa 2023 ja menin Kiinaan opiskelemaan perinteisen kiinalaisen lääketieteen ulkoisia hoitomenetelmiä 6 kuukaudeksi. Opintojeni aikana todistin lukemattomia kertoja, miten näennäisesti monimutkaiseen ongelmaan löytyi apu yksinkertaisella, muutaman kerran toistettavalla menetelmällä. Nyt olen palannut Suomeen ja perustanut tämän perinteisen kiinalaisen lääketieteen hoitolan. Toivon voivani jatkaa sairaanhoitajan uraani tällä erityisellä tavalla ja auttaa useampia apua tarvitsevia.


Perinteisen kiinalaisen lääketieteen ulkoiset hoitomenetelmät edustavat empiiristä eli kokemusperäistä hoitoa, ja niitä on käytetty tuhansien vuosien ajan.


Hoidoissa käytetään puhtaita luonnon mukaisia menetelmiä energiakanavien herättelyyn hyvänlaatuisen stimulaation avulla. Tarkoituksena on saavuttaa paranemisen ja itsensä parantamisen tarkoitus.

 

Menghua Liang-Haavisto (SH, amk)
puh. 044-2455649
info@khliang.fi
Varaus/Kiinalainen hoito

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus