Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Kurssit ja Tapahtumat

 

Tällä sivulla voit tutustua Hyvinvointicenterin ajankohtaisiin tapahtumiin ja tarjouksiin.       

 

Joogasalin viikkotunnit löydät kätevästi napsauttamalla TÄSTÄ

Hoitoihin, viikkotunteihin ja kursseille pääset tekemän varauksen napsauttamalla TÄSTÄ

Hyvinvointicenterin nettikauppaan pääset ostoksille TÄSTÄ

Nettikaupastamme saat ostettua lahjakortteja, joogasalin kortteja, joitain tuotteita sekä videoita käyttöösi.  

 

SYYSKUUN TARJOUS:

 

Sointukylvyssä ollaan makuulla joogamatolla. Yksilökylvyssä hoitopöydällä. Kylvyssä soitetaan äänimaljoja ja käytössä on myös muita soittimia esim. gongi,koshit, sadekeppi, merirumpu..

Hoitoon tai sointukylpyyn voidaan halutessa yhdistää eteeristen öljyjen käyttö diffuuserissa.

 

 

Uusi viikkotunti sunnuntaisin klo 12-13

Kehonhuoltoa ja joogaa odottajille 

Kehonhuoltokerroilla keskitytään etenkin tekemään tilaa rintarangan alueelle ja tasapainottamaan lantionseutua. Tunneilta saat helpotusta raskauden tuomiin kehon kireyksiin ja kiputiloihin. Kehonhuoltokerroilla tutustutaan erilaisiin synnytysasentoihin ja harjoitellaan lantionpohjan rentouttamista niissä. Tunti päättyy loppurentoutukseen. Ohjaajana Serifoitu Doula ja imetysohjaaja Viliina Välimäki.
Äitiysjoogassa keskitytään erityisesti kehon ja mielen rentoutumiseen.
Raskausajan joogasta on apua muun muassa lihas- ja nivelsärkyjen helpottamiseksi sekä yöunien, aineenvaihdunnan ja nestekierron parantamiseksi.
Joogaliikkeet auttavat sinua tunnistamaan ja kuuntelemaan kehosi tarpeita tässä ja nyt.
Äitiysjoogatunnit ovat lempeitä, mutta antavat kokeneellekkin joogille tilaa kehittyä henkisesti ja fyysisesti terveen ja hyvinvoivan raskausajan ja synnytyksen tueksi. Ohjaajana Jooganopettaja SJL Mirja Lamberg

 

 

Tervetuloa kokeilemaan funktionaalista LYT®-joogaa!

Tämä energinen flow-harjoitus alkaa ”Nollauksesta”, jossa kehon ja mielen yhteyttä herätellään ennen varsinaisiin sarjoihin siirtymistä. Ajatuksella kootut sarjat puolestaan kehittävät liikkuvuutta, parantavat tasapainoa ja kasvattavat voimaa.

LYT tulee sanoista Lara’s Yoga Technique tyylin kehittäneen jenkkifysioterapeutti Lara Heimannin mukaan. Se on myös sanaleikki englanniksi, koska lausutaan ”lit” -> ”lit up” eli olla hyvällä tavalla ”liekeissä”.

Tämä joogatyyli on funktionaalista, mutta hauskaa. Haastaa niin aivot kuin kropan! Ideana ei ole taipua mutkalle vaan saada yhteys omaan kroppaan ja pystyä liikkumaan mahdollisimman ”optimaalisesti” läpi elämän.

Ota vesipullo mukaan ja valmistaudu hikoilemaan.

Ohjaajana joogaopettja ja fysioterapiaopiskelija Assi Viljanen 

 

 

Pilates tunnilla vahvistetaan keskivartalon lihaksia, opetellaan kuuntelemaan kehoa ja löytämään omalle keholle tässä hetkessä soveltuvat liikkeet.
Pilatesharjoittelu yhdistää hengityksen ja liikkeen ja sen avulla keho vahvistuu ja luonnollinen liikkuvuus lisääntyy.

Kurssin ohjaa Heli Linden, LitM ja PilatesHealth ohjaaja

 

Ota hetki aikaa itsellesi, hyvä asento makuualustalla ja kääriydy vilttiin halutessasi.

Soittimien harmoniset äänet saavat olon tuntemaan rauhalliseksi, rentoutuneeksi ja tuovat hyvän olon tunteen.
Hoitava ääni on tehokas apu, kun olet ylivirittynyt, levoton ja kun stressihormonit jylläävät saaden kehossa aikaan erilaisia kireyksiä ja kiputiloja. Harmonisten äänten kuuntelu vaikuttaa aivoaaltojen taajuuksiin rauhoittaen ja tasapainottaen elimistön toimintoja. On tärkeää antaa itselle tilaa pysähtyä ja rauhoittua, jotta kehomme pääsee palautumaan ja korjaamaan stressin aiheuttamia ongelmia.

Ohjaajana Äänimaljahoitaja-ja sointukylpyohjaaja Marjaana Teresa

Loppuuko yinjoogatunti aina liian aikaisin? Tahtoisitko viipyillä joogamaton syleilyssä ja asanoiden äärellä vielä paljon pidempään?

Total Yin® on erikoispitkä yinjoogaharjoitus – kaikilla kehoa ja mieltä hoitavilla mausteilla. Harjoitus kestää tilanteesta ja tarpeesta riippuen kolmesta viiteen tuntiin.

Kokonaisvaltainen Total Yin® -harjoitus pitää sisällään lempeää yinjoogaa eli paljon hiljaisuutta, läsnäoloa ja silkkaa palauttavaa sekä nautinnollista olemista. Harjoitus sisältää konkreettisesti aina myös seuraavaa: noin 20 asanaa (l. jooga-asentoa), rentouttavia äänimaljoja, meditatiivisia harjoitteita mielelle, taolaisen filosofian ikiaikaista viisautta ja pitkän loppurentoutuksen.

Reiki - alkuperäiseltä nimeltään Usuin luonnollisen
parantamisen menetelmä - on Japanissa 1920-luvun alussa
kehitetty ihmistä kokonaisuutena hoitava energiahoito-
menetelmä. Reiki 1- kurssilla opit hoitamaan itseäsi ja
muita Reikin avulla. Kurssin aikana tehdään
hoitoharjoituksia sekä itselle että toiselle. Reiki on
luonnollista ja yksinkertaista.
Reikin oppii nopeasti, eikä siinä tarvita mitään erityiskykyjä.
Reikihoidon avulla rentoudut ja kehosi tasapainottuu,
voit hoitaa itseäsi missä tahansa. Kurssimateriaali sisältää tarkat
ohjeet sekä itsehoidosta että muille tehtävästä hoidosta

Kurssin jälkeen:
• Osaat hoitaa itseäsi Reikin avulla
• Osaat hoitaa muita Reikin avulla
• Tunnet Reikin teoriaa
• Tunnet Standardihoidon ja muutamia erilaisia Reiki hoitoja
• Saat kattavan materiaalin

Ilmoittautumiset
14.10. mennessä
Lisätiedot Kirsti Pasto
Email: kirsti.pasto@gmail.com
Puh: 0400 668692

http://kohtiomaavoimaa.blogspot.com/p/kurssit.html


Reiki 1 kurssin hinta on 130 euroa josta kurssin osuus on 115 € ja valitsemaasi
hyväntekeväisyyskohteeseen menee 15 €
Kertaajat 20€ + vapaaehtoinen maksu hyväntekeväisyyteen

Tervetuloa mukaan ReiKi 1-kurssille!

Vietä ihana palautumisen ja voimaantumisen hyvinvointiviikonloppu Porin Vaakunassa 22.-23.10.! ❤ Hinta S-Etukortilla 185€ (norm. 210€) sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa, skumppa-, yin- ja kasvojoogaohjaukset, brunssin, päivällisen, asiakassaunan ja aamiaisen ?  varaa paikkasi Vaakunan myyntipalvelusta puh. 029 004 2002 (ark. klo 8-16) tai sales.pori@sokoshotels.fi 

Ohjelma:

Lauantaina:

klo 10.00-10.45 Päivän avaus hotellilla: ohjelman läpikäynti ja tutustuminen ryhmään. Energisoiva ja virkistävä meditaatioharjoitus ennen ruokailua.

Klo 11.00 Brunssi Vaakunassa

Aikaa hoidoille ja ulkoilulle. Olemme varanneet hoitoaikoja Hyvinvointicenterin hoitolaan erityisesti osallistujille. Osallistujat saavat -10 % alennuksen hoidoista lauantaina ja sunnuntaina. Esimerkiksi detox-jalkahoito yhdessä ystävän kanssa sopii hienosti päivään!

Noin klo 14 sisäänkirjautuminen hotellihuoneisiin

Klo 15.00-16.00 Skumppajooga (mukana kuohuviini, kombucha tai vichy) / Mirja Lamberg. Skumppajoogassa valittu juoma seuraa mukana läpi koko joogaharjoituksen.

klo 17.00 Päivällinen Vaakunassa

klo 19.30-20.30 Restoratiivinen yinjooga / Maria Rasmussen. Yinjooga on rentouttava ja palauttava harjoitus, joka vaikuttaa syvällä kehossa ja mielessä oleviin sitkeisiin jännityksiin. Harjoitus sopii kiireen ja stressin vastapainoksi, ja avaa jäykkääkin kehoa pehmeästi. Yinissä asentoihin antaudutaan lempeästi ja niissä viivytään pitkään. Opetellaan kuuntelemaan itseä, hyväksyvää läsnäoloa ja hiljaisuutta.

Hotellin saunat omat lämpimänä kello 22 saakka.


Sunnuntaina:

Aamiainen omaan tahtiin. Myös aamulla on mahdollisuus käyttää hotellin kuntohuonetta ja saunaa.

klo 10.30-11.30 Kasvojooga / Mirja Lamberg. Kireä kasvojen lihaksisto voi vaikuttaa migreeniin, hampaiden stressipurentaan ja narskutteluun, äänenkäytön ongelmiin ja niska-hartiaseudun jännityksiin. Kasvojoogalla vapautamme hymymme!

 

Muistijoogan tarkoituksena on hyvän muistin säilyttäminen, aivojen aktivointi sekä muistisairauksien ennaltaehkäisy.

Muistijooga on Japanista lähtöisin oleva menetelmä. Laji on omiaan ennaltaehkäisemään Altzheimeria ja hidastamaan taudin etenemistä.

Liikkeen ja ajatustyön yhdistäminen on erityisen tehokasta aivojumppaa. Muistijoogamatolla astellaan tietyssä järjestyksessä ruudusta toiseen, ja samalla muistellaan esimerkiksi numeroita ja värejä. Ristikkäiset askelkuviot haastavat aivolohkoja työskentelemään keskenään. Muistijoogan lopuksi rentoudutaan ja tyhjennetään mieli.

Hyvinvointicenterin muistijoogatunnille voi tulla kankeakin joogaaja.
- Joogatunnille tullessa ei tarvitse ulottua sormilla mattoon, vaan päinvastoin: mitä jäykempi, sen parempi! Jokaisen kroppa reagoi liikkeisiin omalla tavallaan, ja edetä voi omassa tahdissaan.

Mirja suosittelee muistijoogaa myös työikäisille, sillä nykyajan informaatiotulvassa monen lähimuisti on jatkuvassa ylikuormitustilassa. Mielen tyhjentämiseen ja rauhoittamiseen auttaa mikä tahansa jooga, mutta muistijoogassa mielen huolto viedään vielä askeleen pidemmälle.

Ohjaajana
Mirja Lamberg Johtaja, jooganopettaja SJL, Hyvinvointineuvoja, muistijoogaohjaaja.

 

Haluatko
• rentoutua;
• levätä;
• maadoittautua;
• kehon terveentyä
• kokea astraalisia unia
Gongeilla, kristalliäänimaljoilla ja muilla terapeuttisilla soittimilla on tutkittu hoitava kyky. Ne pystyy vaikuttamaan meidän hermoston toimintaan, ohjailla kantasoluja ja pystyvät rauhoittamaan mielen. Äänillä on kyky auttaa kehon parantua traumoista, kivuista, stressistä ja ynnä muista kehoon liittyvistä oireista.
Kristallimaljat on valmistettu puhtaasta kvartskristallista ja niiden värähtely saa aikaansa enkelimäisiä ääniä. Sotkamossa sanottiin konsertin jälkeen että ne soi niin kuin revontulet. Niiden ääni voi auttaa autistisia lapsia palautumaan ja "maadoittumaan" omaan kehoonsa takaisin. Stressaantuneita ihmisiä rauhoittumaan ja auttaa uniongelmien kanssa.
Gongin ääneen on kätketty koko maailmankaikkeuden värähtelyt. Sitä kosmista soidinta kuunnellessa ihmiset menevät yleensä "matkalle" toisiin ulottuvuuksiin. Gongista tulee tiivis ääniaalto, mikä tuntuu kuuntelijasta niin kuin tämä olisi meressä. Gongeja on monia eri tyyppejä ja ne auttavat meidän kehoa puhdistautumaan.
Ohjaajina Simo ja Mirjam Virtanen 

 

 Onko arkesi päivästä päivään samaa puurtamista, juoksemista aikataulujen perässä, stressaamista siitä mitä on tulossa ja murehtimista siitä mitä on jo ollut? Tuntuuko ettei tunnit vuorokaudessa riitä kaikkeen mitä pitäisi tehdä? Pelottaako että kohta et enää jaksa oravanpyörässä jota elämäksi kutsutaan? Ajatteletko usein ”täytyy”, ”on pakko” tai vastaatko kyselyihin "kyllä" vaikka syvällä sisimmässä haluaisit vastata "ei kiitos”?

Itse olen tiennyt jo jonkin aikaa että oma tapa ajatella ja tuntea muokkaa tulevaisuuttani, ja ilokseni saan kertoa omia kokemuksiani ja oman elämäni muutokset nyt myös sinulle. Jos minä entisenä suorittajana ja perfektionistina olen oppinut olemaan itselleni armollinen, myös sinä pystyt siihen! Puhun aiheesta paljon, muun muassa 30.10. järjestettävässä ”Mielen voimaa ja kehon rentoutta arkeen” -valmennuksessa. Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan turvalliseen ympäristöön. Rauhoitutaan hetkeksi ja mietitään mitä juuri siinä omassa elämässä voisi tehdä toisin. Valmennuksen kruunaa ihana Mirjan tekemä äänimaljarentoutus joka saa kehosi ja mielesi lempeän vastaanottavaksi uusille ajatuksille.

SINÄ voit vaikuttaa elämääsi, SINÄ voit luoda siihen kauneutta, rakkautta, rauhaa ja tasapainoa. SINULLA on oman mielesi valtavan voiman avulla luoda arkesi sellaiseksi kuin haluat. Tule rentoon ja ajatuksia herättävään valmennukseen ja opi miten intentioita luodaan, miten konkreettisesti toimit oman elämäsi johtajana. Valmennuksen hinta on 38€ (sis.alv), toivottavasti nähdään rentouden ja lempeyden äärellä.

Feelinga Inga: YTM, NLP Practitioner, LCF Life Coach, kaksi kertaa uupumuksen läpikäynyt entinen suorittaja nykyinen itsemyötätunnon puolesta puhuja ja oman elämänsä luoja ja ihmettelijä.

 

LASTEN JOOGA LIIKKUMISEN JA RAUHOITTUMISEN ILOA

”Monipuolista liikkumista sekä rauhoittumisen, rentoutumisen ja keskittymisen taitojen harjoittelemista leikin, mielikuvien ja tarinoiden myötä” -Sitä on lasten jooga.

MIKSI JOOGAA LAPSILLE?
Lasten jooga on menetelmä, joka vaikuttaa lapsen kehomielen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Lasten jooga vahvistaa niin keskittymiskykyä, tasapainoa, motoriikkaa, koordinaatiokykyä kuin itsetuntoa ja itseluottamusta, kehotietoisuutta, hyväksyvää tietoista läsnäoloa. Myös myötätunto ja kiitollisuus ovat keskeisessä osassa joogasaduissa.
HENGITYS JA HERMOSTO
Lasten jooga, jossa hengitys on keskeisessä osassa, tukee hermoston hyvinvointia. Vapaasti virtaava ja luonnollinen hengitys auttaa meitä tasapainottamaan autonomista hermostoamme, joka vaikuttaa sekä kehoomme että tunteisiimme.
LASTEN JOOGA KÄYTÄNNÖSSÄ
Liikkumista ja rauhoittumista tarinan johdattelemana ilman suorituspaineita tai kilpailua. Tarinan mukaan siis edetään ja tarina pysyy samana koko kuukauden, pientä vaihtelua tarinan kulkuun tuodaan mutta itse satu on sama. Monipuolisesti aktivoivia ja rauhoittavia asanoita, tempo reippaampi kuin aikuisten joogassa, paljon mindfullnes tyyppistä pitkin tarinaa/tuntia. Kurssilla tuodaan myös ajoittain hieman anatomiaa / kehon toimintoja esiin vaikka kertomalla hieman keuhkoista (ja sitten joku hengitysharjoitus) tai vagushermosta ja miten hengitys, ilmeet ja äänet voi vaikuttaa, tai ryhdin vaikutuksesta kehoon/mieleen/hengitykseen (ja havainnoidaan hengitystä eri asennoissa).
Oma vesipullo mukaan.
Kurssit sopivat lapsille jotka pärjäävät itsenäisesti tunnin ajan.
Ohjaajana
Nina Lahti
Lasten Joogaohjaaja 2022
Urheiluhieroja (EAT) 2021
Hyvinvointineuvoja 2019
Koulutettu hieroja 2013
Rentoutuspedagogi (Avspänningspedagog, Ruotsi) 2006
☎ 044 0252 487
www.hyvinvointilahti.fi

 

Pilates alkeiskurssi on suunnattu lajiin tutustuville vasta-alkajille sekä niille, jotka haluavat kerrata pilateksen perusteita.

Pilateksessa vahvistetaan keskivartalon lihaksia, opetellaan kuuntelemaan kehoa ja löytämään omalle keholle tässä hetkessä soveltuvat liikkeet. Pilatesharjoittelu yhdistää hengityksen ja liikkeen ja sen avulla keho vahvistuu ja luonnollinen liikkuvuus lisääntyy.
Ohjaajana Noora Luhtanen
Fysioterapeutti, PilatesHealth- ja Joogapilates-ohjaaja.

Kurssin hinta 65 eur

 

 

 


 

 

Facebooksivuillemme pääset tästä

Huom! Uusi palvelu - voit käydä ostamassa Epassilla itsellesi lahjakortin sivuilta https://marketplace.epassi.fi/ 

 

 

  

 


Jaa:

ajanvaraus