Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Kurssit ja Tapahtumat

Tällä sivulla voit tutustua Hyvinvointicenterin ajankohtaisiin tapahtumiin ja tarjouksiin.       

 

Joogasalin viikkotunnit löydät kätevästi napsauttamalla TÄSTÄ

Hoitoihin, viikkotunteihin ja kursseille pääset tekemän varauksen napsauttamalla TÄSTÄ

Hyvinvointicenterin nettikauppaan pääset ostoksille TÄSTÄ

Nettikaupastamme saat ostettua lahjakortteja, joogasalin kortteja, joitain tuotteita sekä videoita käyttöösi.   

 

TRE -stressinpurkuliikkeet

Haluatko oppia, miten stressi puretaan "tärinän" avulla?
Tule aktivoimaan TRE-kurssille omaa värähtelyäsi ja keho-mieliyhteyden eheytymis- ja puhdistumisprosessiasi.

TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) on helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä. TRE liikkeet  käynnistävät kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan  palautumismekanismin, joka purkaa kehon jännitystiloja. Keho tietää kuinka vapautua syvistä lihasjännityksistä tärinän avulla.

TRE rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Tämän lisäksi harjoitukset syventävät
kehotietoisuutta ja itsetuntemusta. Menetelmän avulla voi saada  helpotusta monenlaisiin vaivoihin.

Kurssi antaa perustiedot, jonka jälkeen voit jatkaa harjoittelua omatoimisesti tai ohjatusti. Tämä kurssi ei tuota valmiuksia ohjata menetelmää muille.

Kurssi soveltuu kaikille perusterveille henkilöille. TRE:tä ei suositella ilman lääkärin konsultaatiota, mikäli henkilöllä on
merkittäviä fyysisiä tai psyykkisiä vaivoja, esim. sydän- ja verisuonisairaudet, syöpä tai vakava mielenterveyden sairaus.
Menetelmän käyttöä ei suositella raskaana oleville.

Varustus: joustava liikkuntaan sopiva vaatetus.
Kurssin hinta on 75€.
Kurssin ohjaaja: TRE® -ohjaaja Merja Manni

 

Äänihoitokonsertti

Gongeilla, kristalliäänimaljoilla ja muilla terapeuttisilla soittimilla on tutkittu hoitava kyky. Ne pystyy vaikuttamaan meidän hermoston toimintaan, ohjailla kantasoluja ja pystyvät rauhoittamaan mielen.

Äänillä on kyky auttaa kehon parantua traumoista, kivuista, stressistä ja ynnä muista kehoon liittyvistä oireista.

Kristallimaljat on valmistettu puhtaasta kvartskristallista ja niiden värähtely saa aikaansa enkelimäisiä ääniä. 

Auttaa stressaantuneita ihmisiä rauhoittumaan ja myös uniongelmien kanssa.

Gongin ääneen on kätketty koko maailmankaikkeuden värähtelyt. Sitä kosmista sointia kuunnellessa ihmiset menevät yleensä "matkalle" toisiin ulottuvuuksiin.

Gongista tulee tiivis ääniaalto, mikä tuntuu kuuntelijasta niin kuin tämä olisi meressä.

Gongeja on monia eri tyyppejä ja ne auttavat meidän kehoa puhdistautumaan.
Ohjaajina Simo ja Mirjam Virtanen

HELMIKUUSSA SUOLAHUONEESEEN KAKSI YHDEN HINNALLA!

Käy tekemässä varaus ajanvarauksessamme ja tule kaverin kanssa viettämään rentouttava hetki suolahuoneessa!

Lisätietoja suolahuonehoidosta KLIKKAA TÄSTÄ

Äänirentoutus 1.2. klo 18.30

Kaipaatko pysähtymistä arjen keskellä? Sitä että voi vain keskittyä tähän olemassaolevaan hetkeen? Tämä voisi olla silloin sinulle sopiva.

Olen opiskellut viime keväästä asti äänihoitajan opintoja Michael Schirmerin opissa ja opinnot jatkuu vielä tälle keväälle. Ääni on hyvin luonnollinen hoitomuoto. Äänen värähtely vaikuttaa meillä koko kehossa ja sitä kautta myös mielen tasolla. Se tasapainottaa ja rentouttaa kehoa ja mieltä.

Äänirentoutukseen kannattaa laittaa mukavat ja rennot vaatteet ja jos mahdollista voi ottaa myös vesipullon mukaan. Rentoutuksen jälkeen on hyvä juoda vettä. Joogasalilla on joogamattoja, vilttiä, tyynyjä, mutta halutessaan voi ottaa omankin maton mukaan. Hoidon aikana voi olla makuulla tai istuen, itselle sopivassa asennossa.

Hinta 13e, maksuvälineenä käy myös joogasalin 10-kortti ja kk-kortti.

Lämpimästi tervetuloa!
Terveisin Jonna Mäkelä, äänihoitaja opiskelija ja kosmetologi

 

 

JVT Wellness tuote-esittely!

Ilmoittaudu myös tähän, niin voimme varautua pienellä tarjoilulla! Tästä

JVT Wellness tuotteet myös ystävänpäivä tarjouksena:

 

Tervetuloa kokeilemaan funktionaalista LYT®-joogaa!

Tämä energinen flow-harjoitus alkaa ”Nollauksesta”, jossa kehon ja mielen yhteyttä herätellään ennen varsinaisiin sarjoihin siirtymistä. Ajatuksella kootut sarjat puolestaan kehittävät liikkuvuutta, parantavat tasapainoa ja kasvattavat voimaa.

LYT tulee sanoista Lara’s Yoga Technique tyylin kehittäneen jenkkifysioterapeutti Lara Heimannin mukaan. Se on myös sanaleikki englanniksi, koska lausutaan ”lit” -> ”lit up” eli olla hyvällä tavalla ”liekeissä”.

Tämä joogatyyli on funktionaalista, mutta hauskaa. Haastaa niin aivot kuin kropan! Ideana ei ole taipua mutkalle vaan saada yhteys omaan kroppaan ja pystyä liikkumaan mahdollisimman ”optimaalisesti” läpi elämän.

Ota vesipullo mukaan ja valmistaudu hikoilemaan.

Ohjaajana joogaopettja ja fysioterapiaopiskelija Assi Viljanen

 

Ystävyyden, yhteyden ja ykseyden retriitti

Tule yksin, kaksin tai isommalla porukalla Ystävänpäivän retriittiin kokemaan yhteyttä, ykseyttä ja eheytymistä. Retriitti tarjoilee sinulle erilaisten meditaatio-, visualisaatio-, sekä kehollisten harjoitusten avulla tunnekokemuksia, joita kehomielesi kaipaa voidaakseen paremmin.
Retriitin tarkoitus on auttaa sinua huomaamaan helpommin elämässäsi ne asiat, joiden avulla voit jo kokea mm. kiitollisuutta, iloa, rauhaa ja miten tehdä mielenharjoituksilla keholle todeksi sinua eheyttävät tunnekokemukset. Koska onnellinen voi olla vain kokemalla tietoisesti onnellisuutta! Ihminen kaipaa myös tulla nähdyksi, hyväksytyksi ja rakastetuksi sellaisena kuin on. Tämän voi kokea vuorovaikutuksessa toisiin ihmisiin mutta myös itsetehdyn harjoituksen avulla. Olethan itse itsesi tärkein ihmissuhde.
Harjoitusten avulla kehität siis itseäsi ja samalla muutat suhdettasi läheisiisi.
Työpajan avulla saat kokea miten tärkeää on luoda syvempi yhteys itseen jotta voi kokea yhteyttä sekä ykseyttä myös muiden ja jopa koko maailmankaikkeuden kanssa.

Retriitin aikana tarjolla teetä ja pientä välipalaa

Retriitin hinta 55 eur

Ohjaajana Mental coach ja meditaatio-ohjaaja Henna Kankaanpää

 

 

TOTALYIN -HARJOITUS

LOPPUUKO YINJOOGATUNTI AINA LIIAN AIKAISIN? TAHTOISITKO VIIPYILLÄ JOOGAMATON SYLEILYSSÄ JA ASANOIDEN ÄÄRELLÄ VIELÄ PALJON PIDEMPÄÄN?

Total Yin® on erikoispitkä yinjoogaharjoitus – kaikilla kehoa ja mieltä hoitavilla mausteilla. 

Kokonaisvaltainen Total Yin® -harjoitus pitää sisällään lempeää yinjoogaa eli paljon hiljaisuutta, läsnäoloa ja silkkaa palauttavaa sekä nautinnollista olemista. Harjoitus sisältää konkreettisesti aina myös seuraavaa: noin 20 asanaa (l. jooga-asentoa), rentouttavia äänimaljoja, meditatiivisia harjoitteita mielelle, taolaisen filosofian ikiaikaista viisautta ja pitkän loppurentoutuksen.

Hinta 46,- (41,-)

MIELEN MATKAT- MEDITAATIO

Mielen matkat- meditaatioissa saatetaan aluksi koko keho syvään rentouden tilaan. Tietoinen huomio, läsnäolo sekä myönteinen asenne omaa kehoa kohtaan riittää hermoston rauhoittumisen käynnistymiseen. Rentoutta ja sitä kautta turvallisuutta kokiessa mieli rauhoittuu ja silloin pääsemme vaikuttamaan alitajuntaamme ja muuttamaan negatiivisia uskomuksia sekä mielen esteitä myönteisemmäksi.
Alitajuntaamme saamme vaikutettua erilaisten visuaalisten mielikuvaharjoitusten avulla, joissa yhdistyy positiivisia tuntemuksia, värejä ja muuta symboliikkaa jotka vahvistavat uusia mielleyhtymiä.
Näille tunneille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Tule nauttimaan ajattomuudesta, hetkessä olemisesta ja ihanista mielikuvitusmatkoista!
Hinta Joogasalin normi kertamaksu 13,- (10,-., Ja myös 10-kortti ja kk-kortti käy tähän.

 

Pilates -alkeiskurssi

Suosittelemme ennen pilates tunneille osallistumista käymään alkeiskurssin.

Pilates tunnilla vahvistetaan keskivartalon lihaksia, opetellaan kuuntelemaan kehoa ja löytämään omalle keholle tässä hetkessä soveltuvat liikkeet.
Pilatesharjoittelu yhdistää hengityksen ja liikkeen ja sen avulla keho vahvistuu ja luonnollinen liikkuvuus lisääntyy.

Lämpöpilates on lempeä perustason pilatestunti, joka toteutetaan noin 26 asteen lämpötilassa. Pilatesharjoittelun tavoitteena on vahvistaa kehon syviä tukilihaksia, lisätä liikkuvuutta, parantaa ryhtiä sekä löytää selkärangan hyvä, neutraali asento. Lämpöpilatestunnilla on lupa myös hengähtää ja rauhoittua.

Kurssin hinta on 65,-

Ohjaajana

Heli Linden

LitM ja PilatesHealth ohjaaja

oivaltavaliike(at)gmail.com

 

 

Total Yin® erikoispitkä yinjoogaharjoitus

Loppuuko yinjoogatunti aina liian aikaisin? Tahtoisitko viipyillä joogamaton syleilyssä ja asanoiden äärellä vielä paljon pidempään?

Total Yin® on erikoispitkä yinjoogaharjoitus – kaikilla kehoa ja mieltä hoitavilla mausteilla. Harjoitus kestää tilanteesta ja tarpeesta riippuen kolmesta viiteen tuntiin.

Kokonaisvaltainen Total Yin® -harjoitus pitää sisällään lempeää yinjoogaa eli paljon hiljaisuutta, läsnäoloa ja silkkaa palauttavaa sekä nautinnollista olemista. Harjoitus sisältää konkreettisesti aina myös seuraavaa: noin 20 asanaa (l. jooga-asentoa), rentouttavia äänimaljoja, meditatiivisia harjoitteita mielelle, taolaisen filosofian ikiaikaista viisautta ja pitkän loppurentoutuksen.


 

 OSTA PALVELUITA VERKOSTA JA MAKSA EPASSILLA TAI EAZYBREAKILLA
KLIKKAA ITSESI MARKEPLCEEN TÄSTÄ HTTPS://MARKETPLACE.EPASSI.FI/ JA KÄY SHOPPAILEMASSA.

 

KATSO TÄSTÄ UUSIN VIDEOMME :) https://youtu.be/YkA1G5qfPuk

 

  

 

 


Jaa:

ajanvaraus