Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Kurssit ja Tapahtumat

Tällä sivulla voit tutustua Hyvinvointicenterin ajankohtaisiin tapahtumiin ja tarjouksiin.     

 

 

Miksi Vitamiinit , mineraalit ovat välttämättömiä kehon normaalille toiminnalle?
- Riittävä määrä näitä ravintoaineita edistää hyvinvointia ja auttaa ehkäisemään sairauksia ja mittaamalla vitamiinitasot voidaan tunnistaa mahdolliset puutostilat.

Health Concept-Analyzer
on suuntaa antava terveydentarkkailulaite, sillä ei diagnosoida sairauksia, mutta se sopii ravintoainetarpeiden kartoitukseen.

HCA- laite on magneetti resonanssi mittaukseen perustuva mittaus menetelmä.
Kämmenellä pidettävä sensori kokoaa muutamassa minuutissa tietoja elimistön eri osien toiminnoista.
Voimme lukea laitteen antamista tuloksista onko kehossamme riittävästi ravintoaineita.

Mittauksen lisänä on erikseen oma 4 kohdan analyysi suoliston kunnosta

Mittaus tarkkuus on 70- 80%Mittdus antaa riittävää tietoa terveyden ylläpitämiseen.

Mittauksen kesto n. 30 min - hinta 35 eur, nyt tarjouksessa huhtikuun ajan 25 eur

Mittauksia meillä tekee

Leila Juhola
Hyvinvointineuvoja, yrttiterapianeuvoja
Ravintomittaukse ja Lymfaboots -hoidot

leila.juhola(at)hyvinvointicenter.fi

Vappu tarjous!

3 x Perinteinen jäsenkorjaus hintaan 169,-

Hoidot tarjoaa viimeistä vuotta Perinteistä jäsenkorjausta opiskeleva Oula Aihos

"Perinteinen jäsenkorjaus on vanha suomalaiseen perinnekulttuuriin perustuva hoitomenetelmä. Se on perinteistä mobilisaatiohoitoa, joka avaa ja tasapainottaa koko kehoa ja sopii kaikille. Mobilisaatio tarkoittaa sitä, että hoito on pehmeää ja ihmisen luontaisia liikeratoja hyödyntävää eikä missään tapauksessa nivelten liikeratoja ylittävää tai kipua tuottavaa. Hoito sisältää myös kattavan lihashuollon ja rentoutuksen.
Kehon tasapainottaminen aloitetaan aina sen perustuksista, jaloista. Selkä hoidetaan istuen. Eteen- ja taakse taivutuksilla, asiakkaan kanssa yhdessä työskennellen, saadaan nikamat ja syvätkin lihakset liikkuviksi.”
*Tarjous voimassa 30.4.2024 saakka
*Norm. hinta 60 eur/hoito

 

 

 

Meditatiivinen kehonhuoltotunti  ja su 28.4. klo 13

Tämä tuntii koostuu erilaisista kehoa avaavista liikkeistä ja joogastakin tutuista asanoista. Lihasten aktiivisen venyttämisen sijaan asennoissa keskitytään enemmän hengitykseen ja sen kevyeen, rauhalliseen liikkeeseen jonka myötä myös keho rentoutuu.
Erilaisten hengitystekniikoiden avulla avautuu myös energeettisiä jumeja kehosta kun venytys tai liike ei ole väkisin puskevaa. Harjoituksessa keskitytään myös tarkempaan kehon kannattelun tiedostamiseen jotta asennoissa ei "romahdeta" nivelten päälle.
HInta: 14,- (11,-) myös Joogasalin 10-kortti ja kk- kortti käy näille tunneille.
Ohjaajana Henna Kankaanpää
Meditaatio-ja rentoutusohjaaja sekä mentaalivalmentaja

Skumppajooga  30.4. klo 16.30-17.30

Hauskan ja virkistävä tapa nauttia joogasta – skumppajooga!

Tämä ei ole tavallinen joogatunti, vaan ainutlaatuinen tapa yhdistää liikunta ja nautinto. Skumppajoogassa kuohuviinilasi ja pullo seuraa joogaajaa läpi tunnin, antaen harjoitukseen uudenlaista haastetta ja iloa.

Joogatunnit eivät ole koskaan olleet näin kuplivaa! Tässä harjoituksessa käytämme joogaliikkeitä, jotka tehdään pullo tai lasi kädessä – ja tavoitteena on tehdä ne läikyttämättä. Tämä lisää tasapainoa, keskittymiskykyä ja tuo uuden ulottuvuuden joogaharjoitukseen.

Skumppajooga sopii erinomaisesti erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Järjestä itsellesi ja ystävillesi polttarit, syntymäpäivät, pikkujoulut tai vaikka firman virkistyspäivät kuplivassa tunnelmassa.

Muistathan tuoda mukanasi oman skumppapullon, jota ei saa avata ennen tuntia. Eikä huolta, jos et ole skumpan ystävä – voit tuoda mukanasi myös muuta juomaa. Bisseyoga, kombuchajooga tai vichyvesijooga ovat myös mahdollisia. Oma pullo ja mielellään myös lasi mukaan harjoitukseen!

Tervetuloa nauttimaan joogasta uudella, kuplivalla tavalla!

Tarot -tulkintaa 2.5. ja 9.5.

Tutustu tarot-tulkintaan ja löydä sen monipuolinen maailma. Tarot ei ainoastaan tarjoa vastauksia, vaan myös auttaa sinua ymmärtämään itseäsi paremmin. Tee matka sisimpääsi. Käy tekemässä varaus ajanvarauksessamme. kohdasta elämäntaito.

Hinta 25 eur

Kesto n. 30 min

TRE -kurssi 5.5. klo 12-15

Haluatko oppia, miten stressi puretaan "tärinän" avulla?
Tule aktivoimaan TRE-kurssille omaa värähtelyäsi ja keho-mieliyhteyden eheytymis- ja puhdistumisprosessiasi.
TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) on helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä. TRE liikkeet käynnistävät kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin, joka purkaa kehon jännitystiloja. Keho tietää kuinka vapautua syvistä lihasjännityksistä tärinän avulla.
TRE rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Tämän lisäksi harjoitukset syventävät
kehotietoisuutta ja itsetuntemusta. Menetelmän avulla voi saada helpotusta monenlaisiin vaivoihin.
Kurssi antaa perustiedot, jonka jälkeen voit jatkaa harjoittelua omatoimisesti tai ohjatusti. Tämä kurssi ei tuota valmiuksia ohjata menetelmää muille.
Kurssi soveltuu kaikille perusterveille henkilöille. TRE:tä ei suositella ilman lääkärin konsultaatiota, mikäli henkilöllä on
merkittäviä fyysisiä tai psyykkisiä vaivoja, esim. sydän- ja verisuonisairaudet, syöpä tai vakava mielenterveyden sairaus.
Menetelmän käyttöä ei suositella raskaana oleville.
Varustus: joustava liikkuntaan sopiva vaatetus.
Kurssin hinta on 75€.
Kurssin ohjaaja: TRE® -ohjaaja Merja Manni

 

Aloituskurssin käyneille suunnattu TRE-harjoitusryhmä 8.5. klo 16.45-17.45

Ota uusi askel TRE-harjoittelussasi! Tervetuloa syventämään harjoittelua ohjaajan avustamana ylläpitoryhmässämme. Saat vauhtia ja uutta syvyyttä kotiharjoitteluusi.
Tule mukaan noin kerran kuussa, varustaudu joustavalla vaatetuksella ja vesipullolla. Päästä irti stressistä ja paranna hyvinvointiasi.
TRE-harjoituksen ylläpitoryhmässä saat asiantuntevaa ohjausta Merja Mannilta, sertifioidulta TRE-ohjaajalta. Hyödynnä joogasalin 10-kortti tai kk-kortti ja syvennä harjoitteluasi hintaan 14,- (11,-).

TOTAL YIN® ERIKOISPITKÄ YINJOOGAHARJOITUS
11.5. klo 13-16

Loppuuko yinjoogatunti aina liian aikaisin? Tahtoisitko viipyillä joogamaton syleilyssä ja asanoiden äärellä vielä paljon pidempään?

Total Yin® on erikoispitkä yinjoogaharjoitus – kaikilla kehoa ja mieltä hoitavilla mausteilla. 

Terveyttä, tyyneyttä & tyytyväisyyttä

Hinta 48,- (43,-)
Ohjaajana Jouni Hallikainen (joogaopettaja, opettajakouluttaja ja joogakirjailija)

Shamaanirumpu ryhmähoito 12.5. klo 12

Shamaanirumpu ryhmähoito tarjoaa ainutlaatuisen tavan kokea itsemme uudistuneenpana ihmisenä. Tämä hoitomuoto yhdistää shamaanisen perinteen, selvänäkötaidot ja ääniterapian, tarjoten kokonaisvaltaisen matkan itsemme äärelle.
Hoitotilaisuudessa käyn läpi jokaisen osallistujan rummun kanssa, tuoden mukana erilaisia energioita tai auttaen niiden vapautumisessa. Tämä ei ole pelkästään fyysinen prosessi, vaan myös henkinen ja emotionaalinen. Tarkoituksena on muistuttaa meitä ääniterapian kautta omasta jumalallisesta olemuksestamme, autenttisuudestamme.
Selvänäkötaidoillani luen vallitsevan energian ja sitten muunnan noita energioita laulun, rummun ja energioiden kanssa. Tämän ääniterapian avulla päästän kehomme ääniä ulos ja kanavoin ääniä valokielellä. Tämä on tietoisuuden muoto, joka ilmenee äänen värähtelynä.
Rummun värähtely on tärkeä osa hoitoa. Se auttaa puhdistamaan kehoamme kuona-aineista, mahdollisista tunnelukoista ja maadoittaa meidät. Rumpu on ikään kuin kehomme, ja lauluni on mieli ja sielu. Tämä yhteistyö on voimakasta ja voi auttaa meitä vapautumaan raskaista energioista, löytämään uusia energioita ja integroimaan ne osaksi elämäämme varsinkin, jos olet empaatikko tämän hoidon jälkeen olet paljon maadoittuneempi omaan kehoosi ja kohtaamisiisi ihmisiin.
Shamaanirumpu ryhmähoito on voimakas kokemus, joka voi avata uusia ovia itsetuntemukseen ja itsensä parantamiseen. Rakkaudella toivotan sinut mukaan tälle matkalle!
T: Jasmina Kälkäjä

 

Äänihoitokonsertti lauantaina 18.5. klo 15

Äänihoitokonsertin, on suunniteltu rentouttamaan kehoa ja mieltä. Tämä hoitomuoto sopii kaikille, ja sen avulla voitte kokea uudenlaista yhteyttä itseenne ja maailmankaikkeuteen.

Äänihoitokonsertissa käytetään erilaisia terapeuttisia soittimia, kuten gongeja ja kristalliäänimaljoja, jotka vaikuttavat hermoston toimintaan, ohjaavat kantasoluja ja rauhoittavat mielen. Näillä äänillä on kyky auttaa kehoa parantumaan traumoista, kivuista ja stressistä.

Kristalliäänimaljat on valmistettu puhtaasta kvartskristallista, ja niiden värähtely luo enkelimäisiä ääniä. Näiden äänien sanotaan auttavan esimerkiksi autistisia lapsia maadoittumaan omaan kehoonsa sekä rauhoittavan stressaantuneita ihmisiä ja auttavan uniongelmissa.

Gongin ääneen on kätketty koko maailmankaikkeuden värähtelyt. Kuunnellessaan gongin kosmista soidinta, kuuntelijat saattavat kokea ikään kuin "matkaavansa" toisiin ulottuvuuksiin. Gongin tiivis ääniaalto voi tuntua kuin olisit meressä, ja se auttaa kehoa puhdistautumaan.

Äänihoitokonsertti tarjoaa mahdollisuuden rentoutua, levätä, maadoittautua ja kokea yhteyttä kaikkeuteen. Se auttaa kehoa tervehtymään ja mahdollistaa astraalisten unien kokemisen.

Tule kokemaan tämä ainutlaatuinen hoitomuoto!

Kesto n. 1,5 h

Ystävällisin terveisin,
Simo ja Mirjam Virtanen

Äänimaljarentoutus ke 22.5. klo 16.45-17.45

Äänimaljojen harmoniset soinnut luovat puitteet syvään rentoutumiseen sekä rauhoittumiseen. Keho ja mieli saavat tilaisuuden levätä ja palautua.
Lempeät äänet mahdollistavat irrottautumisen arjen kiireistä ja meitä ympäröivistä erilaisista ärsykkeistä, saaden aikaan tasapainoisen sekä levollisen olon.
Rentoutuksen aikana ollaan joogamatolla viltin alla.
Hyödynnä joogasalin 10-kortti tai kk-kortti tai tule mukaan hintaan 14,- (11,-).
Ohjaajana Marjaana Teresa Äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja.

 

 

 

TOTAL YIN® ERIKOISPITKÄ YINJOOGAHARJOITUS
10.8. klo 13-16

Loppuuko yinjoogatunti aina liian aikaisin? Tahtoisitko viipyillä joogamaton syleilyssä ja asanoiden äärellä vielä paljon pidempään?

Total Yin® on erikoispitkä yinjoogaharjoitus – kaikilla kehoa ja mieltä hoitavilla mausteilla.

Terveyttä, tyyneyttä & tyytyväisyyttä

Hinta 48,- (43,-)
Ohjaajana Jouni Hallikainen (joogaopettaja, opettajakouluttaja ja joogakirjailija)

 

Taiji näytetunti, alkeiskurssi ja jatkokurssi elokuussa!

Näytetunti:

Koe Taijin maailma – osallistu näytetuntiimme

Hinta: hyödynnä joogasalin 10-kortti tai kk-kortti tai tule mukaan hintaan 14,- (11,-).

 

Alkeiskurssi:

Taiji (tai chi, tai chi chuan) koostuu sarjasta hitaita, pyöreitä ja pehmeitä liikkeitä, joilla on juurensa ikivanhassa itsepuolustustaidossa. Yhdessä qigongin kanssa se tasapainottaa ja vahvistaa harrastajansa elinvoimaa.
Taiji ja qigong (chi kung), joita olemme opettaneet Suomessa vuodesta 2004, ovat välittyneet Yang-suvun mestarilta mestarille kaikessa rikkaudessaan jo vuosisatojen ajan. Tätä perinnettä opetetaan kaikissa International Tai Chi Chuan Associationin (ITCCA) kouluissa mestari Chu King Hungin johdolla.
……….
RENTOUTTA TAIJISTA – MIELI VOI PAREMMIN
Rauhallinen omaan kehoon, hengitykseen ja virtaavaan liikkeeseen keskittyvä harjoittelu rentouttaa ja vähentää stressiä. Säännöllisen taiji-harjoittelun on osoitettu parantavan keskittymiskykyä, unen laatua ja elämänhallinnan tunnetta. Sitä on myös menestyksekkäästi käytetty mm. masennuksen ehkäisyssä ja hoidossa muiden hoitomuotojen rinnalla. [1,2]
TAIJILLA VOI EDISTÄÄ SYDÄNTERVEYTTÄ
Taiji edistää sydänterveyttä vähentämällä sympaattisen hermoston aktiivisuutta ja alentamalla verenpainetta. Sen tiedetään auttavan painonhallinnassa sekä vaikuttavan edullisesti kolesteroliarvoihin ja verenkiertoelimistön toimintaa säätelevien välittäjäaineiden pitoisuuksiin. Laji on sopiva liikuntamuoto myös kroonista sydämen vajaatoimintaa sairastaville. [3-6]
HELPOTUSTA TUKI- JA LIIKUNTAELINVAIVOIHIN TAIJI-HARJOITTELULLA
Harjoittelun virtaavat, luonnolliset liikeradat ja yksityiskohtaisesti määritellyt asennot ylläpitävät ja parantavat nivelten liikkuvuutta ja tuovat helpotusta monenlaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Taijin on osoitettu lievittävän niska- ja selkäsärkyä sekä parantavan useista pitkäaikaissairauksista, kuten fibromyalgiasta, nivelreumasta tai nivelrikosta kärsivien ihmisten elämänlaatua. [7-10]
TAIJIN AVULLA PAREMPI LIHASKUNTOA, SUORITUSKYKY JA TASAPAINO
Säännöllinen taijin harjoittelu parantaa lihasvoimaa ja tasapainoa. Harjoittelun kuormittavuus ja kuntoa kohottava vaikutus lisääntyvät taitotason noustessa. Ihmisen ikääntyessä kehonhallinta ja tasapainoaisti heikkenevät, mutta taijin avulla on mahdollista vähentää kaatumisriskiä ja ylläpitää liikuntakykyä arkipäivän toimista selviämiseen. Se toimii myös kuntouttavana liikuntana mm. Parkinsonin tautia sairastaville tai aivovamman jälkeen.
………..
Taiji ja qigong ovat ikivanhoja terveysharjoituksia, joiden monet hyödyt moderni terveystutkimus nyt vahvistaa.

Kurssin hinta 205,- (sis. seuran jäsenmaksun)

Jatkokurssi:

16 x jatkokurssilla jatketaan muotoa 2. osaan. Syvennetään taolaisia lämmittelyliikkeitä sekä qigong- ja yigong-harjoituksia. 
Kurssin hinta 170,-

Tulossa

Jooga+Äänimaljat+aromaattiset tuoksut

Tule kokemaan täydellinen rentoutus rauhallisen joogan, äänimaljojen värähtelyjen ja aromaattisten tuoksujen viedessä sinut hetkeksi rentouden aalloille.
Joogan ohjaajana jooganopettaja SJL Mirja Lamberg, äänimaljojen soittajana äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja Marjaana Teresa
Hyödynnä joogasalin 10-kortti tai kk-kortti tai tule mukaan hintaan 14,- (11,-).

Tervetuloa kokeilemaan funktionaalista LYT®-joogaa

Tämä energinen flow-harjoitus alkaa ”Nollauksesta”, jossa kehon ja mielen yhteyttä herätellään ennen varsinaisiin sarjoihin siirtymistä. Ajatuksella kootut sarjat puolestaan kehittävät liikkuvuutta, parantavat tasapainoa ja kasvattavat voimaa.

LYT tulee sanoista Lara’s Yoga Technique tyylin kehittäneen jenkkifysioterapeutti Lara Heimannin mukaan. Se on myös sanaleikki englanniksi, koska lausutaan ”lit” -> ”lit up” eli olla hyvällä tavalla ”liekeissä”.

Tämä joogatyyli on funktionaalista, mutta hauskaa. Haastaa niin aivot kuin kropan! Ideana ei ole taipua mutkalle vaan saada yhteys omaan kroppaan ja pystyä liikkumaan mahdollisimman ”optimaalisesti” läpi elämän.

 Ota vesipullo mukaan ja valmistaudu hikoilemaan.

Ohjaajana joogaopettja ja fysioterapiaopiskelija Assi Viljanen

Yoga in English

Kehitä kielitaitoasi ja paranna hyvinvointiasi samanaikaisesti - liity englanninkieliseen joogatuntiimme!
Tämä on erinomainen tapa uppoutua englannin kieleen ja nauttia joogan hyödyistä.
Ayesha Midipolawatta, an experienced Indian yoga teacher, will guide you on a journey to connect body and mind with a yoga class in English. Come along and find your inner peace.
The price of a yoga lesson is 14 eur (11 eur), the price in brackets is for students, working people, pensioners, etc.
10 card and monthly card are also accepted as means of payment.

 

 

      


Jaa:

ajanvaraus