Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Kurssit ja Tapahtumat

Tällä sivulla voit tutustua Hyvinvointicenterin ajankohtaisiin tapahtumiin ja tarjouksiin.       

 

Joogasalin viikkotunnit löydät kätevästi napsauttamalla TÄSTÄ

Hoitoihin, viikkotunteihin ja kursseille pääset tekemän varauksen napsauttamalla TÄSTÄ

Hyvinvointicenterin nettikauppaan pääset ostoksille TÄSTÄ

Nettikaupastamme saat ostettua lahjakortteja, joogasalin kortteja, joitain tuotteita sekä videoita käyttöösi.   

  

Lahjakortin hankinta on tehty helpoksi, voit ostaa sen joko Yrjönkadun myymälästämme torin laidalta tai helposti ja nopeasti nettikaupastamme. Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-13 ja klo 16-17, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua lahjakortin valinnassa.

Tästä nettikauppaan ostoksille

   

Rumpumatka 15.12. klo 16.30

Rumpumatka rentouttaa kokonaisvaltaisesti ja avaa sydäntä. Sinulla on mahdollisuus kohdata sisäinen rakkaus turvallisessa ympäristössä rummun soidessa. Lauluni kuljettaa sinut kulkemaan tietosuudessasi taikka maadoittaa sinut vallitsevaan hetkeen. Tervetuloa T: Jasmina Kälkäjä

 

TOTAL YIN® ERIKOISPITKÄ YINJOOGAHARJOITUS
16.12. klo 13

Loppuuko yinjoogatunti aina liian aikaisin? Tahtoisitko viipyillä joogamaton syleilyssä ja asanoiden äärellä vielä paljon pidempään?

Total Yin® on erikoispitkä yinjoogaharjoitus – kaikilla kehoa ja mieltä hoitavilla mausteilla. 

Terveyttä, tyyneyttä & tyytyväisyyttä

Hinta 46,- (41,-)
Ohjaajana Jouni Hallikainen (joogaopettaja, opettajakouluttaja ja joogakirjailija)  

TAROT -TULKINTOJA 20.12.

Tarjoamme mahdollisuuden tutustua tarot-tulkintaan ja sen monipuoliseen maailmaan. Tarot ei ainoastaan tarjoa vastauksia elämän kysymyksiin, vaan myös auttaa sinua ymmärtämään itseäsi paremmin. Tee matka sisimpääsi ja löydä uusia näkökulmia elämääsi. Käy tekemässä varaus ajanvarauksessamme kohdasta elämäntaito.
HInta 25 eur

 Yoga in english 19.12. at 5 pm

Ayesha Midipolawatta, an experienced Indian yoga teacher, will guide you on a journey to connect body and mind with a yoga class in English. Come along and find your inner peace.

Kehitä kielitaitoasi ja paranna hyvinvointiasi samanaikaisesti - liity englanninkieliseen joogatuntiimme! Tämä on erinomainen tapa uppoutua englannin kieleen ja nauttia joogan monista hyödyistä.

Sign up for classes here.
The price of a yoga lesson is 14 eur (11 eur), the price in brackets is for students, working people, pensioners, etc.
The yoga hall's 10 card and monthly card are also accepted as means of payment.

 

Skumppajooga 

Juomapullon ja lasin kanssa tehtävä harjoitus ?, eli juoma voi olla mitä vain, mutta kuitenkin mielellään jotain mikä vähän kuplii.
Skumppajoogassa kuohuviinilasi seuraa joogaajaa läpi tunnin.
Oma pullo ja mielellään myös lasi mukaan harjoitukseen!
Skumppajoogatunnit tarjoavat hauskan tavan nauttia sekä joogasta että kuohuvasta juomasta. Skumppajoogassa tutut joogaliikkeet tehdään lasi kädessä - ja läikyttämättä!
Huom! oma skumppapullo mukaan, jota ei saa avata ennen tuntia ?

TRE -kurssi 6.1.2024 KLO 12-15

Haluatko oppia, miten stressi puretaan "tärinän" avulla?
Tule aktivoimaan TRE-kurssille omaa värähtelyäsi ja keho-mieliyhteyden eheytymis- ja puhdistumisprosessiasi.
TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) on helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä. TRE liikkeet käynnistävät kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin, joka purkaa kehon jännitystiloja. Keho tietää kuinka vapautua syvistä lihasjännityksistä tärinän avulla.
TRE rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Tämän lisäksi harjoitukset syventävät
kehotietoisuutta ja itsetuntemusta. Menetelmän avulla voi saada helpotusta monenlaisiin vaivoihin.
Kurssi antaa perustiedot, jonka jälkeen voit jatkaa harjoittelua omatoimisesti tai ohjatusti. Tämä kurssi ei tuota valmiuksia ohjata menetelmää muille.
Kurssi soveltuu kaikille perusterveille henkilöille. TRE:tä ei suositella ilman lääkärin konsultaatiota, mikäli henkilöllä on
merkittäviä fyysisiä tai psyykkisiä vaivoja, esim. sydän- ja verisuonisairaudet, syöpä tai vakava mielenterveyden sairaus.
Menetelmän käyttöä ei suositella raskaana oleville.
Varustus: joustava liikkuntaan sopiva vaatetus.
Kurssin hinta on 75€.
Kurssin ohjaaja: TRE® -ohjaaja Merja Manni

Ei pelkkää venyttelyä. 5 x 2h kurssi sunnuntaisin 7.1 alkaen klo 13-15.

Jooga ei ole vain asanaa ja venyttelyä, se on kokonaisvaltainen elämäntapa.
Syvennä tietämystäsi joogan filosofiasta ja historiasta.
Tutustutaan mm. mudriin, pandhoihin ja pranayamaan ym.
Aloitetaan tapaaminen joogaharjoituksella - sen jälkeen alustus aiheeseen ja keskustelua. Lopuksi harjoitus, joka perustuu päivän joogateemaan. Tule mukaan ja koe joogan voima! Ohjaajana Mirja Lamberg, Jooganopettaja SJL

 

Jooga ja viini -ilta 10.1. klo 16.45- n. klo 19.30

Tervetuloa mukaan ainutlaatuiseen tapahtumaamme, Jooga ja Viini -iltaan. Tämä erityinen ilta on suunniteltu tarjoamaan teille mahdollisuus rentoutua, nauttia ja kokea harmoniaa sekä mielen että kehon tasolla.

Aloitamme illan lempeällä ja aisteja avaavalla joogatunnilla Hyvinvointicenterissä klo 16.45, joka sopii kaikille, riippumatta siitä oletko kokenut joogi vai vasta-alkaja. Joogan jälkeen siirrymme viininmaisteluun Wine Time viinibaariin Gallen-Kallelankatu 5, jossa voimme nauttia laadukkaista viineistä. Minitasting sisältää 4 viiniä ja ruokaparit.
Tämä on loistava tilaisuus tutustua uusiin makuihin ja löytää uusia suosikkeja.

Jooga ja Viini -ilta on paitsi tapa rentoutua ja nauttia, myös loistava tilaisuus tavata muita samanhenkisiä ihmisiä ja jakaa kokemuksia. Toivomme, että tästä illasta tulee ikimuistoinen ja että se tarjoaa teille uudenlaisen tavan kokea jooga ja viini.

Nähdään Jooga ja Viini -illassa!

Sitovat ilmoittautumiset ajavarausjärjestelmäsämme.

HInta 45 eur, joka maksetaan Wine Time viinibaariin

 

14.1. klo 10-15 Torinkulman tohinat!

Tämä on loistava tilaisuus hemmotella itseäsi ja varata aikaa hyvinvoinnillesi.

Meillä on valikoimassamme useita rentouttavia ja virkistäviä palveluita, joista voit valita.
Tarjolla on ohjattuja tunteja hintaa 5 eur meditatiivinen kehonhuolto, syvävenyttely+rentoutus, yinjooga ja meditaatio. Jokainen näistä palveluista on suunniteltu auttamaan sinua löytämään sisäinen rauhasi ja parantamaan hyvinvointiasi. Voit varata oman tuntisi verkkosivuillamme olevan ajanvarausjärjestelmän kautta.

Lisäksi tarjoamme erilaisia näytehoitoja, kuten jalka- ja päähierontaa, kasvohierontaa, jäsenkorjausta, hierontaa ja energiahierontaa. Nämä hoidot ovat saatavilla 20 minuutin jaksoissa hintaan 15 euroa. Näihin hoitoihin ei tarvitse varata aikaa etukäteen, vaan ne ovat saatavilla jonotusperiaatteella. Suolahuone 20 min vain 5 eur!

Joten, miksi et varaisi koko päivää itsellesi ja tulisi nauttimaan erilaisista hoidoistamme? Odotamme innolla tapaamistamme kanssasi Torinkulman tohinoissa!

 

Total Yin® erikoispitkä  yinjoogaharjoitus

 

Loppuuko yinjoogatunti aina liian aikaisin? Tahtoisitko viipyillä joogamaton syleilyssä ja asanoiden äärellä vielä paljon pidempään?

Total Yin® on erikoispitkä yinjoogaharjoitus – kaikilla kehoa ja mieltä hoitavilla mausteilla.  

 

*Taiji näytetunti aloittelijoille 3.1. klo 18

*TAIJI 16 x ALKEISKURSSI 11.1 2024 klo 17.45

*ja klo 18.50 jatkokurssi.
16 x jatkokurssilla 11.1 jatketaan muotoa 2. osaan. Syvennetään taolaisia lämmittelyliikkeitä sekä qigong- ja yigong-harjoituksia.

Taji - laji, joka yhdistää kehon ja mielen. Liity mukaan alkeiskurssillemme 1.11. torstaisin klo 17.45 tai syvennä taitojasi jatkokurssillamme klo 18.50. Tule kokemaan, kuinka Taji voi parantaa elämänlaatuasi!

Taiji (tai chi, tai chi chuan) koostuu sarjasta hitaita, pyöreitä ja pehmeitä liikkeitä, joilla on juurensa ikivanhassa itsepuolustustaidossa. Yhdessä qigongin kanssa se tasapainottaa ja vahvistaa harrastajansa elinvoimaa.
Taiji ja qigong (chi kung), joita olemme opettaneet Suomessa vuodesta 2004, ovat välittyneet Yang-suvun mestarilta mestarille kaikessa rikkaudessaan jo vuosisatojen ajan. Tätä perinnettä opetetaan kaikissa International Tai Chi Chuan Associationin (ITCCA) kouluissa mestari Chu King Hungin johdolla.

Opettajana toimii alkuperäisen Yang tyylin taiji opettaja Erja Alanko

Kurssin hinta on 205 eur

RENTOUTTA TAIJISTA – MIELI VOI PAREMMIN
Rauhallinen omaan kehoon, hengitykseen ja virtaavaan liikkeeseen keskittyvä harjoittelu rentouttaa ja vähentää stressiä. Säännöllisen taiji-harjoittelun on osoitettu parantavan keskittymiskykyä, unen laatua ja elämänhallinnan tunnetta. Sitä on myös menestyksekkäästi käytetty mm. masennuksen ehkäisyssä ja hoidossa muiden hoitomuotojen rinnalla. [1,2]
TAIJILLA VOI EDISTÄÄ SYDÄNTERVEYTTÄ
Taiji edistää sydänterveyttä vähentämällä sympaattisen hermoston aktiivisuutta ja alentamalla verenpainetta. Sen tiedetään auttavan painonhallinnassa sekä vaikuttavan edullisesti kolesteroliarvoihin ja verenkiertoelimistön toimintaa säätelevien välittäjäaineiden pitoisuuksiin. Laji on sopiva liikuntamuoto myös kroonista sydämen vajaatoimintaa sairastaville. [3-6]
HELPOTUSTA TUKI- JA LIIKUNTAELINVAIVOIHIN TAIJI-HARJOITTELULLA
Harjoittelun virtaavat, luonnolliset liikeradat ja yksityiskohtaisesti määritellyt asennot ylläpitävät ja parantavat nivelten liikkuvuutta ja tuovat helpotusta monenlaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Taijin on osoitettu lievittävän niska- ja selkäsärkyä sekä parantavan useista pitkäaikaissairauksista, kuten fibromyalgiasta, nivelreumasta tai nivelrikosta kärsivien ihmisten elämänlaatua. [7-10]
TAIJIN AVULLA PAREMPI LIHASKUNTOA, SUORITUSKYKY JA TASAPAINO
Säännöllinen taijin harjoittelu parantaa lihasvoimaa ja tasapainoa. Harjoittelun kuormittavuus ja kuntoa kohottava vaikutus lisääntyvät taitotason noustessa. Ihmisen ikääntyessä kehonhallinta ja tasapainoaisti heikkenevät, mutta taijin avulla on mahdollista vähentää kaatumisriskiä ja ylläpitää liikuntakykyä arkipäivän toimista selviämiseen. Se toimii myös kuntouttavana liikuntana mm. Parkinsonin tautia sairastaville tai aivovamman jälkeen. [1,11-13]
………..
Taiji ja qigong ovat ikivanhoja terveysharjoituksia, joiden monet hyödyt moderni terveystutkimus nyt vahvistaa.

 

 OSTA PALVELUITA VERKOSTA JA MAKSA EPASSILLA TAI EAZYBREAKILLA
KLIKKAA ITSESI MARKEPLCEEN TÄSTÄ HTTPS://MARKETPLACE.EPASSI.FI/ JA KÄY SHOPPAILEMASSA.

 

 

Ayurveda

Now Hyvinvointicenter also offers versatile Ayurveda consultations that help improve your overall health and well-being. Following the Ayurvedic principle of "Prevention before cure", these consultations will help you stay fit, cheerful and happy in your daily life.

Consultations are not only for the treatment of certain diseases, but can also be used as a preventive measure. So you can contact us and get a consultation tailored to your body type so that you can live a healthier and happier life in the future.

The duration of the consultation is 45 minutes and the price is 52 euros. Reservations are made by email to mirja.lamberg(at)hyvinvointicenter.fi. Don't wait for diseases to appear, but take a step towards a healthier and happier life today. A lifestyle according to Ayurveda will help you prevent possible health problems. Welcome to the consultation!

Same in finnish:
Nyt Hyvinvointicenter tarjoaa myös monipuolisia Ayurveda-konsultaatioita, jotka auttavat parantamaan kokonaisvaltaista terveyttäsi ja hyvinvointiasi. Ayurvedan periaatteen "Ehkäisy ennen hoitoa" mukaisesti, nämä konsultaatiot auttavat sinua pysymään kunnossa, iloisena ja onnellisena jokapäiväisessä elämässäsi.

Konsultaatiot eivät ole vain tiettyjen sairauksien hoitoon, vaan niitä voi hyödyntää myös ehkäisevänä toimenpiteenä. Voit siis ottaa yhteyttä meihin ja saada konsultaation, joka on räätälöity juuri sinun kehotyypillesi, jotta voit elää terveellisemmin ja onnellisemmin tulevaisuudessa.

Konsultaation kesto on 45 minuuttia ja hinta on 52 euroa. Varaus tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen mirja.lamberg(at)hyvinvointicenter.fi. Älä odota sairauksien ilmenemistä, vaan ota askel kohti terveellisempää ja onnellisempaa elämää jo tänään. Ayurvedan mukainen elämäntapa auttaa sinua ehkäisemään mahdolliset terveysongelmat. Tervetuloa konsultaatioon!

Konsultaatiot tehdään englanniksi!
Appointments from Mirja's email and further inquiries directly from Ayasha: aish975(at)gmail.com

Ayesha Midipolawatta
Ayurverda expert and Yoga teacher    

Hei fysioterapeutti,
Haluaisitko liittyä osaksi dynaamista ja ammattitaitoista yritysyhteisöämme? Meillä on tarjota sinulle paikka yhteisössämme, joka on tunnettu mukavasta porukasta, yhteisöllisestä toiminnasta ja viihtyisistä toimitiloista torin laidalla.
Yhteisöllisyys on meille tärkeää. Täällä sinua odottaa tiimi, joka tukee ja auttaa sinua työssäsi. Meillä jokainen on tärkeä osa kokonaisuutta ja arvostamme jokaista työntekijäämme.
Toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla torin laidalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Jos tämä kuulostaa sinulle sopivalta, otathan yhteyttä Mirjaan, hän kertoo mielellään lisää mahdollisuuksista yrityksessämme. sp mirja.lamberg(at) hyvinvointicenter.fi
Tervetuloa mukaan yhteisöömme!

 

KATSO TÄSTÄ UUSIN VIDEOMME :) https://youtu.be/YkA1G5qfPuk

 

  

 

 


Jaa:

ajanvaraus