Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Kurssit ja Tapahtumat

Tällä sivulla voit tutustua Hyvinvointicenterin ajankohtaisiin tapahtumiin ja tarjouksiin.     

  

 

 

 

 

 

 

Shamaanirumpu ryhmähoito 18.7 klo 15.30

Shamaanirummutus tarjoaa voimakkaan kokemuksen, joka voi auttaa sinua löytämään uusia tapoja parantaa itseäsi. Hyödynnä joogasalin 10-kortti tai kk-kortti tai tule mukaan hintaan 14,- (11,-). Tule mukaan ja koe energiasi uudelleen! Ota äiti mukaan ja anna äidille lahjaksi hieno kokemus!

 

 

Tarot -tulkintaa 25.7.

Tutustu tarot-tulkintaan ja löydä sen monipuolinen maailma. Tarot ei ainoastaan tarjoa vastauksia, vaan myös auttaa sinua ymmärtämään itseäsi paremmin. Tee matka sisimpääsi. Käy tekemässä varaus ajanvarauksessamme. kohdasta elämäntaito.

Navetanvintin jooga LA 27.7.2024 klo 12.30-14

Tervetuloa lempeän joogan pariin farmille lauantaina 27.7! Jooga järjestetään säävarmasti navetan vintillä ja sopii myös aloittelijoille. Ohjaajana Mirja Lamberg.

Ota mukaan:
-oma joogamatto ja vesipullo

Liput (ohjattu jooga 1,5h):
Joogalippu 10€/hlö
Liput saatavilla verkkokaupastamme www.koivuniemenherra.fi
Verkkolipun luku MuuMaa-vastaanotolla päätalon vasemmalla puolella, kulku vintille kivisiltaa pitkin.

Min. osallistujamäärä 10 henkilöä (pe 26.7.2024 klo 12 mennessä).
Osoite: Harjuntie 28, 29790 Tuorila (Merikarvia)

Lounas-kahvila avoinna päätalossa klo 11-17 (kotiruokalounas 11-16).
MuuMaa-landeteemapuisto ja eläinpiha avoinna klo 11-17 (iltapäivälippu 14-17).

 

Ulkojooga ke 31.7. klo 18 Siikarannan leirintäalue.

Siikarannan leirintäalueen kallioilla järjestettävät ulkojoogatunti tarjoaaa ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää liikunta ja luonnon rauha. Tule mukaan ja koe joogan uusi ulottuvuus.
Kokoontuminen Reposaaren maantie 1073 vastaanotto rakennuksen edessä.
Ohjaajana jooganopettaja SJL Mirja Lamberg
Hinta 5 eur tai merkintä 10-korttiin.

Asahi Kirjurinluodolla 1.8. klo 18

Asahi-liikkeet ovat pehmeitä ja rauhallisia, koko harjoitus tehdään seisten samalla myös ympäristöä tarkkaillen. Harjoituksessa yhdistetään liikkeet ja hengitys.
Voit osallistua tunnille ilman aikasempaa kokemusta asahista .
Kokoontuminen Taavi-sillan Kirjurinluodon puoleisessa päässä
Ei tarvitse etukäteen ilmoittautua - tule vain paikalle.
Ohjaajana Asahi Health® -ohjaaja Päivi Heurlin.
Harjoitus tehdään seisten.
Kertamaksu vain 5 eur.
Tervetuloa!

 

Ulkojooga Noormarkun Kotiseututalo Kaharissa to 8.8. klo 17.30

Koe ulkojoogan voima historiallisessa ympäristössä! Kotiseututalo Kaharin pihassa yhdistyy luonnon kauneus, historian havina ja mielenrauha.

Ota joogamatto mukaan.

Ohjaajana Jooganopettaja SJL Mirja Lamberg

Kertamaksu 5 eur tai merkintä 10-korttiin.alla, kun hoidat kasvojesi lihaksia ja ihoa luonnollisesti.

 

Jooga+Äänimaljat+aromaattiset tuoksut 6.8. klo 18

Tule kokemaan täydellinen rentoutus rauhallisen joogan, äänimaljojen värähtelyjen ja aromaattisten tuoksujen viedessä sinut hetkeksi rentouden aalloille.
Joogan ohjaajana jooganopettaja SJL Mirja Lamberg, äänimaljojen soittajana äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja Marjaana Teresa
Hyödynnä joogasalin 10-kortti tai kk-kortti tai tule mukaan hintaan 14,- (11,-).

 

 

TOTAL YIN® ERIKOISPITKÄ YINJOOGAHARJOITUS
10.8. klo 13-16

Loppuuko yinjoogatunti aina liian aikaisin? Tahtoisitko viipyillä joogamaton syleilyssä ja asanoiden äärellä vielä paljon pidempään?

Total Yin® on erikoispitkä yinjoogaharjoitus – kaikilla kehoa ja mieltä hoitavilla mausteilla.

Terveyttä, tyyneyttä & tyytyväisyyttä

Hinta 48,- (43,-)
Ohjaajana Jouni Hallikainen (joogaopettaja, opettajakouluttaja ja joogakirjailija)

 

Ulkojooga Mäntyluodon Kallossa Ke 14.8. klo 18

Päätä kesä rentoutuen ulkojoogan parissa!

Tule mukaan Mäntyluodon Kalloon ja anna meren äänten ja luonnon kauneuden täydentää joogakokemuksesi.

Ota joogamatto mukaan

Ohjaajana Jooganopettaja Mirja Lamberg

Hinta 5 eur  tai merkintä 10-korttiin.

 

 

Pilates -alkeiskurssi 3 x keskiviikkoisin klo 19.15-20.15

Keskiviikkona 14.8 aloitetaan pilateksen peruskurssi vasta-alkajille ja niille, jotka haluavat kerrata perusteita:
- periaatteet
- hengitys
- lantionpohjan lihaksiston aktivointi ja käyttö
- selän neutraaliasento
- ryhti
- pilates-harjoitteita
Joseph H. Pilates: 10 tunnin jälkeen tunnet eron, 20 tunnin jälkeen näet sen, ja 30 tunnin jälkeen sinulla on aivan uusi keho.
Käy varaamassa oma paikkasi

Meditatiivinen kehonhuoltotunti

Tämä tuntii koostuu erilaisista kehoa avaavista liikkeistä ja joogastakin tutuista asanoista. Lihasten aktiivisen venyttämisen sijaan asennoissa keskitytään enemmän hengitykseen ja sen kevyeen, rauhalliseen liikkeeseen jonka myötä myös keho rentoutuu.
Erilaisten hengitystekniikoiden avulla avautuu myös energeettisiä jumeja kehosta kun venytys tai liike ei ole väkisin puskevaa. Harjoituksessa keskitytään myös tarkempaan kehon kannattelun tiedostamiseen jotta asennoissa ei "romahdeta" nivelten päälle.

Kehonhuolto flow

Kehonhuolto flow- tunti koostuu monipuolisista harjoitteista, niin rauhallisista ja meditatiivisista kuin fyysisemmistäkin ja hikeä pintaan saavista. Alkuun laskeudutaan läsnäolevaan hetkeen hengitysharjoitusten tms. rauhoittavien tekniikoiden avulla. Sen jäljeen tehdään temmoltaan erilaisia asana- ja liikesarjoja, jotka avaavat kehoa ja saa aineenvaihdunnankin liikkeelle. Lopussa hidastetaan taas nauttimaan pysähtymisestä ja levosta.

HInta: 14,- (11,-) myös Joogasalin 10-kortti ja kk- kortti käy näille tunneille.
Ohjaajana Henna Kankaanpää
Meditaatio-ja rentoutusohjaaja sekä mentaalivalmentaja

 

Maagiset tanssit

Vapaan liikkeen ja ilmaisun tanssit ovat matalan kynnyksen mahdollisuus tutustua paremmin omaan kehoon ja sisäiseen tilaan sekä omaan autenttiseen tapaan liikkua, rentoutua, huoltaa ja hoitaa itseä sekä myös kohdata omia kohtaamattomia tunteita ja tuntemuksia sekä kehon viestejä. Saat olla ja tulla nähdyksi juuri omana itsenäsi.
Maagiset tanssit koostuu kolmesta eri osasta. Alussa laskeudumme läsnäolevaan hetkeen ja oman sisäisen tilan äärelle erilaisten hengitys-, mielikuva-, ja meditaatioharjoituksilla, jotta yhteys kehomieleen syvenee.
Reilun tunnin mittainen tanssimatka toteutuu ilman ohjausta erilaisten musiikkilaatujen ja -rytmien johdattamana, hyväksyvässä ja turvallisessa ilmapiirissä. Tässä kohtaa on täysi vapaus olla omassa autenttisessa tilassa ja toteuttaa itseään siten kuin hyvältä tuntuu; tanssien rytmissä tai rytmistä poikkeavasti, sheikaten, täristen, joogaten, venytellen, hyppien tai ollen paikallaan ilman fyysistä liikettä kehon sisäistä liikettä aistien, jota musiikki yleensä saa aikaan jollain tavalla.
Myös kaikki huudahdukset ja ääntelyt ovat erittäin suotavia, koska äänenkäytön avulla saamme tehokkaasti energian liikkeelle kehossa. Minkäänlaisia tunteita ei tarvitse piilottaa tai tukahduttaa vaan tila on turvallinen tuoda näkyviin ja purkaa kaikenlaisia tunnetiloja. Tanssit koostuu kahdesta eri rytmiaallosta, joissa on hitaita lauluja sekä temmoltaan erittäinkin nopeita, jotta päästään erilaisiin kehon kokemuksiin.
Tanssien jälkeen laskeudutaan vielä erittäin rauhoittavaan koko kehon syvärentoutukseen.
Vapaan liikkeen tansseja varten ei tarvita minkäänlaista tanssitaustaa.
Varaa tunnille mukavat rennot vaatteet, vesipullo ja lämmintä päälle loppurentoutukseen.

Ohjaajana Henna Kankaanpää
Meditaatio-ja rentoutusohjaaja sekä mentaalivalmentaja

 

 

Taiji näytetunti, alkeiskurssi ja jatkokurssi elokuussa!

Näytetunti:

Koe Taijin maailma – osallistu näytetuntiimme

Hinta: hyödynnä joogasalin 10-kortti tai kk-kortti tai tule mukaan hintaan 14,- (11,-).

Alkeiskurssi:

Taiji (tai chi, tai chi chuan) koostuu sarjasta hitaita, pyöreitä ja pehmeitä liikkeitä, joilla on juurensa ikivanhassa itsepuolustustaidossa. Yhdessä qigongin kanssa se tasapainottaa ja vahvistaa harrastajansa elinvoimaa.
Taiji ja qigong (chi kung), joita olemme opettaneet Suomessa vuodesta 2004, ovat välittyneet Yang-suvun mestarilta mestarille kaikessa rikkaudessaan jo vuosisatojen ajan. Tätä perinnettä opetetaan kaikissa International Tai Chi Chuan Associationin (ITCCA) kouluissa mestari Chu King Hungin johdolla.
……….
RENTOUTTA TAIJISTA – MIELI VOI PAREMMIN
Rauhallinen omaan kehoon, hengitykseen ja virtaavaan liikkeeseen keskittyvä harjoittelu rentouttaa ja vähentää stressiä. Säännöllisen taiji-harjoittelun on osoitettu parantavan keskittymiskykyä, unen laatua ja elämänhallinnan tunnetta. Sitä on myös menestyksekkäästi käytetty mm. masennuksen ehkäisyssä ja hoidossa muiden hoitomuotojen rinnalla. [1,2]
TAIJILLA VOI EDISTÄÄ SYDÄNTERVEYTTÄ
Taiji edistää sydänterveyttä vähentämällä sympaattisen hermoston aktiivisuutta ja alentamalla verenpainetta. Sen tiedetään auttavan painonhallinnassa sekä vaikuttavan edullisesti kolesteroliarvoihin ja verenkiertoelimistön toimintaa säätelevien välittäjäaineiden pitoisuuksiin. Laji on sopiva liikuntamuoto myös kroonista sydämen vajaatoimintaa sairastaville. [3-6]
HELPOTUSTA TUKI- JA LIIKUNTAELINVAIVOIHIN TAIJI-HARJOITTELULLA
Harjoittelun virtaavat, luonnolliset liikeradat ja yksityiskohtaisesti määritellyt asennot ylläpitävät ja parantavat nivelten liikkuvuutta ja tuovat helpotusta monenlaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Taijin on osoitettu lievittävän niska- ja selkäsärkyä sekä parantavan useista pitkäaikaissairauksista, kuten fibromyalgiasta, nivelreumasta tai nivelrikosta kärsivien ihmisten elämänlaatua. [7-10]
TAIJIN AVULLA PAREMPI LIHASKUNTOA, SUORITUSKYKY JA TASAPAINO
Säännöllinen taijin harjoittelu parantaa lihasvoimaa ja tasapainoa. Harjoittelun kuormittavuus ja kuntoa kohottava vaikutus lisääntyvät taitotason noustessa. Ihmisen ikääntyessä kehonhallinta ja tasapainoaisti heikkenevät, mutta taijin avulla on mahdollista vähentää kaatumisriskiä ja ylläpitää liikuntakykyä arkipäivän toimista selviämiseen. Se toimii myös kuntouttavana liikuntana mm. Parkinsonin tautia sairastaville tai aivovamman jälkeen.
………..
Taiji ja qigong ovat ikivanhoja terveysharjoituksia, joiden monet hyödyt moderni terveystutkimus nyt vahvistaa.

Kurssin hinta 205,- (sis. seuran jäsenmaksun)

Jatkokurssi:

16 x jatkokurssilla jatketaan muotoa 2. osaan. Syvennetään taolaisia lämmittelyliikkeitä sekä qigong- ja yigong-harjoituksia. 
Kurssin hinta 170,-

 

TRE -stressinpurkuliikkeet aloituskurssi 22.9. klo 12-15

Haluatko oppia, miten stressi puretaan "tärinän" avulla?
Tule aktivoimaan TRE-kurssille omaa värähtelyäsi ja keho-mieliyhteyden eheytymis- ja puhdistumisprosessiasi.
TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) on helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä. TRE liikkeet käynnistävät kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin, joka purkaa kehon jännitystiloja. Keho tietää kuinka vapautua syvistä lihasjännityksistä tärinän avulla.


TRE rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Tämän lisäksi harjoitukset syventävät
kehotietoisuutta ja itsetuntemusta. Menetelmän avulla voi saada helpotusta monenlaisiin vaivoihin.
Kurssi antaa perustiedot, jonka jälkeen voit jatkaa harjoittelua omatoimisesti tai ohjatusti. Tämä kurssi ei tuota valmiuksia ohjata menetelmää muille.
Kurssi soveltuu kaikille perusterveille henkilöille. TRE:tä ei suositella ilman lääkärin konsultaatiota, mikäli henkilöllä on
merkittäviä fyysisiä tai psyykkisiä vaivoja, esim. sydän- ja verisuonisairaudet, syöpä tai vakava mielenterveyden sairaus.
Menetelmän käyttöä ei suositella raskaana oleville.
Varustus: joustava liikkuntaan sopiva vaatetus.
Kurssin hinta on 75€.
Kurssin ohjaaja: TRE® -ohjaaja Merja Manni

Tulossa

Tervetuloa kokeilemaan funktionaalista LYT®-joogaa

Tämä energinen flow-harjoitus alkaa ”Nollauksesta”, jossa kehon ja mielen yhteyttä herätellään ennen varsinaisiin sarjoihin siirtymistä. Ajatuksella kootut sarjat puolestaan kehittävät liikkuvuutta, parantavat tasapainoa ja kasvattavat voimaa.

LYT tulee sanoista Lara’s Yoga Technique tyylin kehittäneen jenkkifysioterapeutti Lara Heimannin mukaan. Se on myös sanaleikki englanniksi, koska lausutaan ”lit” -> ”lit up” eli olla hyvällä tavalla ”liekeissä”.

Tämä joogatyyli on funktionaalista, mutta hauskaa. Haastaa niin aivot kuin kropan! Ideana ei ole taipua mutkalle vaan saada yhteys omaan kroppaan ja pystyä liikkumaan mahdollisimman ”optimaalisesti” läpi elämän.

 Ota vesipullo mukaan ja valmistaudu hikoilemaan.

Ohjaajana joogaopettja ja fysioterapiaopiskelija Assi Viljanen

Yoga in English

Kehitä kielitaitoasi ja paranna hyvinvointiasi samanaikaisesti - liity englanninkieliseen joogatuntiimme!
Tämä on erinomainen tapa uppoutua englannin kieleen ja nauttia joogan hyödyistä.
Ayesha Midipolawatta, an experienced Indian yoga teacher, will guide you on a journey to connect body and mind with a yoga class in English. Come along and find your inner peace.
The price of a yoga lesson is 14 eur (11 eur), the price in brackets is for students, working people, pensioners, etc.
10 card and monthly card are also accepted as means of payment.

 

 

      


Jaa:

ajanvaraus