Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Kurssit ja Tapahtumat

Tällä sivulla voit tutustua Hyvinvointicenterin ajankohtaisiin tapahtumiin ja tarjouksiin.       

Klikkaa itsesi mukaan sähköpostilistalle tästä ja saat ajankohtaista tietoa tapahtumistamme ym.

Joogasalin viikkotunnit löydät kätevästi napsauttamalla TÄSTÄ

Hoitoihin, viikkotunteihin ja kursseille pääset tekemän varauksen napsauttamalla TÄSTÄ

Hyvinvointicenterin nettikauppaan pääset ostoksille TÄSTÄ

Nettikaupastamme saat ostettua lahjakortteja, joogasalin kortteja, joitain tuotteita sekä videoita käyttöösi.   

 

 

Tutustu tarot-tulkintaan ja löydä sen monipuolinen maailma. Tarot ei ainoastaan tarjoa vastauksia, vaan myös auttaa sinua ymmärtämään itseäsi paremmin. Tee matka sisimpääsi.
Käy tekemässä varaus ajanvarauksessamme kohdasta elämäntaito.
Tarot -tulkintoja tarjolla
la 2.3. klo 14.15- 18.15
ja to 7.3. klo 14-16.45

 

TRE -kurssi 3.3. klo 12-15

Haluatko oppia, miten stressi puretaan "tärinän" avulla?
Tule aktivoimaan TRE-kurssille omaa värähtelyäsi ja keho-mieliyhteyden eheytymis- ja puhdistumisprosessiasi.
TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) on helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä. TRE liikkeet käynnistävät kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin, joka purkaa kehon jännitystiloja. Keho tietää kuinka vapautua syvistä lihasjännityksistä tärinän avulla.
TRE rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Tämän lisäksi harjoitukset syventävät
kehotietoisuutta ja itsetuntemusta. Menetelmän avulla voi saada helpotusta monenlaisiin vaivoihin.
Kurssi antaa perustiedot, jonka jälkeen voit jatkaa harjoittelua omatoimisesti tai ohjatusti. Tämä kurssi ei tuota valmiuksia ohjata menetelmää muille.
Kurssi soveltuu kaikille perusterveille henkilöille. TRE:tä ei suositella ilman lääkärin konsultaatiota, mikäli henkilöllä on
merkittäviä fyysisiä tai psyykkisiä vaivoja, esim. sydän- ja verisuonisairaudet, syöpä tai vakava mielenterveyden sairaus.
Menetelmän käyttöä ei suositella raskaana oleville.
Varustus: joustava liikkuntaan sopiva vaatetus.
Kurssin hinta on 75€.
Kurssin ohjaaja: TRE® -ohjaaja Merja Manni

Aloituskurssin käyneille suunnattu TRE-harjoitusryhmä 

13.3., 3.4. ja 8.5. klo 16.45-17.45

Ota uusi askel TRE-harjoittelussasi! Tervetuloa syventämään harjoittelua ohjaajan avustamana ylläpitoryhmässämme. Saat vauhtia ja uutta syvyyttä kotiharjoitteluusi.
Tule mukaan noin kerran kuussa, varustaudu joustavalla vaatetuksella ja vesipullolla. Päästä irti stressistä ja paranna hyvinvointiasi.
TRE-harjoituksen ylläpitoryhmässä saat asiantuntevaa ohjausta Merja Mannilta, sertifioidulta TRE-ohjaajalta. Hyödynnä joogasalin 10-kortti tai kk-kortti ja syvennä harjoitteluasi hintaan 14,- (11,-).

Meditatiivinen kehonhuoltotunti La 2.3. klo 13 ja su 17.3. klo 14.30

Tämä tuntii koostuu erilaisista kehoa avaavista liikkeistä ja joogastakin tutuista asanoista. Lihasten aktiivisen venyttämisen sijaan asennoissa keskitytään enemmän hengitykseen ja sen kevyeen, rauhalliseen liikkeeseen jonka myötä myös keho rentoutuu.
Erilaisten hengitystekniikoiden avulla avautuu myös energeettisiä jumeja kehosta kun venytys tai liike ei ole väkisin puskevaa. Harjoituksessa keskitytään myös tarkempaan kehon kannattelun tiedostamiseen jotta asennoissa ei "romahdeta" nivelten päälle.
HInta: 14,- (11,-) myös Joogasalin 10-kortti ja kk- kortti käy näille tunneille.

Ohjaajana Henna Kankaanpää
Meditaatio-ja rentoutusohjaaja sekä
Mentaalivalmentaja

 

Jooga+Äänimaljat+aromaattiset tuoksut 6.3. klo 17.30

Tule kokemaan täydellinen rentoutus rauhallisen joogan, äänimaljojen värähtelyjen ja aromaattisten tuoksujen viedessä sinut hetkeksi rentouden aalloille.
Joogan ohjaajana jooganopettaja SJL Mirja Lamberg, äänimaljojen soittajana äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja Marjaana Teresa
Hyödynnä joogasalin 10-kortti tai kk-kortti tai tule mukaan hintaan 14,- (11,-).

Tervetuloa kokeilemaan funktionaalista LYT®-joogaa 6.3. klo 18.45

Tämä energinen flow-harjoitus alkaa ”Nollauksesta”, jossa kehon ja mielen yhteyttä herätellään ennen varsinaisiin sarjoihin siirtymistä. Ajatuksella kootut sarjat puolestaan kehittävät liikkuvuutta, parantavat tasapainoa ja kasvattavat voimaa.

LYT tulee sanoista Lara’s Yoga Technique tyylin kehittäneen jenkkifysioterapeutti Lara Heimannin mukaan. Se on myös sanaleikki englanniksi, koska lausutaan ”lit” -> ”lit up” eli olla hyvällä tavalla ”liekeissä”.

Tämä joogatyyli on funktionaalista, mutta hauskaa. Haastaa niin aivot kuin kropan! Ideana ei ole taipua mutkalle vaan saada yhteys omaan kroppaan ja pystyä liikkumaan mahdollisimman ”optimaalisesti” läpi elämän.

 Ota vesipullo mukaan ja valmistaudu hikoilemaan.

Ohjaajana joogaopettja ja fysioterapiaopiskelija Assi Viljanen

 

Tutustu tarot-tulkintaan ja löydä sen monipuolinen maailma. Tarot ei ainoastaan tarjoa vastauksia, vaan myös auttaa sinua ymmärtämään itseäsi paremmin. Tee matka sisimpääsi.
Käy tekemässä varaus ajanvarauksessamme kohdasta elämäntaito.

Pilates tunnilla vahvistetaan keskivartalon lihaksia, opetellaan kuuntelemaan kehoa ja löytämään omalle keholle tässä hetkessä soveltuvat liikkeet.

Ota tunnille mukaan oma alusta tai alustan päälle iso pyyhe tms. sekä juomapullo.

Suosittelemme ennen pilates tunneille osallistumista käymään alkeiskurssin, jotka pyörivät kurssimuotoisena.

Lisätiedot ohjaajalta:

Heli Linden

LitM ja PilatesHealth ohjaaja

oivaltavaliike(at)gmail.com

 

TOTAL YIN® ERIKOISPITKÄ YINJOOGAHARJOITUS
16.3. klo 13-16

Loppuuko yinjoogatunti aina liian aikaisin? Tahtoisitko viipyillä joogamaton syleilyssä ja asanoiden äärellä vielä paljon pidempään?

Total Yin® on erikoispitkä yinjoogaharjoitus – kaikilla kehoa ja mieltä hoitavilla mausteilla. 

Terveyttä, tyyneyttä & tyytyväisyyttä

Hinta 48,- (43,-)
Ohjaajana Jouni Hallikainen (joogaopettaja, opettajakouluttaja ja joogakirjailija)

Jooga ja viini -ilta la 27.4. klo 14-

Tervetuloa mukaan ainutlaatuiseen tapahtumaamme, Jooga ja Viini -iltaan. Tämä erityinen ilta on suunniteltu tarjoamaan teille mahdollisuus rentoutua, nauttia ja kokea harmoniaa sekä mielen että kehon tasolla.

Aloitamme illan lempeällä ja aisteja avaavalla joogatunnilla Hyvinvointicenterissä klo 14.00, joka sopii kaikille, riippumatta siitä oletko kokenut joogi vai vasta-alkaja. Joogan jälkeen siirrymme viininmaisteluun Wine Time viinibaariin Gallen-Kallelankatu 5, jossa voimme nauttia laadukkaista viineistä. Minitasting sisältää 4 viiniä ja ruokaparit.
Tämä on loistava tilaisuus tutustua uusiin makuihin ja löytää uusia suosikkeja.

Jooga ja Viini -ilta on paitsi tapa rentoutua ja nauttia, myös loistava tilaisuus tavata muita samanhenkisiä ihmisiä ja jakaa kokemuksia. Toivomme, että tästä illasta tulee ikimuistoinen ja että se tarjoaa teille uudenlaisen tavan kokea jooga ja viini.

Nähdään Jooga ja Viini -illassa!

Sitovat ilmoittautumiset ajavarausjärjestelmäsämme.

HInta 45 eur, joka maksetaan Wine Time viinibaariin

 

 

 

 

 

OSTA PALVELUITA VERKOSTA JA MAKSA EPASSILLA TAI EAZYBREAKILLA
KLIKKAA ITSESI MARKEPLCEEN TÄSTÄ HTTPS://MARKETPLACE.EPASSI.FI/ JA KÄY SHOPPAILEMASSA.

 

Ayurveda

Now Hyvinvointicenter also offers versatile Ayurveda consultations that help improve your overall health and well-being. Following the Ayurvedic principle of "Prevention before cure", these consultations will help you stay fit, cheerful and happy in your daily life.

Consultations are not only for the treatment of certain diseases, but can also be used as a preventive measure. So you can contact us and get a consultation tailored to your body type so that you can live a healthier and happier life in the future.

The duration of the consultation is 45 minutes and the price is 52 euros. Reservations are made by email to mirja.lamberg(at)hyvinvointicenter.fi. Don't wait for diseases to appear, but take a step towards a healthier and happier life today. A lifestyle according to Ayurveda will help you prevent possible health problems. Welcome to the consultation!

Same in finnish:
Nyt Hyvinvointicenter tarjoaa myös monipuolisia Ayurveda-konsultaatioita, jotka auttavat parantamaan kokonaisvaltaista terveyttäsi ja hyvinvointiasi. Ayurvedan periaatteen "Ehkäisy ennen hoitoa" mukaisesti, nämä konsultaatiot auttavat sinua pysymään kunnossa, iloisena ja onnellisena jokapäiväisessä elämässäsi.

Konsultaatiot eivät ole vain tiettyjen sairauksien hoitoon, vaan niitä voi hyödyntää myös ehkäisevänä toimenpiteenä. Voit siis ottaa yhteyttä meihin ja saada konsultaation, joka on räätälöity juuri sinun kehotyypillesi, jotta voit elää terveellisemmin ja onnellisemmin tulevaisuudessa.

Konsultaation kesto on 45 minuuttia ja hinta on 52 euroa. Varaus tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen mirja.lamberg(at)hyvinvointicenter.fi. Älä odota sairauksien ilmenemistä, vaan ota askel kohti terveellisempää ja onnellisempaa elämää jo tänään. Ayurvedan mukainen elämäntapa auttaa sinua ehkäisemään mahdolliset terveysongelmat. Tervetuloa konsultaatioon!

Konsultaatiot tehdään englanniksi!
Appointments from Mirja's email and further inquiries directly from Ayasha: aish975(at)gmail.com

Ayesha Midipolawatta
Ayurverda expert and Yoga teacher    

 Hyvinvointicenterin lahjakortti helppo ostaa - ihana saada!

Lahjakortin hankinta on tehty helpoksi, voit ostaa sen joko Yrjönkadun myymälästämme torin laidalta tai helposti ja nopeasti nettikaupastamme. Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-13 ja klo 16-17, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua lahjakortin valinnassa.

Tästä nettikauppaan ostoksille

       

 


Jaa:

ajanvaraus