Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Kurssit ja Tapahtumat

 

Tällä sivulla voit tutustua Hyvinvointicenterin ajankohtaisiin tapahtumiin ja tarjouksiin.      

 

 

Kesätarjouksena kesäkuun ajan äänimaljahoitoja. Hoitoaikoja myös viikonloppuisin!
Ota hetki aikaa itsellesi

Äänimaljat rentouttavat kokonaisvaltaisesti ja jopa syvärentouttavat soinnuillaan, sillä harmonisilla äänillä on parantava vaikutus sekä meidän kehoon, mieleen, että sieluun. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja reagoi ääniin yksilöllisesti, joka tarkoittaa, että äänimaljahoito voi olla kokemuksena jollekin toiselle aivan erilainen kuin itselle.

Äänimaljahoito vaikuttaa auditiivisesti eli kuuloaistin kautta, aivojen kautta, tuntoaistin sekä kehon energiatason kautta.

 

Yang/yin Kirvatsijoogan ohjaajana on Maria Rasmussen.
Tunti sisältää dynaamisemman osuuden sekä yin osuuden.
Näihin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua - tule vain paikalle.
Ota matto mukaan.
Kertamaksu käteisellä 5 eur, MobilePaylla, tai merkintä 10-korttiin.  

 

 

 

Tule tutustumaan kundaliinijoogaan! Tai vahvistamaan perustietojasi kundaliinijoogan filosofiasta!
Elämä voi välillä olla todella vaativaa, kuormittavaa ja stressaavaa. Kaiken tämän keskellä voi aika ajoin tuntua hyvinkin ahtaalta ja haastavan tilanteen pitkittyessä voi käydä niin, että kadottaa yhteyden itseensä. Tämän yhteyden voi palauttaa monin tavoin, joista yksi, erittäin tehokas tapa, on tietoisuuden joogaksikin kutsuttu kundaliinijooga.
Tässä työpajassa tutustumme kundaliinijoogan viisaustraditioon ja harjoituksen tekniikoihin (mm. mantrat, hengitys, kehon lukot). Teemme myös lempeän harjoituksen, johon sisältyy kriya eli fyysinen harjoitus, rentoutus ja meditaatio. Ja tutkimme yhdessä, miten kundaliinijoogan opit voisivat olla osa jokapäiväistä elämää, mahdollisesti joogamaton ulkopuolellakin. Tilaa on siten myös keskustelulle ja kysymyksille.
Mitään ei tarvitse tietää tai osata etukäteen. Voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Ja vaikka olisitkin käynyt aiemmin kundaliinijoogatunneilla, pääset syventämään tietämystäsi monilla sellaisilla asioilla, joita ei perustunneilla ehditä käsitellä.
Työpajan jälkeen on helppo jatkaa harjoittelua Hyvinvointicenterin viikkotunneilla (31.8.2022 alkaen keskiviikkoisin klo 18.30-20.00 syyskauden ajan).

 

 

  

 

Facebooksivuillemme pääset tästä

Huom! Uusi palvelu - voit käydä ostamassa Epassilla itsellesi lahjakortin sivuilta https://marketplace.epassi.fi/ 

 

 

  

 


Jaa:

ajanvaraus