Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Kurssit ja Tapahtumat

ällä sivulla voit tutustua Hyvinvointicenterin ajankohtaisiin tapahtumiin ja tarjouksiin.       

 

Joogasalin viikkotunnit löydät kätevästi napsauttamalla TÄSTÄ

Hoitoihin, viikkotunteihin ja kursseille pääset tekemän varauksen napsauttamalla TÄSTÄ

Hyvinvointicenterin nettikauppaan pääset ostoksille TÄSTÄ

Nettikaupastamme saat ostettua lahjakortteja, joogasalin kortteja, joitain tuotteita sekä videoita käyttöösi.   

 

 

 

 

 

  

 

TOTAL YIN® ERIKOISPITKÄ YINJOOGAHARJOITUS

Loppuuko yinjoogatunti aina liian aikaisin? Tahtoisitko viipyillä joogamaton syleilyssä ja asanoiden äärellä vielä paljon pidempään?

Total Yin® on erikoispitkä yinjoogaharjoitus – kaikilla kehoa ja mieltä hoitavilla mausteilla. Harjoitus kestää tilanteesta ja tarpeesta riippuen kolmesta viiteen tuntiin.

Kokonaisvaltainen Total Yin® -harjoitus pitää sisällään lempeää yinjoogaa eli paljon hiljaisuutta, läsnäoloa ja silkkaa palauttavaa sekä nautinnollista olemista. Harjoitus sisältää konkreettisesti aina myös seuraavaa: noin 20 asanaa (l. jooga-asentoa), rentouttavia äänimaljoja, meditatiivisia harjoitteita mielelle, taolaisen filosofian ikiaikaista viisautta ja pitkän loppurentoutuksen.

HOT SUMMER DANCE

10.6. klo 16.30

Ilmoittaudu mukaan kesäkuun tansseihin jotka itse asiassa ovat kesän viimeiset vapaan liikkeen karkelot! Mutta ei hätää, elokuussa homma jatkuu!!
HOT SUMMER DANCE- tanssit koostuu afrikkalaisesta tanssimusasta, kuumista latinorytmeistä sekä kesäteemaisista kreisibailaus-biiseistä!
Tuu vapautuu, rentoutuu ja pitää hauskaa!
Vapaan liikkeen tanssit mahdollistavat sinulle autenttisen tavan keholliseen ilmaisuun erilaisten musiikin rytmien ja tunnelmien avulla. Ilmaisusi voi olla mitä tahansa: tanssia rytmissä, ravistelua, hyppimistä, sheikkausta tai vapautumista äänen kautta. Liike voi ilmentyä myös täysin sisäisenä jolloin fyysistä liikettä ei synny. Eli kaikki on oikein ja ok näiden tanssien hyväksyvässä ilmapiirissä!
Tanssien kaksituntinen koostuu alkurentoutuksesta, jossa asetutaan läsnäolevaan hetkeen ja vahvistetaan kehoyhteyttä. Tanssimatka toteutuu ilman sanallista ohjausta jokaisen omalla tavalla, omien tarpeiden mukaan.
Ennen loppupiiriä päätetään harjoitus vielä ohjatussa maadoittavassa kehorentoutuksessa.
Tule herättämään eloon jotain uutta sisältäsi!

Hinta 15€/ käteinen tai Mobilepay
Early bird- hinta 10€ ( jos ilmoittaudut 31.5 mennessä)
Ilmoittautumiset ovat sitovia. Peruutukset tulee tehdä viim. 24 h ennen tuntia.
Tanssit alkavat klo 16.30 joten saavuthan paikalle hyvissä ajoin!
Tapahtuman kannattelijana ja dj:nä toimii
Meditaatio-ohjaaja ja Mental Coach
Henna Kankaanpää

Tulevat tannsit:
5.8 klo 16-18,

2.9 klo 16-18,
16.9 klo 16-18
7.10. klo 16.30-18.30
28.10 klo 16-18
11.11. klo 16.30-18.30
9.12. klo 16-18

Vapaan liikkeen tanssit mahdollistavat sinulle autenttisen tavan keholliseen ilmaisuun erilaisten musiikin rytmien ja tunnelmien avulla. Ilmaisusi voi olla mitä tahansa: tanssia rytmissä, ravistelua, hyppimistä, sheikkausta tai vapautumista äänen kautta. Liike voi ilmentyä myös täysin sisäisenä jolloin fyysistä liikettä ei synny. Eli kaikki on oikein ja ok näiden tanssien hyväksyvässä ilmapiirissä!
Tanssien kaksituntinen koostuu alkurentoutuksesta, jossa asetutaan läsnäolevaan hetkeen ja vahvistetaan kehoyhteyttä. Tanssimatka toteutuu ilman sanallista ohjausta jokaisen omalla tavalla, omien tarpeiden mukaan.
Ennen loppupiiriä päätetään harjoitus vielä ohjatussa maadoittavassa kehorentoutuksessa.
Tule herättämään eloon jotain uutta sisältäsi!

Tapahtuman kannatteijana ja dj:nä toimii Meditaatio-ohjaaja ja Mental coach Henna Kankaanpää

Hinta 15€/ käteisellä tai Mobilepayllä 

 

 

Äänihoitokonsertti

Gongeilla, kristalliäänimaljoilla ja muilla terapeuttisilla soittimilla on tutkittu hoitava kyky. Ne pystyy vaikuttamaan meidän hermoston toimintaan, ohjailla kantasoluja ja pystyvät rauhoittamaan mielen.

Äänillä on kyky auttaa kehon parantua traumoista, kivuista, stressistä ja ynnä muista kehoon liittyvistä oireista.
Kristallimaljat on valmistettu puhtaasta kvartskristallista ja niiden värähtely saa aikaansa enkelimäisiä ääniä.
Auttaa stressaantuneita ihmisiä rauhoittumaan ja myös uniongelmien kanssa.
Gongin ääneen on kätketty koko maailmankaikkeuden värähtelyt. Sitä kosmista sointia kuunnellessa ihmiset menevät yleensä "matkalle" toisiin ulottuvuuksiin.
Gongista tulee tiivis ääniaalto, mikä tuntuu kuuntelijasta niin kuin tämä olisi meressä.
Gongeja on monia eri tyyppejä ja ne auttavat meidän kehoa puhdistautumaan.
Ohjaajina Simo ja Mirjam Virtanen

 

ÄÄNIRENTOUTUS ke 28.6 ja 18.7

Hoitavan äänen värähtely vaikuttaa kehoon ja mieleen rentouttavasti. Hoito tasapainottaa ja harmonisoi kokonaisvaltaisesti.
Äänihoidon jälkeen mieli voi tuntua selkeämmältä, kehon jännityksiä on saattanut vapautua ja olo voi olla virkistyneempi. Rentoutuksessa käytän omaa ääntäni eri äänitekniikoin yhdistettynä rummun ja tiibetiläisen äänimaljan äänen värähtelyyn.

Äänirentoutukseen kannattaa laittaa mukavat ja rennot vaatteet ja jos mahdollista voi ottaa vesipullon mukaan. Hoidon jälkeen on hyvä juoda vettä. Joogasalilla on joogamattoja, vilttiä, tyynyjä, mutta halutessaan voi ottaa omankin maton mukaan. Hoidon aikana saat vain olla, makuulla tai istuen, itselle sopivassa asennossa.

Hinta 13,- (10,-), maksuvälineenä käy myös joogasalin 10-kortti ja kk-kortti.

Olet lämpimästi tervetullut!
Terveisin, Jonna Mäkelä, äänihoitaja ja kosmetologi

 

   

 

Tanssin hinta 35 eur

 

Joogaloma farmilla 28.-29.7.2023

Ota irtiotto arjesta ja rentoudu joogan parissa farmin tunnelmallisessa pihapiirissä. Kovasti tervetuloa nauttimaan niin ohjatusta ohjelmasta, omatoimisista aktiviteeteista kuin konstailemattomasta maalaismeiningistä eläinkavereineen. Lomapaketti aikuisille sisältää majoituksen leiritalo Väentuvassa, ohjelman ja tarjoilut, joogaohjauksen Mirja Lambergin johdolla sekä perinnesaunan lempeät löylyt.

OHJELMA (sisältyy pakettiin):

Perjantai 28.7.
16-18.00 saapuminen farmille, majoittuminen Väentupaan
16-18.00 päätalosta noudettavissa välipalakoppa (ennakkovalinta: makkara/maissi/sämpylä)
16-18.00 eläinpiha avoinna
17-18.30 perinnesauna lämpimänä
19.00-20.00 iltajooga Messunavetan vintillä
20.00 iltapala päätalon tuvassa

Lauantai 29.7.
8-9.00 aamujooga Messunavetan vintillä
9-10.00 maalaisaamiainen päätalon tuvassa
10-12.30 omaa aikaa farmilla

Tekemisen ideoita:
– 10-11.00 aamusauna lämpimänä
– 10-12.30 toiminnallinen kuntosali avoinna
– 12.00 lehmän lypsy (MuuMaan yleisöohjelmassa)
– eläinpihan avoinna majoittujille, kiipeä vaikka lammasaitaukseen
– vesiaktiviteetit suolammella (soutuveneet, kanootit)
– tilan historianäyttely

12.30-14.00 jooga Messunavetan vintillä (lippuja myynnissä myös muille halukkaille)
14-15.00 lounas
15-16.00 huoneiden luovutus ja kotiin lähtö

Hinta 154€/hlö sis. majoitus (2-3 hlö huoneissa), ohjatut joogat, ohjelman mukaiset tarjoilut & aktiviteetit
Mukaan: oma joogamatto, juomapullo, mukavat joogaus- ja landevaatteet, sauna/peseytymistarpeet ja uimapuku.
Majoitus Väentuvassa (2-3 hlö huoneissa), sis. liinavaatteet, pyyhkeet (10 huonetta)
Minimi osallistujamäärä: 10 hlö
Maksimi osallistujamäärä: 22 hlö
Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostitse: tapahtumat@koivuniemenherra.fi
Varauksen vahvistamiseen tarvitsemme yhteystietosi (nimi, puhelinnumero, osoite) sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat. Lomalaskut tulevat laskutusjärjestelmämme kautta sähköpostiin. Ensimmäisenä tulee varauksen vahvistuksen maksu, 45 €

JOOGA, ÄÄNIMALJAT JA AROMAATTISET TUOKSUT 

Tule kokemaan täydellinen rentoutus rauhallisen joogan, äänimaljojen värähtelyjen ja aromaattisten tuoksujen viedessä sinut hetkeksi rentouden aalloille.
Joogan ohjaajana jooganopettaja SJL Mirja Lamberg, äänimaljojen soittajana äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja Marjaana Teresa

 

 

Taji näytetunnit ja syksyn 16 x kurssi!

Taiji (tai chi, tai chi chuan) koostuu sarjasta hitaita, pyöreitä ja pehmeitä liikkeitä, joilla on juurensa ikivanhassa itsepuolustustaidossa. Yhdessä qigongin kanssa se tasapainottaa ja vahvistaa harrastajansa elinvoimaa.
Taiji ja qigong (chi kung), joita olemme opettaneet Suomessa vuodesta 2004, ovat välittyneet Yang-suvun mestarilta mestarille kaikessa rikkaudessaan jo vuosisatojen ajan. Tätä perinnettä opetetaan kaikissa International Tai Chi Chuan Associationin (ITCCA) kouluissa mestari Chu King Hungin johdolla.
……….

RENTOUTTA TAIJISTA – MIELI VOI PAREMMIN
Rauhallinen omaan kehoon, hengitykseen ja virtaavaan liikkeeseen keskittyvä harjoittelu rentouttaa ja vähentää stressiä. Säännöllisen taiji-harjoittelun on osoitettu parantavan keskittymiskykyä, unen laatua ja elämänhallinnan tunnetta. Sitä on myös menestyksekkäästi käytetty mm. masennuksen ehkäisyssä ja hoidossa muiden hoitomuotojen rinnalla. [1,2]
TAIJILLA VOI EDISTÄÄ SYDÄNTERVEYTTÄ
Taiji edistää sydänterveyttä vähentämällä sympaattisen hermoston aktiivisuutta ja alentamalla verenpainetta. Sen tiedetään auttavan painonhallinnassa sekä vaikuttavan edullisesti kolesteroliarvoihin ja verenkiertoelimistön toimintaa säätelevien välittäjäaineiden pitoisuuksiin. Laji on sopiva liikuntamuoto myös kroonista sydämen vajaatoimintaa sairastaville. [3-6]
HELPOTUSTA TUKI- JA LIIKUNTAELINVAIVOIHIN TAIJI-HARJOITTELULLA
Harjoittelun virtaavat, luonnolliset liikeradat ja yksityiskohtaisesti määritellyt asennot ylläpitävät ja parantavat nivelten liikkuvuutta ja tuovat helpotusta monenlaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Taijin on osoitettu lievittävän niska- ja selkäsärkyä sekä parantavan useista pitkäaikaissairauksista, kuten fibromyalgiasta, nivelreumasta tai nivelrikosta kärsivien ihmisten elämänlaatua. [7-10]
TAIJIN AVULLA PAREMPI LIHASKUNTOA, SUORITUSKYKY JA TASAPAINO
Säännöllinen taijin harjoittelu parantaa lihasvoimaa ja tasapainoa. Harjoittelun kuormittavuus ja kuntoa kohottava vaikutus lisääntyvät taitotason noustessa. Ihmisen ikääntyessä kehonhallinta ja tasapainoaisti heikkenevät, mutta taijin avulla on mahdollista vähentää kaatumisriskiä ja ylläpitää liikuntakykyä arkipäivän toimista selviämiseen. Se toimii myös kuntouttavana liikuntana mm. Parkinsonin tautia sairastaville tai aivovamman jälkeen. [1,11-13]
………..
Taiji ja qigong ovat ikivanhoja terveysharjoituksia, joiden monet hyödyt moderni terveystutkimus nyt vahvistaa.

 

Total Yin® erikoispitkä yinjoogaharjoitus

Loppuuko yinjoogatunti aina liian aikaisin? Tahtoisitko viipyillä joogamaton syleilyssä ja asanoiden äärellä vielä paljon pidempään?

Total Yin® on erikoispitkä yinjoogaharjoitus – kaikilla kehoa ja mieltä hoitavilla mausteilla. Harjoitus kestää tilanteesta ja tarpeesta riippuen kolmesta viiteen tuntiin.

Kokonaisvaltainen Total Yin® -harjoitus pitää sisällään lempeää yinjoogaa eli paljon hiljaisuutta, läsnäoloa ja silkkaa palauttavaa sekä nautinnollista olemista. Harjoitus sisältää konkreettisesti aina myös seuraavaa: noin 20 asanaa (l. jooga-asentoa), rentouttavia äänimaljoja, meditatiivisia harjoitteita mielelle, taolaisen filosofian ikiaikaista viisautta ja pitkän loppurentoutuksen. 

 

 OSTA PALVELUITA VERKOSTA JA MAKSA EPASSILLA TAI EAZYBREAKILLA
KLIKKAA ITSESI MARKEPLCEEN TÄSTÄ HTTPS://MARKETPLACE.EPASSI.FI/ JA KÄY SHOPPAILEMASSA.

 

KATSO TÄSTÄ UUSIN VIDEOMME :) https://youtu.be/YkA1G5qfPuk

 

  

 

 


Jaa:

ajanvaraus