Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Kurssit ja Tapahtumat

 

Tällä sivulla voit tutustua Hyvinvointicenterin ajankohtaisiin tapahtumiin ja tarjouksiin. 

 

     

Feminine Yin® on naisille suunnattu yin jooga-harjoitus, jonka aikana ohjaaja kiertää käsittelemässä naisen hyvinvoinnille tärkeimpiä akupisteitä. Harjoituksen aikana äänimaljojen värähtely johdattaa yhä syvemmälle rentouden tilaan. Rennoissa asennoissa viivytään pitkään, jonka aikana mieli rauhoittuu ja keho rentoutuu.

Hinta 40€

Ohjaajina
Sarita Aho Feminine Yin® ja
Kira Vahamäki äänimaljahoitaja ja rentouttaja

 

  

 

 

Gongien yö on tie valaistumiseen eli viisauteen, siitä mitä meidän henki kantaa itsessään. Joogi Bhajan on sanonut että 10 gongi sessiota puhdistaa meistä kaikki esteet jotka pitävät meitä kiinni vanhassa elämässä. Gongienyöllä soitetaan 10x45 minuuttia gongeja hiljalleen koko yön. Salille pääse kello 21.00 ja kello 22.00 aloitetaan äänirentoutuksella ja siitä mennään pehmeästi yöhön. Gongit soi kello kuuteen asti ja sen jälkeen on tunti hiljaisuutta. Aamupalaksi tarjotaan kevyttä syötävää (hedelmiä yms).

Ota mukaasi rennot ja väljät vaatteet, joissa on helppo, lämmin ja mukava olla. Meillä on joogamattoa, vilttejä ja tyynyjä, mutta toki voit ottaa myös omat saadaksesi olosi mahdollisimman mukavaksi ja rennoksi esim. patjan, peiton ja tyynyn, ota myös vesipullo.

Yön hinta 55 eur
Sitovat ilmoittautumiset sähköisestä ajanvarauksestamme https://www.varaaheti.fi/hyvinvointicenter/fi tai soita 02-637 6061(ma-pe klo 10-13 ja 16-17) tai laita sähköpostia info@hyvinvointicenter.fi

Voit levätä ja rentoutua gongien soidessa läpi koko yön.
Saat:
• rentoutua;
• levätä;
• maadoittua;
• kokea yhteyttä kaikkeuteen;
• antaa kehon terveentyä
• nähdä astraalisia unia
Gongeilla, kristalliäänimaljoilla ja muilla terapeuttisilla soittimilla on tutkittu hoitava kyky. Ne pystyy vaikuttamaan meidän hermoston toimintaan, ohjailla kantasoluja ja pystyvät rauhoittamaan mielen. Äänillä on kyky auttaa kehon parantua traumoista, kivuista, stressistä ja ynnä muista kehoon liittyvistä oireista.
Kristallimaljat on valmistettu puhtaasta kvartskristallista ja niiden värähtely saa aikaansa enkelimäisiä ääniä. Sotkamossa sanottiin konsertin jälkeen että ne soi niin kuin revontulet. Niiden ääni voi auttaa autistisia lapsia palautumaan ja "maadoittumaan" omaan kehoonsa takaisin. Stressaantuneita ihmisiä rauhoittumaan ja auttaa uniongelmien kanssa.
Gongin ääneen on kätketty koko maailmankaikkeuden värähtelyt. Sitä kosmista soidinta kuunnellessa ihmiset menevät yleensä "matkalle" toisiin ulottuvuuksiin. Gongista tulee tiivis ääniaalto, mikä tuntuu kuuntelijasta niin kuin tämä olisi meressä. Gongeja on monia eri tyyppejä ja ne auttavat meidän kehoa puhdistautumaan.

Teille soittavat gongeja Simo ja Mirjam Virtanen jotka ovat yhdessä soittaneet gongeja ja pitäneet äänirentoutuksia liki 7 vuotta. He ovat oppineet äänihoitoa Don Conreaux (Kanada), Richard ja Alicija Eilijakasen (Liettua) ja myös muiten opettajien luona.

Facebooksivuillemme pääset tästä

  


Jaa:

ajanvaraus