Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Odotukseen, synnytykseen, synnytyksen jälkeiseen aikaan ja vauvoille.


Odotukseen, synnytykseen, synnytyksen jälkeiseen aikaan ja vauvoille

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta 75min

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on suosittu ja rakastettu hoito, jota voidaan tehdä turvallisesti koko raskauden ajan. Hoidossa yhdistyvät lempeät hierontaotteet sekä vyöhyketerapeuttisten pisteiden käsittely, jotka syvärentouttamisen lisäksi tuovat tehokkaasti apua moniin raskausajan vaivoihin sekä valmistavat kehoa synnytykseen. Hoito tehdään kyljellään ja asento tuetaan tyynyillä huolellisesti niin, että viimeisilläänkin raskaana oleva saa rentouduttua ja nautittua hoidosta.

Hoidon vaikutukset:
- helpottaa kehon jännityksiä, kireyksiä, lihas- ja liitoskipuja
- parantaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta
- auttaa rentoutumaan ja vähentää stressiä
- tasapainottaa ja helpottaa erilaisia raskauden tuomia muutoksia (hormonitoiminta, ruoansulatus, hengitys sekä verenkierto)
- valmistaa kehoa synnytykseen

75 min   74,- 

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta 90min

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on suosittu ja rakastettu hoito, jota voidaan tehdä turvallisesti koko raskauden ajan. Hoidossa yhdistyvät lempeät hierontaotteet sekä vyöhyketerapeuttisten pisteiden käsittely, jotka syvärentouttamisen lisäksi tuovat tehokkaasti apua moniin raskausajan vaivoihin sekä valmistavat kehoa synnytykseen. Hoito alkaa ihanalla jalkakylvyllä, jonka jälkeen hieronta tehdään kylkiasennossa. Asento tuetaan tyynyillä huolellisesti niin, että viimeisilläänkin raskaana oleva saa rentouduttua ja nautittua hoidosta.

Hoidon vaikutukset:
- helpottaa kehon jännityksiä, kireyksiä, lihas- ja liitoskipuja
- parantaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta
- auttaa rentoutumaan ja vähentää stressiä
- tasapainottaa ja helpottaa erilaisia raskauden tuomia muutoksia (hormonitoiminta, ruoansulatus, närästys, hengitys sekä verenkierto)
- valmistaa kehoa synnytykseen

90 min  89,-

Synnytyksen käynnistelyhoito  (raskausviikon 38 jälkeen)

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on suosittu ja rakastettu hoito, jota voidaan tehdä turvallisesti koko raskauden ajan. Hoidossa yhdistyvät lempeät hierontaotteet sekä vyöhyketerapeuttisten pisteiden käsittely, jotka syvärentouttamisen lisäksi tuovat tehokkaasti apua moniin raskausajan vaivoihin sekä valmistavat kehoa synnytykseen.

Tässä tehokkaaksi todetussa hoidossa rentoutetaan ja valmistellaan kehoa synnytystä varten, jotta se sujuisi hyvin. Vyöhyketerapeuttisten heijastepisteiden avulla stimuloidaan synnytyksen käynnistymistä, vahvistetaan supistuksia ja hormonitoimintaa sekä valmistellaan kohtua ja kohdunkaulaa. Hoidon myötä lantion alue rentoutuu ja vauvalla on tilaa laskeutua.

Hoito alkaa ihanalla jalkakylvyllä, jonka jälkeen hieronta tehdään kylkiasennossa. Asento tuetaan tyynyillä huolellisesti niin, että viimeisilläänkin raskaana oleva saa rentouduttua ja nautittua hoidosta.

Hoidon vaikutukset:
- helpottaa kehon jännityksiä, kireyksiä, lihas- ja liitoskipuja
- parantaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta
- auttaa rentoutumaan ja vähentää stressiä
- tasapainottaa ja helpottaa erilaisia raskauden tuomia muutoksia (hormonitoiminta, ruoansulatus, närästys, hengitys sekä verenkierto)
- valmistaa kehoa synnytykseen
- stimuloi synnytyksen käynnistymistä
- vahvistaa supistuksia ja hormonitoimintaa
- valmistellaan kohtua ja kohdunkaulaa heijastepisteiden avulla

60 min   59,-     
75 min   74,-
90 min   89,-

 

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta 45min

Onko vauvasi tyytymätön ja itkuinen? Kääntääkö hän päätään vain toiselle puolelle tai onko kehossa muuten toispuoleisuutta? Vaivaako vatsa tai refluksi-oireet? Täyttyvätkö yöt heräilystä ja itkuista? Lempeä mutta tehokkaaksi todettu vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta tuo monesti edellä mainittuihin vaivoihin helpotuksen.
Hoidossa vahvistetaan kehon omaa toimintaa ja helpotetaan kehon erilaisia jännityksiä joita kohtuajan ahtaat tilat, kova paine sekä synnytys on voinut aiheuttaa.
Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on erittäin tehokas hoitomuoto, jolla voidaan nopeasti auttaa vauvaa ja täten myös koko perhettä voimaan paremmin. Kokonaisvaltaisen hoidon myötä vauvan kireydet, kivut ja jumit helpottavat. Oireilu hellittää, itkut vähenevät, ja vauvan on helpompi olla tyytyväinen.
Vauvahierontaan voi toki tulla myös ilman erityisiä oireita. Rentouttava hoito tekee aina hyvää, vahvistaa kehon toimintoja ja vastustuskykyä sekä tuo hyvää oloa. Hoito tehdään aina vauvan ehdoilla huomioiden vauvan oireet, anatomia, kehitys ja mm. synnytys. Hieronta onnistuu myös hoitopöydän lisäksi hoitajan tai vanhemman sylissä.
Oireilevalle vauvalle suositellaan ehdottomasti kolmen kerran sarjahoitoa kahden viikon aikana, jotta hoidolle saadaan paras vaste aikaan. Yksittäisellä hoidolla ei välttämättä saada pysyviä muutoksia vielä aikaan.

 45 min   45,-
 3x sarjapaketti 120,-

 

Synnytyksen jälkeinen vyöhyketerapeuttinen hieronta (75min)

Synnytyksen jälkeninen vyöhyketerapeuttinen hieronta on ihana ja syvärentouttava hoito. Hoidossa yhdistyvät lempeät hierontaotteet sekä vyöhyketerapeuttisten pisteiden käsittely, jotka tuovat tehokkaasti apua esimerkiksi vauvan kantamisesta ja imettämisestä kipeytyneisiin hartioihin. Hoito tasapainottaa ja palauttaa kehoa raskauden ja synnytyksen jäljijltä . Hoito voidaan tehdään kyljellään ja asento tuetaan tyynyillä huolellisesti niin, että hoidosta nauttiminen on helppoa. Hoitoon voit tulla myös vaikket olisikaan ollut raskaana.

Hoidon vaikutukset:
- helpottaa kehon jännityksiä, kireyksiä, lihas- ja liitoskipuja
- parantaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta
- auttaa rentoutumaan ja vähentää stressiä
- tasapainottaa ja helpottaa erilaisia raskauden tuomia muutoksia (hormonitoiminta, ruoansulatus, hengitys sekä verenkierto)
- palauttaa kehoa raskaudesta ja synnytyksestä

75 min   74,-


Vyöhyketerapeuttinen hieronta vauvalle ja äidille 120 min

Tämä on aivan ihana hoito, josta hyötyvät molemmat - vauva ja äiti! Tämä hoito on yhdistelmä vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa sekä synnytyksen jälkeistä hierontaa.

Ensin on vauvan vuoro. Hänen hoitonsa kestää n. 30 minuuttia, jonka jälkeen jätetään aikaa pienen ruokatauolle. Useimmiten vauva nukahtaa tässä kohtaa. Tämän jälkeen äidille tehdään synnytyksestä palauttava vyöhyketerapeuttinen hieronta (n.75min).
Käynnillä on mahdollisuus keskustella synnytyksestä, imetyksesä tai vauvan hoidosta sertifioidun doulan ja imetysohjaajan (WHO) kanssa

120 min   115,-

Tens -laitteen vuokraus

Elle Tens on kokemusten ja palautteen mukaan "parasta, mitä voi synnytyksessä olla"!

Tens on lääkkeetön kivinlievityskeino, joka auttaa tehokkaasti synnytyskipuun. Selkään kiinnitettävien elektrodien kautta kulkee pieniä sähköimpulsseja, jotka vaikuttavat hermostoon vaikeuttaen kipuviestien kulkeutumista aivoihin samalla lisäten synnytystä edistävää endorfiinituotantoa (luontainen synnytyshormoni).

Laite kannattaa ottaa käyttöön heti synnytyksen käynnistyttyä ja sitä voi käyttää turvallisesti koko synnytyksen ajan suihkua ja ammetta lukuunottamatta.Suihkussa tai ammeessa laitetta ei voi käyttää. Elle tens on suunniteltu juuri synnytystä varten, ja siitä löytyy erityinen boost-toiminto käytettäväksi supistusten aikana.

39€/4 viikkoa (sis.alv)
Vuokra sisältää:
Opastus laitteen käyttöön
TENS-laitteen
paristot ja varaparistot
kaulanauhan
kantopussin
henkilökohtaiset elektrodit (4 kpl) ja varaelektrodit
suomenkielisen käyttöoppaan

Serifoitu Doula ja imetysohjaaja Viliina Välimäki

viliina.valimaki(at)hyvinvointicenter.fi TAI viliina@doulaviliina.fi

P. 044 531 0891

https://www.doulaviliina.fi/

 

 

Hoidon tekijä Viliina Välimäki

Olen Viliina,
elämän ihmeen ainainen ihmettelijä,
odottajan, synnyttäjän, tukihenkilön ja vauvan palvelija, jolle on tärkeää koko perheen kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Olen äiti kolmelle lapselle, maaseudun asukki ja päätyöltäni luokanopettaja. Olen sertifioitu doula sekä imetysohjaaja (WHO), ja teen sivutoimisena yrittäjänä doulatyön lisäksi erilaisia vyöhyketerapeuttisia hierontoja ja hemmotteluhoitoja raskaana oleville, synnyttäneille sekä vauvoille.

Ajauduin doulapolulle oman ensimmäisen synnytyskokemuksen kautta. Hyvästä valmistautumisesta huolimatta synnytys yllätti. Asia ja toimenpide toisensa jälkeen johti seuraavaan. Omat toiveet eivät toteutuneet, eikä niitä oikeastaan edes kuultu. Synnytyssalissa olimme mieheni kanssa lähes koko ajan keskenämme, ja se tuntui turvattomalta. Ennen seuraavaa synnytystä valmistauduin entistä paremmin. Löysin tietoa doulista ja päätin kouluttautua itsekin sellaiseksi. Halusin tehdä oman osani, jotta voisin antaa synnyttäjille sitä tukea, läsnäoloa ja osaamista, jota itse jäin vaille. Toiseen synnytykseen valmistautuessa koin omakohtaisesti myös sen, mikä hyöty vyöhyketerapeuttisesta raskaushieronnasta on. Hoitojen ansiosta raskausvaivat kuten närästys ja liitoskivut helpottivat. Käynnistelyhoidosta oli suurta hyötyä synnytyksen käynnistymisessä. Vauvan matka synnytyskanavan lävitse oli vaivattomampi, koska lantion alue oli tasapainossa ja joustava. Masuvaivainen vauvamme sai helpotusta vauvahieronnasta ja alkoi jo varhain nukkumaan kokonaisia öitä. Minulle oli selvää, että haluan jatkokouluttautua tekemään vyöhyketerapeuttisia hierontoja ja hoitoja, jotta saan oltua entistä kokonaisvaltaisemmin perheiden hyvinvointia tukemassa.Voit tutustua minuun ja palveluihini vielä paremmin kotisivuillani www.doulaviliina.fi.

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on turvallista tehdä missä vain raskauden vaiheessa. Hoito tehdään useimmiten kylkimakuulla ja asento tuetaan huolellisesti tyynyin, jolloin viimeisilläänkin raskaana olevan on helppo rentoutua ja nauttia hoidosta. Synnytystä käynnistelevä hoito voidaan tehdä kun raskaus on täysiaikainen raskausviikon 38 jälkeen. Vauvahierontaan voi tulla kun vauva on vähintään kaksi viikkoinen. Itkuisen ja liikkuvaisenkin vauvan hoito onnistuu hyvin, koska hoidon voi joustavasti tehdä hoitoalustan lisäksi myös joko hoitajan tai vanhemman sylissä.

Huomaattehan, että hoito ei voi tehdä, jos on jokin seuraavista hoitoesteistä:
-kuume
-kehon tulehdustila
-antibioottikuuri
-rokotuksista vähemmän kuin 4 vuorokautta
sekä raskaushieronnassa em. lisäksi
-kipeät säännölliset supistukset ennen raskausviikkoa 37
-verinen vuoto emättimestä
-jatkuva voimakas kipu lantionalueella tai vatsassa.

 

Serifoitu Doula ja imetysohjaaja  Viliina Välimäki

viliina.valimaki(at)hyvinvointicenter.fi TAI viliina@doulaviliina.fi

P. 044 531 0891

https://www.doulaviliina.fi/

 

 

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus