Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Jooga Porin Hyvinvointicenter


Kaikki palvelut

 

Jooga on Intiassa luotu monimuotoinen menetelmä, jonka perusajatuksena on saada yhteys omaan itseensä. Joogaharjoituksissa toisiinsa liittyvät keho, mieli ja hengitys. Joogan avulla mielesi voi rentoutua ja voit saada tasapainoisemman kehon.

Joogassa opetellaan hengittämään optimaalisella tavalla. Luonnollisesti hengitys kulkee nenän kautta, jolloin ilma suodattuu, lämpenee ja kostuu. Joogaharjoitusten opettama hengitystekniikka auttaa saamaan enemmän elinvoimaa ja olemaan virkeämpi. Joogaharjoitusten hengitystekniikkaa voi käyttää hyödykseen myös joogatuntien ulkopuolella, esimerkiksi ulkoillessa.

Joogaharjoituksia voi tehdä jokainen kunnosta, iästä tai fyysisestä rakenteesta riippumatta. Jooga voi auttaa rentoutumaan, rauhoittamaan mieltä, kohottamaan fyysistä kuntoa tai lievittämään joitakin vaivoja. Säännölliset joogaharjoitukset edistävät ruonsulatusta, auttavat pitämään ruokahalun kurissa, stimuloivat aivoja, auttavat rentoutumaan ja voivat parantaa työtehoa. Omaan olotilaan pystyy vaikuttamaan itse hyvin paljon ja joogan jälkeen olo voi olla huomattavasti entistä parempi. Joogan harrastaminen kannustaa myös terveisiin elintapoihin.


Joogasali

Tiloissamme olevassa joogasalissa pidämme useiden eri joogalajien ryhmätunnit sekä pilatesta.

Tarjonnassamme on mm. perinteistä joogaa, yinjoogaa, lämpöjoogaa, äijäjoogaa, muistijooga ym.

Voit ostaa joogatunnille kertalipun, viikkokortin, kk-kortin tai 10 joogatunnin sisältävän kortin. Voit osallistua kaikille joogatunneille ostaessasi useamman kerran kortin. Joogasalin tunneille käy myös kaikki liikunta- ja kulttuurisetelit.

Voit tulla mille tahansa tunnille (Pilates vaatii alkeiskurssin)

Suosittelemme oman maton käyttöä.


Hinnasto:


1 Käynti 14,- (11,-) 10 x kortti 120,- (95,-)

Kk-kortti 90,- (75,-)
Suluissa olevat hinnat: opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ym.

Joogasalin viikko-ohjelma on luettavissa osoitteessa  www.hyvinvointicenter.fi. Voit hakea joogasalin viikko-ohjelman myös Hyvinvointicenteristä. Tällä hetkellä ohjattuja tunteja on seitsemänä päivänä viikossa.

Kurssitarjontamme on myös laaja - lähes viikottain erilaisia kursseja ja luentoja.

Yksilö- ja pienryhmätunnit - varaa yksityistunti ryhmälle
Loistava vaihtoehto aikataulutetuille tunneille on omalle ryhmällesi räätälöity yksityistunti. Täydellinen niin kaveri- ja työporukalle kuin polttariryhmällekin. Tunnit suunnitellaan osallistujien tason ja toiveiden mukaan. Kerro meille toiveesi, niin toteutamme ne mielellämme! Mirja

Katso ohjattujen tuntien viikko-ohjelma täältä.

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus