Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Shiatsu


Kaikki palvelut

Shiatsu, Hyvinvointicenter Pori

Shiatsu perustuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen, jonka mukaan kaikki sairaudet ja vaivat ovat ensin häiriöitä kehon energioissa, ja ellei niitä hoideta tällä tasolla, ne pahenevat fyysisiksi vaivoiksi. Ihmiskehossa on energiaratoja eli meridiaaneja, joista suurimmat ja tärkeimmät kulkevat päästä jalkoihin ja jaloista päähän. Näillä radoilla sijaitsevat akupisteet, joita on kehossa satoja.

Kiire, stressi, huono ravinto, saasteet, lisäaineet yms aiheuttavat tukoksia kehon energiavirtauksiin. Kun energian kulku estyy, aiheutuu väsymystä, univaikeuksia ja vähitellen myös fyysisiä vaivoja. Shiatsu-hoidolla voidaan avata näitä energiatukoksia. Kun energia virtaa vapaasti, keho toimii kuten sen kuuluukin, solujen aineenvaihdunta sekä veren–ja nestekierto sujuvat ja keho on kivuton, olo virkeä ja elintoiminnot hyvät. Tällöin myös kehon immuniteettitaso on korkea eivätkä esim ulkopuolelta tulevat virukset ym pääse kimppuun.

Shiatsu–hoidossa kehon energiaratoja käsitellään käsillä painellen ja venyttäen sekä akupisteitä sormin painellen. Hoidon tarkoitus on saada jumittunut energia liikkeelle kehossa ja energiaratojen tukokset sulamaan pois.

Shiatsu on koko kehon käsittely, joka tehdään lattialla patjan päällä. Hoitaja käsittelee energiaradat lempeästi painellen ja venyttäen. Hoito ei ole kivulias; jotkut pisteet voivat olla arkoja ja jopa kipeitäkin, mutta kokonaisuutena hoito tuntuu miellyttävältä ja on erittäin rentouttava. Hoitoon tullessa on hyvä pukeutua mukaviin, kiristämättömiin vaatteisiin. Hoito kestää 1 – 2 tuntia. Rentouttava perus-shiatsu on 60-90 min mittainen. 

Shiatsu lievittää lihasjännityksiä ja kireyksiä, auttaa univaikeuksissa, helpottaa hormonaalisia vaivoja, vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Erinomainen esim stressiperäisten jännitysten, päänsäryn, kuukautiskipujen hoitoon, sekä tehoaa hyvin myös alavireisyyteen ja krooniseen väsymykseen.

 

Hoidot:

60 min 66,-
90 min 83,-
120 min 94,-

Shiatsuahoitoja Hyvinvointicenterillä tarjoaa:

Yhteystiedot:

Heli Penttilä,luontaisterapeutti, shiatsuterapeutti, reikihoitaja
Hyvinvointicenter
p. 040 746 5104
heli.penttila(at)hyvinvointicenter.fi 

Jenni Enola, jalkahoitaja, shiatsuhoitaja Porin Hyvinvointicenter
p. 040 7692109
jenni.enola(at)hyvinvointicenter.fi

 

 

 

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus