Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Vyöhyketerapia


Kaikki palvelut

Vyöhyketerapia, Hyvinvointicenter Pori

Klassinen vyöhyketerapia hoitaa ihmistä jalkojen kautta. Yleisimpiä hoidettavia oireita ovat ruuansulatukselliset häiriöt, ummetus ym. suolisto-ongelmat, erilaiset kiputilat, päänsärky, migreeni, selkä-, niska- ja hartiaongelmat, iskiasvaivat, hormonaaliset ongelmat, turvotukset, stressi ja unettomuus.

Hoidot:
60 min 60,-
90 min 75,-

Sarjahoidot 2. käyntikerrasta lähtien 60 min 55,- 90 min 70,-

Meillä vyöhyketerapiaa tarjoaa Taina Riihioja.

Yhteystiedot:
Taina Riihioja, Luontaishoitaja, hieroja, turvehoitaja, vyöhyketerapeutti, Porin Hyvinvointicenter
p. 045 128 4044
taina.riihioja@hyvinvointicenter.fi 

Vyöhyketerapia myös vauvoille koliikkihoitoon

Vyöhyketerapialla voidaan hoitaa kehon erilaisia häiriötiloja ja sairauksia. Hoitoa käytetään kehon omien parantavien voimavarojen elvyttämiseen. Refleksologisessa/koko kehon vyöhyketerapia hoidossa käsitellään koko kehoa. Asiakkaan maatessa hoitopöydällä käsitellään jalkoja, käsiä, korvia, kasvoja, päätä ja vartaloa. Hoito on manuaalista ja hoitopuikolla stimuloidaan keholla olevia heijasteita.

Hoito sopii kaikille, vauvasta vaariin, myös raskaana oleville.
Hoito suunnitellaan yksilöllisesti ottaen huomioon asiakkaan sairaudet, muut hoidot sekä lääkitykset. Jotta voidaan päästä mahdollisimman hyvään hoitotulokseen, tarvitaan useampi hoitokerta. Hoidon tehokkuuden kannalta aluksi olisi hyvä ottaa hoitoja tiheämmin, jonka jälkeen riittävät kuukausittaiset ylläpitohoidot. Hoidon tähtäimenä on kehon häiriötilojen helpottaminen sekä poistaminen, kehon oman tasapainon
Vyöhyketerapia on erittäin tehokas hoitomuoto myös lapsille. Vauvojen koliikki oireisiin ja rauhattomuuteen on saatu hyvä hoitovaste. Mitä varhaisemmassa vaiheessa vauva tuodaan hoitoon, niin yleensä vaivat häviävät nopeammin. Keskimäärin tarvitaan 5-10 hoitokertaa.
Vyöhyketerapia 60 min 60,-, 90 min 70-, vauvan vyöhyketerapia 30-40 min 35,-

Vyöhyketerapiaa vauvoille meillä tarjoaa Leena Jahnsson.
Ajanvaraus leena.jahnsson@gmail.com tai p.050-4612922 (mieluummin tekstiviestillä)

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus