Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Fasciahoito


Fasciahoito, Hyvinvointicenter Pori

Fasciahoidossa käsitellään lihaskalvoja ja sitä ohjaa ajatus, että kehossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Siksi hoidossa ei käsitellä pelkkää ongelmakohtaa, vaan huomioidaan kehon kokonaisuus ja syvemmät lihaskalvorakenteet.

Faskiahoito sopii kaikenikäisille, vauvoista vaariin. Flunssan tai infektiotaudin aikana hoitoa ei tehdä. Perussairaudet eivät yleensä estä hoitoa.

Fasciahoito aloitetaan haastattelulla. Siinä kartoitetaan kehosi tämän hetkinen tilanne, kipu ja kireydet. Haastattelulla pyritään kartoittamaan myös kehosi historia. Moni meistä on lapsena törmäillyt, kaatunut tai pudonnut - ja saattaa kärsiä siitä tietämättään vielä nykyäänkin. Aikaisemmin tullut vamma voi ohjata kehon liikkumaan väärin. Kuormaa kertyy vuosien mittaan, kunnes se kasvaa oireeksi ja kivuksi.

Haastattelun jälkeen terapeutti tutkii kehon käsin. Jokainen keho on erilainen kalvorakenteita ja lihasten kiinnittymistä myöten.

Fascia hoitoon myös kannattaa tutustua ennen leikkausta, sillä se voi säästää esimerkiksi olkapääleikkaukselta. Myös uusia ja vanhoja arpia voidaan hoitaa fasciahoidolla.

Milloin fasciahoitoon?

Selän ongelmat

Niskan, hartian ja olkapään ongelmat

Kyynärpään ja ranteen ongelmat

Lonkan ja reiden ongelmat

Polven ja pohkeen ongelmat

Nilkan ja jalkaterän ongelmat

Ennakoiva kehonhuolto

Liikkuvuuden parantaminen

Arven hoito

Hinta: 45min 60,-     60min 68,-

 

Niina Havu

Fysioterapeutti
p. 044 307 9034

niina.havu(at)hyvinvointicenter.fi

 

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus