Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Tuntikuvaukset


Katso Viikko-ohjelma täältä

M/L Joogasalin viikko-ohjelma 21.8.-17.12.2017


Asahi Porin Hyvinvointicenter

Asahi tai "Asahi Health" on suomalainen terveysliikunta, joka on saanut vaikutteita itämaisista lajeista kuten taijiquan, qigong (chikung), yiquan sekä jooga.


Astangajooga Porin Hyvinvointicenter

Astanga on liikunnallista ja dynaamista joogaa, jossa hengitys sitoo asennot liikesarjaksi.


Energinen sinä Porin Hyvinvointicenter

Liikkumista ryhmässä hyvällä fiiliksellä. Energinen sinä on tunneistamme lähimpänä 'tavallista jumppaa'. Opetellaan käyttämään kehoa oikein, fiilistellään sekä musiikin rytmissä hikoillen että hiljaisuuteen pysähtyen.


Flowjooga Pori Hyvinvointicenter

Flowjooga on dynaamista, virtaavaa, hengityksen rytmistä kumpuavaa liikettä.


Flow jooga Porin Hyvinvointicenter

Flow jooga kehittää liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa. Säännöllisesti harjoitettu flow jooga kehittää voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa sekä auttaa parantamaan kehotietoisuutta..


Fysiopallo Porin Hyvinvointicenter

Fysioterapeutin ohjaamalla tunnilla keskitytään koko kehoon ja kehomieleen teemoja vaihdellen. Keskivartalon hallintaa, kehonpainotreeniä, liikkuvuutta.


Jooga Porin Hyvinvointicenter

Joogassa opetellaan hengittämään optimaalisella tavalla. Luonnollisesti hengitys kulkee nenän kautta, jolloin ilma suodattuu, lämpenee ja kostuu. Hengitystekniikka auttaa saamaan enemmän elinvoimaa ja olemaan virkeämpi.


Lämpöjooga Porin Hyvinvointicenter

Lämpöjooga on turvallinen joogamuoto, joka tukee lihasten rentoutumista. Jo parin kerran jälkeen kehon tasapaino ja notkeus lisääntyvät. Salin tavallista korkeampi lämpötila tehostaa hien tuotantoa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa.


Naurujooga Porin Hyvinvointicenter

Tyypillinen naurusessio on yhdistelmä joogan hengitysharjoituksia, venyttelyä, stimuloituja nauruharjoituksia ja lapsellisen leikkimielisyyden kehittämistä.


Pilates alkeet Hyvinvointicenter Pori

Sunnuntain Pilateksen alkeis tunti


PhysioPilates Porin Hyvinvointicenter

PhysioPilates on hyvä treeni koko keholle.


Fysioryhti Porin hyvinvointicenter

Fysioterapeutin ohjaamalla tunnilla vahvistetaan sekä huolletaan koko vartaloa kannattelevia syviä ja pinnallisia lihaksia.


Shiatsuvenyttely Porin Hyvinvointicenterillä

Rauhallinen, lempeän joogamainen venyttely keskittyy avaamaan kehon energiaratoja ja parantamaan näin energian kiertoa kehossa.


SlowFlow Porin Hyvinvointicenter

SlowFlow on lempeä tunti, jossa keskitytään erityisesti liikkuvuuteen ja kehon lempeään vahvistamiseen


Vinyasa jooga 30 Porin Hyvinvointicenter

Vinyasa jooga 30 etenee dynaamisesti, 30 minuutin aikana 30:llä eri asanalla, joilla vahvistetaan koko kehoa monipuolisesti. Harjoituksen aikaan pyritään vähentämään sekä kehon että mielen ylimääräisiä kireyksiä.


Yin&Yang Porin Hyvinvointicenter

Lempeällä Yin&Yang-tunnilla yhdistetään yinjoogan pysähtyminen ja kehon kuuntelu ja yhdistetään pehmeää yangmaista liikettä.


Yinjooga Porin Hyvinvointicenter

Yin eli yinjooga on pysähtymistä kehomielen äärelle. Asanoissa viivytään pitkään ja annetaan asanan hoitaa kehoa ja mieltä, tunnin voidaan ajatella olevan myös lempeän liikkuvaa meditaatiota.


Yin jooga Porin Hyvinvointicenter

Yin jooga voi olla juuri se asia, jota tarvitset. Yin jooga muun muassa rauhoittaa mieltä ja kehoa, täydentää muuta joogaharjoittelua, parantaa liikkuvuutta nivelissä ja luo sisäistä rauhaa.


Äijäjooga Porin hyvinvointicenter

Sovellut hyvin äijäjoogaryhmään, mikäli olet riittävän kankea, mutta tarpeeksi vetelä, lattiaan kurkottaminen on sinulle haastavaa, selkäsi ja hartiasi ovat jumissa, sinulla on hiirilavantauti tai muu tietokonevamma.


Skumppajooga Pori Hyvinvointicenter

Skumppajoogassa kuohuviinilasi seuraa joogaajaa läpi treenin.


Yoga in English Pori Hyvinvointicenter

Yoga in English Yoga in English classes begin in the autumn of 2018. Classes offer international students and immigrants living in Pori an easy way to approach yoga but works as a language immersion for Finns as well..


Muistijooga Hyvinvointicenter Pori


ajanvaraus