Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Marjaana Teresa


Marjaana Teresa

 

Koulutukseltani olen lähihoitaja, joskin työkokemusta koostuu eri aloilta.


Joitain vuosia sitten messuilla, oli esittelyssä äänimaljoja. Tunsin oitis yhteyttä ja kiinnostusta näihin upeasti soiviin, kiehtoviin, jotenkin erikoisiin, mutta kuitenkin tutulta kuulostaviin ja lempeästi värähteleviin maljoihin. Kokemus oli voimakas ja tiesin, että tässä on sitä jotain! Siitä hetkestä lähtien ovat maljat olleet osana elämääni ja kiinnostus värähtelyyn, ääneen, energiaan ja taajuuksiin saivat alkusysäyksen. Lähdin siis opiskelemaan aiheesta lisää.

Masaru Emoton kirjassa Veteen kätketyt viestit kerrotaan seuraavaa:
” Koko maailmankaikkeus on värähtelyn tilassa ja kaikella siihen kätkeytyvällä on oma ainutlaatuinen taajuutensa. Ihmisolennot värähtelevät myös ja jokaisella yksilöllä on oma erityinen värähtelytaajuutensa. Meillä kaikilla on aistiin perustuvia taitoja, joiden avulla voimme tuntea toisten ihmisten värähtelyjä. Myös musiikilla, puhutuilla sanoilla, esineillä, paikoilla, ilmiöillä, tunteilla ja ajatuksilla on niille tunnusomaiset taajuudet, joilla ne värähtelevät.”

Aluksi tein itselleni äänimaljahoitoja, joita myös voidaan kutsua äänimaljarentoutukseksi tai hieronnaksi. Positiivisten kokemusteni ansiosta halusin muidenkin saavan kokea tuon syvärentouttavan olotilan ja lähipiirini kissoja myöten saivat nauttia tästä elämyksestä. Lisäksi sointukylvyt tulivat mukaan kuvioihin, joissa käytän erilaisia soittimia gongista merirumpuun. Äänistä nauttivat niin lapset kuin aikuisetkin. Innostukseni on levinnyt myös äänirautoihin. Hyvinvointicenterille tieni vei, kun Mirja ehdotti äänimaljojen soittamista joogatunnilla. Nyt täällä siis pääsee nauttimaan värähtelyistä ja harmoonisista soinnuista joko joogatessa tai vaikka yksilöhoidossa.

Luonto on minulle suurin inspiraation ja mielihyvän lähde. Joko vain käpöttelyn tai ihmettelyn, valokuvauksen, videokuvauksen, polkupyöräilyn, rullaluistelun tai minkä milloinkin merkeissä. Välillä teen myös abstrakteja tauluja akryyliväreillä. Lisäksi kasvit ja eläimet ovat lähellä sydäntäni. Ja kaikkeen tekemiseen mukaan huumoria, ni vois sanoo et ei huano!

Nikola Tesla:
”Jos haluat löytää universumin salat, mietiskele termejä energia, taajuus ja värähtely”

 

Marjaana Teresa

Äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja.

marjaana.vakiparta(at)hyvinvointicenter.fi

puh.0451363839

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus