Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Luontaishoidot


Aromaattinen Akuhieronta

Hoidossa käsitellään koko kehon energiaradat lempeästi mutta lujasti hieroen ja painellen. Vaikutusta tehostaa hierontaöljyyn lisättävä aromaattinen eteerinen öljy, joka valitaan aina tapauskohtaisesti asiakkaan oireiden ja terveydentilan mukaan.


Aromaterapia

Aromaterapia on klassista hierontaa kevyempi hierontakäsittely, joka voidaan tehdä koko keholle tai kehon osalle.


BEMER® verisuoniterapia

Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER® on yksi tämän hetken tehokkaimpia hoitomuotoja, jolla voidaan ennaltaehkäistä sairauksia ja edistää jo vallitsevien sairauksien paranemista.


Detox

Detox on kehonpuhdistus hoito, joka aktivoi kehossa puhdistusprosessin. Detox tarkoittaa myrkkyjen ja kuona-aineiden poistoa kehosta, kuten esimerkiksi maksasta.


Hengityksen avaus

Hyvä hoito äänityöläisille, astmaatikoille, flunssasille ja muille, joilla tuntuu olevan henki tiukassa.


Hoitoja alle kouluikäisille


Hoitoja murrosikäisille


Hoitoja raskaana oleville


Homeopatia

Homeopatia on luonnonmukainen hoitomuoto, joka tehokkaasti aktivoi, tasapainottaa ja vahvistaa elimistön omaa vastustuskykyä ja immuunipuolustusta.


Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on rentouttava hartiaseudun, niskan, pään ja kasvojen alueen hieronta.


Jalkojen energiaratahieronta

Syvärentouttava hoito, jossa käsitellään jalkojen energiaratoja kevyin sivelyottein.


Kehon puhdistus

Oletko väsynyt ja puhditon? Tällä hoidolla kiihdytetään elimistön omaa puhdistusprosessia.


Kiinalainen jalkahieronta

Kiinalainen jalkahieronta on jalkojen alueen akupisteiden ja energiaratojen käsittelyä.


Kiinalainen päähieronta

Kiinalainen päähieronta on hartioiden, niskan, pään ja kasvojen alueella sijaitsevien akupisteiden käsittelyä sormilla painellen. Hieronta tapahtuu ilman öljyä, sormin painellen, joten se soveltuu myös silloin kun ei haluta kampauksen sekaantuvan.


Korvakynttilähoito

Kynttilä aikaansaa lievän alipaineen poskionteloihin ja korvaan ja alipaineen avulla saadaan poistettuaepäpuhtauksia hellävaroen.


Kuivakuppaus

Kuivakuppauksesta saa helpotusta hengitystievaivoihin tai lihaskipuihin selässä, niskassa tai hartioissa. Kuivakuppaus tehdään lasisella kupilla, mihin saadaan alipane liekin avulla.


Kuumakivihieronta

Lievittää kipuja, tehostaa verenkiertoa ja lymfakiertoa sekä rauhoittaa ja tasapainottaa kehoa sekä mieltä.


Napakka Perinnehieronta 

Tässä hoidossa käydään koko keho läpi päästä varpaisiin. Käsittely mm. avaa tehokkaasti lihasjumeja, laukaisee pinteitä ja laittaa veren kiertämään. Tämä sopii loistavasti erittäin jumisille, esim. liian vähän venytteleville kuntoilijoille tai staattisissa asennoissa työskenteleville.


Niskahartiahoito


Perinnehoito

Perinnehoito on perinteiseen suomalaiseen hierontatyyliin toteutettava koko vartalon hoito. Perinteisessä hierontatyylissä pyritään poistamaan lihaskireydet, rentouttamaan kehoa ja rauhoittamaan mieltä.


Reiki

Reiki-hoidossa energiaa siirretään kehoon pelkästään kevyesti koskettamalla. Tämä sulattaa tukoksia energiajärjestelmissä ja saattaa kehon oman energian jälleen virtaamaan vapaasti, jolloin olo paranee ja kehon oma paranemisprosessi tehostuu.


Rentouttava Hemmotteluhoito

Tämä hoito on tarkoitettu stressin lievitykseen ja rentoutushoidoksi. Hoito aloitetaan jalkakylvyllä ja -hieronnalla sinun hörppiessäsi yrttiteetä tai makuvettä.


Shiatsu

Shiatsu on koko keholle tehtävä käsittely, joka perustuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Shiatsu lievittää lihasjännityksiä ja -kireyksiä, auttaa univaikeuksissa, helpottaa hormonaalisia vaivoja ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa.


Suolahuone

Suolahuone voi auttaa muun muassa iho- ja hengitysongelmissa, kuten astmassa ja flunssassa.


Turvehoidot

Turve on hitaan, tuhansia vuosia kestäneen maatumisen tuloksena syntynyt eloperäinen maalaji, joka sisältää jäännöksiä alkuperäisistä kasveista ja yrteistä, niiden eriasteisia muuntumistuloksia sekä runsaasti erilaisia kemiallisia yhdisteitä ja mineraaleja.


Vatsan pelastus

Hoidolla pyritään auttaa vatsa erilaisissa ongelmissa, oli sitten kyse ummetuksesta tai kroonisesta ripulista tai muuten vaan huonosti toimivasta suolesta.


Vyöhyketerapeuttinen kasvohieronta

Kasvojen ja pään alueen vyöhyketerapeuttinen hieronta virkistää aisteja, hiljentää ajatuksia ja rentouttaa koko kehoa sisältäpäin.


Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on tuhansia vuosia vanha kokemusperäiseen tietoon perustuva hoitomuoto.


Vyöhyketerapia vauvoille

Vyöhyketerapialla voidaan hoitaa kehon erilaisia häiriötiloja ja sairauksia. Hoitoa käytetään kehon omien parantavien voimavarojen elvyttämiseen. Refleksologisessa/koko kehon vyöhyketerapia hoidossa käsitellään koko kehoa.


Yrttinyyttihieronta

Aivan ihana hellästi kehoa puhdistava ja rentouttava hoito, joka tehdään runsaalla lämpimällä yrttiöljyllä ja Suomessa kasvaneilla yrteillä täytetyllä nyytillä hieroen.


Koko kehon energiaratahieronta

Lihaskireydet, aineenvaihdunnan jumitukset ja nestekierron häiriöt aukeavat, aineenvaihdunta ja kuonapoisto kehosta vilkastuu.


Kipuhoito käsille


Brain Relief Pori Hyvinvointicenter

Brain Relief kosketus-rentoutushoito Pori Hyvinvointicenter


Rosen-terapia

Rosen-menetelmän tavoitteena on poistaa lihasjännityksiä ja tuoda niiden mahdollisia psykologisia syitä tietoiseen käsittelyyn.


Energiahieronta

Energiahieronta Energiahieronnassa vahvistetaan kehon energeettistä tasapainoa ja laukaistaan lihasten jännitystiloja.


ajanvaraus