Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Fysioterapia ja äitiysfysioterapia


Kaikki palvelut

Fysioterapia ja äitiysfysioterapia, Hyvinvointicenter Pori

Hyvinvointicenterin fysioterapeutit hoitavat sinua kokonaisvaltaisesti. Fysioterapeutin haastattelun ja tutkimisen pohjalta valitaan juuri sinulle oikeat hoitomuodot. Hoitomuotoina fysioterapiassa ovat terapeuttinen harjoittelu sekä ohjaus, lihasten, faskioiden ja rangan manuaaliset käsittelyt sekä kinesioteippaus.

Äitiysfysioterpia
Äitiysfysioterapian tavoitteena on edistää raskaana olevien ja synnyttäneiden naisten hyvinvointia. Äitiysfysioterapiasta löydät avun kehon tasapainotukseen raskausaikana, jos kärsit esimerkiksi liitos- tai selkäkivuista tai jos vauvasi ei löydä optimaalista asentoa kohdussa. Äitiysfysioterapeuttimme ovat erikoistuneet myös suorien vatsalihasten erkauman kuntoutukseen, lantionpohjan toimintahäiriöiden hoitoon sekä arpien (mm. sektio, episotomia) käsittelyyn. Tutkimisen ja kuntoutuksen tukena käytetään ultraäänikuvantamista.
Lääkärin lähetteellä saat fysioterapiasta Kelan suorakorvauksen.
45min 57,- 60min 62,- Karoliina

Yksilöpilates
Henkilökohtaista ohjausta pilateksen tai joogan maailmaan! Rakennetaan tunnin harjoitus toiveiden ja tarpeiden mukaan pilateksen ja joogan liikkeiden maailmasta. Tunnilla saat lempeillä avustuksilla lisää ymmärrystä omaan kehoosi ja harjoitukseesi. Avustukset myös avaavat ja hoitavat kehoasi kohti tasapainoa.

Yksilötunti 60min alkaen 62,- pienryhmälle pyydä tarjous. Karoliina

Äitiysfysioterapeuttimme toimivat myös doulina ja pitävät sekä henkilökohtaisia että pienryhmien synnytysvalmennuksia. Vuokrattavana myös Elle tens -laitteet synnytykseen.

Lantionpohjan fysioterapia
Tavoitteena on ennaltaehkäistä sekä hoitaa lantionpohjan toimintahäiriöitä. Toimintahäiriöitä voivat olla mm. virtsan ja ulosteen pidätyskykyyn liittyvät ongelmat, gynekologiset laskeumat ja kiputilat lantionpohjassa. Fysioterapiassa tutkitaan lantionpohjasi kunto sekä ohjataan sinulle sopivat lantionpohjanlihasten harjoitteet. Lisäksi huomioidaan kokonaisvaltaisesti muut lantionpohjan toimintaan vaikuttavat tekijät. Myös lantionpohjan fysioterapiassa käytetään ultaääntä sekä EMG -laitetta. Katja

 

Vauvojen fysioterapia
Vauvoja hoidamme lempeällä myofaskiaalisella sekä epäsuoralla tekniikalla, jolla haemme helpotusta mm. vauvan jännityksiin, itkuisuuteen, imuoteongelmiin, koliikkiin tai refluksiin.
30min 35,- Karoliina

 Fysioterapeutteina toimivat  Karoliina Paavilainen ja Katja Sulonen

 

Yhteystiedot:

Fysioterapeutti Karoliina Paavilainen, Äitiysfysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti, Hyvinvointicenter Pori

p. 044 987 4251

karoliina.paavilainen@hyvinvointicenter.fi

Katja Sulonen , fysioterapeutti, äitiys- ja lantionpohjanfysioterapeutti sekä ravintovalmentaja 

p. 0445677582

katja.sulonen@hyvinvointicenter.fi

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus