Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Fysioterapia ja äitiysfysioterapia


Kaikki palvelut

Fysioterapia ja äitiysfysioterapia, Hyvinvointicenter Pori

Hyvinvointicenterin fysioterapeutit hoitavat sinua kokonaisvaltaisesti. Fysioterapeutin haastattelun ja tutkimisen pohjalta valitaan juuri sinulle oikeat hoitomuodot. Hoitomuotoina fysioterapiassa ovat terapeuttinen harjoittelu sekä ohjaus, lihasten, faskioiden ja rangan manuaaliset käsittelyt sekä kinesioteippaus.

Äitiysfysioterpia
Äitiysfysioterapian tavoitteena on edistää raskaana olevien ja synnyttäneiden naisten hyvinvointia. Äitiysfysioterapiasta löydät avun kehon tasapainotukseen raskausaikana, jos kärsit esimerkiksi liitos- tai selkäkivuista tai jos vauvasi ei löydä optimaalista asentoa kohdussa. Äitiysfysioterapeuttimme ovat erikoistuneet myös suorien vatsalihasten erkauman kuntoutukseen, lantionpohjan toimintahäiriöiden hoitoon sekä arpien (mm. sektio, episotomia) käsittelyyn. Tutkimisen ja kuntoutuksen tukena käytetään ultraäänikuvantamista.
Lääkärin lähetteellä saat fysioterapiasta Kelan suorakorvauksen.
45min 57,- 60min 62,- Karoliina, Maija

Henkilökohtaista ohjausta pilateksen tai joogan maailmaan! Rakennetaan tunnin harjoitus toiveiden ja tarpeiden mukaan pilateksen ja joogan liikkeiden maailmasta. Tunnilla saat lempeillä avustuksilla lisää ymmärrystä omaan kehoosi ja harjoitukseesi. Avustukset myös avaavat ja hoitavat kehoasi kohti tasapainoa.
Yksilötunti 60min alkaen 60,- pienryhmälle pyydä tarjous. Karoliina, Maija

Äitiysfysioterapeuttimme toimivat myös doulina ja pitävät sekä henkilökohtaisia että pienryhmien synnytysvalmennuksia. Vuokrattavana myös Elle tens -laitteet synnytykseen.Fysioterapeutteina toimivat Maija Korkeamäki , Karoliina Paavilainen ja Katja Sulonen

 

Yhteystiedot:

Maija Korkeamäki, fysioterapeutti, doula ja PhysioPilates-ohjaaja, Porin Hyvinvointicenter
p. 044 544 8923
maija.korkeamaki@hyvinvointicenter.fi

Fysioterapeutti Karoliina Paavilainen, Äitiysfysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti, Hyvinvointicenter Pori
p. 044 987 4251
karoliina.paavilainen@hyvinvointicenter.fi

Katja Sulonen , fysioterapeutti, äitiys- ja lantionpohjanfysioterapeutti sekä ravintovalmentaja
p. 0445677582
katja.sulonen@hyvinvointicenter.fi

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus