Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Oula Aihos, perinteinen jäsenkorjaus opiskelijatyönä Pori


Oula Aihos, Porin Hyvinvointicenter

Teen perinteistä jäsenkorjausta opiskelijatyönä. Nyt onnistuu koko kehon perushoito. Jalkapohjista päähän saakka.

Olen suorittanut Perinteisen jäsenkorjauksen peruskurssit kokonaan. Tämä lukukausi menee jatkokurssien parissa.

Lisäksi palveluihini Hyvinvointicenterissä kuuluu korvakynttilä hoito, detox hoito, Bemer hoito ja lisäravinne kartoitukset.

Perinteinen jäsenkorjaus on vanha suomalaiseen perinnekulttuuriin perustuva hoitomenetelmä. Se on perinteistä mobilisaatiohoitoa, joka avaa ja tasapainottaa koko kehoa ja sopii kaikille. Mobilisaatio tarkoittaa sitä, että hoito on pehmeää ja ihmisen luontaisia liikeratoja hyödyntävää eikä missään tapauksessa nivelten liikeratoja ylittävää tai kipua tuottavaa. Hoito sisältää myös kattavan lihashuollon ja rentoutuksen.

Ennen hoitoa asiakkaalta kysellään hyvin tarkasti hänen lääkityksensä, krooniset sairautensa ja mahdolliset loukkaantumisensa. Sen jälkeen tarkistetaan asiakkaan kehon tasapainotekijät ja epätasapainon synnyttämät virheasennot.

Kehon tasapainottaminen aloitetaan aina sen perustuksista, jaloista. Selkä hoidetaan istuen. Eteen- ja taaksetaivutuksilla, asiakkaan kanssa yhdessä työskennellen, saadaan nikamat ja syvätkin lihakset liikkuviksi.

Keho on anatominen kokonaisuus varpaista ylöspäin päälakeen asti: kaiken siinä pitäisi olla tasapainossa. Elämän aikana tapaturmat, autokolarit ja vaikkapa kaatumiset voivat aiheuttaa sen, että kineettinen ketjumme eli lihastoimintaketjumme meneekin epätasapainoon. Tällaisista sattumuksista voi seurata lukuisia ongelmia. Lantiokori voi jäädä virheasentoon. Epätasapaino johtaa virhemuutoksiin ylhäällä ja alhaalla kehossa. Väärät lihakset joutuvat silloin ylläpitämään tasapainoa. Eri puolille vartaloa tulee lihaskireyksiä, joista edelleen aiheutuu lisäongelmia.

Nilkat, selkä, polvet ja lonkat, kaikki tuki- ja liikuntaelimistön alueella olevat nivelet ja lihakset, kipeytyvät ja aiheuttavat ajan oloon kulumamuutoksia. Näihin kiristyksiin ja virheasentoihin, jopa kroonisiksi muuttuneisiin, apua voi löytyä juuri perinteisestä jäsenkorjauksesta.

Apua kannattaa hakea jäsenkorjauksesta ajoissa ennen kuin nivelet ovat niin pahoin kuluneet, ettei niihin auta muu kuin tekonivelen vaihto.

 

Yhteystiedot:
Oula Aihos ,  Porin Hyvinvointicenter
p. 045 8070736
oula.aihos(at)hyvinvointicenter.fi

Klikkaa tästä lisätietoja FitLine tuontteista

 

 

Soita: 045 8070736

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus