Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Mirja Lamberg, jooganopettaja SJL, Johtaja, Hyvinvointineuvoja. Pori


Jooganopettaja SJL ja Hyvinvointineuvoja Mirja Lamberg, Porin Hyvinvointicenter

Yksityinen joogasali Poriin? Oletko ihan kahjo, kysyttiin työpaikallani vuonna 2005. Kuittailu loppui lyhyeen, ja Hyvinvointicenter on nyt vireä 20 hengen yrittäjäyhteisö.

Ensikosketukseni joogan sain n 30 vuotta sitten, kun veljenvaimo suostutteli työväenopiston kurssille. Lajin hienous ei auennut, mutta kävin kurssin sinnikkäästi loppuun. Ajattelin jo, että suhde joogaan jäi siihen. Sitten yksityiselämääni ravisteli kurja syksy, tuntui, että kaikki kaatuu päälle. Löysin Maikki Forsbergin upeat joogatunnit ja ymmärrykseni laajeni. Kouluttauduin oto:na ensin valmistuin joogaohjaajaksi 1998 ja joogaopettajaksi 2003. Suoritin siinä sivussa myös aromaterapeutin tutkinnon.

Mitä enemmän opin tuntemaan joogaa, sitä vieraammalta työ taloushallinnon ammattilaisena hankkeissa ja projekteissa alkoi tuntua. Hyvä ja säännöllinen kuukausipalkka etuineen ei enää riittänyt.
Löysin tilat Porin Postitalosta. Jouduin tekemään heti viiden vuoden sopimuksen. Vähän silloin huimasi, mutta toisaalta luotin vahvasti itseeni. Yritys toimi ensin ML-Joogasalin nimellä, mutta jo 2006 perustettiin Hyvinvointicenter Oy.
Alkuun oli todella yksinäistä. Vaikka joogatunnit olivat täynnä, kaipasin työkavereita. Ohjaajat kävivät täällä vetämässä omat tuntinsa, mutta muuten oli hiljaista. Sitten sain kuningasajatuksen. Tiloissahan voisi työskennellä muitakin yksityisyrittäjiä aloilta, jotka eivät kilpaile keskenään ja voimme tarjota laajan kattauksen palveluja kehon ja mielen hyvinvointiin.Aluksi minulla oli vain sali ja vastaanottotila. Nyt toimijoita on kaikkiaan parikymmentä, ja meiltä saa 50 eri hoitomuotoa.

Vuoden 2021 kesällä muutimme uusiin tiloihin Porin torin laidalle Yrjönkatu 8:aan

Innostun nopeasti ja taidan olla vähän härkäpäinenkin. Vien haluamani asian maaliin ja harvoin luovutan. Olen kuitenkin valmis muuttamaan suunnitelmia, jos realiteetit ovat vastaan.

Tunnistan itsessäni monelle naisyrittäjälle leimallisen piirteen: teen työtä intohimolla ja alkuun oli hankala ottaa ihmisiltä rahaa. No, vähän lässy taidan olla edelleen. Kollegat Helsingissä aina nauravat hintojani. Toki muistutan heille, että toimin Porissa, en pääkaupunkiseudulla.

Haluan pitää Hyvinvointicenterin rentona ja miellyttävänä paikkana. Meidän olohuoneeseemme saa jäädä istuskelemaan ja juttelemaan tunnin jälkeen. Moni kehuukin, että tämähän on kuin kotiinsa tulisi.

Rakastan työtäni, eivätkä pitkätkään päivät ja viikot tunnu rasittavilta. Yksi yrittäjän elämän pienistä nautinnoista ovat pitkät, hitaat aamut. Rakastan tepastella yöpuvussa pitkään ja nauttia aamiaista kaikessa rauhassa.

Nykyään joogaaminen on minulle elämäntapa ja toimii maadoittajana, joskus melkoisen hektisessä arjessa.
Olen monesti miettinyt, missähän sitä olisikaan, jos en olisi joogaa löytänyt.

Jatkuva opiskelu sopii myös minulle, olen suorittanut lukuisan määrä erilaisia pieniä kursseja ja koulutuksia mm:

Hyvinvointineuvoja vuonna 2017

Yrittäjän ammattitutkinto vuonna 2018

Muistijoogaohjaaja 2019

tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto 2021

 

Yhteystiedot
Mirja Lamberg Johtaja, jooganopettaja SJL, Hyvinvointineuvoja
p. 044 256 3494
mirja.lamberg(at)hyvinvointicenter.fi

“Hidasta vauhtia ja nauti elämästä.
Liian kovassa vauhdissa et huomaa maisemaa ja ennen kaikkea
menetät tajun siitä, minne olet menossa ja miksi.”
J. Cameron

 

Soita: 044 256 3494

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus