Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Jenni Enola, jalkahoitaja, shiatsuhoitaja Pori


Jalkahoitaja, shiatsuhoitaja Jenni Enola Porin Hyvinvointicenter

Teen Hyvinvointicenterillä jalkahoitoja.

Valmistuin vuonna 2005 lähihoitajaksi. Tehtyäni monta vuotta kolmivuorotyötä, huomasin olevani todella väsynyt ainaiseen ”rytmi hukassa” -olotilaan. Minua oli jo opiskeluaikoina kiinnostanut kovasti jalkahoito. Meillä oli ollut vähäinen määrä jalkahoitotunteja koulussa. Huomasin, että jalkojenhoitokoulutus oli alkamassa. En epäröinyt hetkeäkään tarttua tilaisuuteen ja hakea opiskelemaan jalkojenhoitoa. Valmistuin jalkojenhoidon ammattitutkintoon helmikuussa 2014. Hyvinvointicenterillä aloitin jo toukokuussa 2013, kun olin suorittanut perusopinnot jalkojenhoidon osalta.

Valmistuin shiatsuhoitajaksi lokakuussa 2023. Perinteinen kiinalainen lääketiede on kiehtonut minua jo pitkään. Ja tuli mahdollisuus lähteä sitä opiskelemaan niin tartuin tilaisuuteen. Se vei minut mukanaan. Halu oppia lisää on suuri. Kiinalainen lääketiede näkee ihmisen kokonaisuutena eikä erottele fyysistä ja psyykkistä. Shiatsuhoito sopii hyvin myös pelkästään rentoutumiseen, ei tarvitse olla mitään erityistä vaivaa tullakseen shiatsuhoitoon. Nykyajan elämä on aika hektistä. Shiatsuhoito tarjoaa oivan mahdollisuuden pienelle pysähtymisen ja levolle arjen keskellä.

 

Vapaa-ajallani tykkään lenkkeillä koirani kanssa luonnossa ja joogata. Kesäisin nautin erityisesti olosta mökillä järven rannalla. Olen myös intohimoinen jääkiekon seuraaja.

Yhteystiedot:
Jenni Enola, jalkahoitaja, shiatsuhoitaja Porin Hyvinvointicenter
p. 040 7692109
jenni.enola(at)hyvinvointicenter.fi

 

Soita: 040 7692109

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus