Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Yin jooga Porin Hyvinvointicenter


Yin jooga on tyypillisesti passiivinen joogamuoto, jossa suoritetaan asennot kevyellä, pehmeällä venytyksellä rauhallisesti ja omasta kehosta tietoisesti. Yin on restoratiivinen ja terapeuttinen joogamuoto, joka rauhoittaa sekä kehoa että mieltä. Yin joogan tarkoitus on päästää irti arkipäivän suorittamisesta. Asennoissa ollaan vähintään 3-5 minuuttia. Asennoissa pyritään venyttämään sidekudosta lihasten sijaan, mikä onnistuu pinnallisella venytyksellä. Venytyksessä pysytään pidemmän aikaa ja siihen ei ole tarkoitus mennä liian syvälle.

Yin jooga sopii sinulle erityisesti, jos sinulla on pitkään jatkunutta jäykkyyttä tai kroonista kipua kehossasi, mielialavaihteluita, liiallisia ajatuksia pyörimässä jatkuvasti päässäsi tai tunnet itsesi väsyneeksi. Mainitut oireet ovat merkkejä siitä, että tarvitset lisää energiaa tai kierroksia alas. Yin jooga voi olla juuri se asia, jota tarvitset. Yin jooga muun muassa rauhoittaa mieltä ja kehoa, täydentää muuta joogaharjoittelua, rentouttaa todella paljon, vähentää stressiä ja levottomuutta, lisää tietoista läsnäoloa, parantaa liikkuvuutta nivelissä ja luo sisäistä rauhaa.

Yin joogan aikana tulee keskittyä hitaaseen liikkumiseen sekä asentoon, että siitä pois. Antaudu rauhallisuudelle, uskalla päästää irti ja luopua kontrollista. Yritä löytää kevyt venytys, jossa on helppo olla jonkin aikaa. Kun olet löytänyt hyvän asennon, älä liiku. Aloita pysymällä paikallaan 3-5 minuuttia ja pidennä aikaa vasta sitten kun olet siihen valmis. Yin joogassa ei ole tarkoitus löytää maksimiasentoja, eikä asentojen pitäisi tuottaa lainkaan kipua. Keskity kohtaan, jota venytät ja visualisoi hengityksen virtaavan sinne ja takaisin. Hengittäminen on tärkeää kaikissa joogissa, kuten myös yin joogassa.

Varaa paikkasi tunnille tästä tai soita 02 637 6061.

Katso ohjattujen tuntien viikko-ohjelma täältä.

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus