Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Vyöhyketerapia vauvoille


Vyöhyketerapia vauvoille

Vyöhyketerapialla voidaan hoitaa kehon erilaisia häiriötiloja ja sairauksia. Hoitoa käytetään kehon omien parantavien voimavarojen elvyttämiseen. Refleksologisessa/koko kehon vyöhyketerapia hoidossa käsitellään koko kehoa. Asiakkaan maatessa hoitopöydällä käsitellään jalkoja, käsiä, korvia, kasvoja, päätä ja vartaloa. Hoito on manuaalista ja hoitopuikolla stimuloidaan keholla olevia heijasteita.


Hoito sopii kaikille, vauvasta vaariin, myös raskaana oleville.
Hoito suunnitellaan yksilöllisesti ottaen huomioon asiakkaan sairaudet, muut hoidot sekä lääkitykset. Jotta voidaan päästä mahdollisimman hyvään hoitotulokseen, tarvitaan useampi hoitokerta. Hoidon tehokkuuden kannalta aluksi olisi hyvä ottaa hoitoja tiheämmin, jonka jälkeen riittävät kuukausittaiset ylläpitohoidot. Hoidon tähtäimenä on kehon häiriötilojen helpottaminen sekä poistaminen, kehon oman tasapainon
Vyöhyketerapia on erittäin tehokas hoitomuoto myös lapsille. Vauvojen koliikki oireisiin ja rauhattomuuteen on saatu hyvä hoitovaste. Mitä varhaisemmassa vaiheessa vauva tuodaan hoitoon, niin yleensä vaivat häviävät nopeammin. Keskimäärin tarvitaan 5-10 hoitokertaa.

Vyöhyketerapia 60 min 60,-, 90 min 70,-

vauvan vyöhyketerapia 30-40 min 35,-

Vyöhyketerapiaa meillä tarjoaa Leena Jahnsson

Ajanvaraukset suoraan:
leena.jahnsson@gmail.com  tai p. 050-4612922 (mieluummin tekstiviestillä)

Soita: 050-4612922

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus