Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Turvehoidot


Kaikki palvelut

Turve on hitaan, tuhansia vuosia kestäneen maatumisen tuloksena syntynyt eloperäinen maalaji, joka sisältää jäännöksiä alkuperäisistä kasveista ja yrteistä, niiden eriasteisia muuntumistuloksia sekä runsaasti erilaisia kemiallisia yhdisteitä ja mineraaleja. Näiden bioaktiivisten ainesosien ansiosta turpeella on monipuolisia hoitavia vaikutuksia. Sen syvälämpövaikutus rentouttaa lihaksia, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja poistaa kehosta kuona-aineita sekä lievittää tulehduksia .   Hoitoturve on puhdasta turvetta, aito luonnontuote johon ei ole lisätty mitään. Siitä ainoastaan poistetaan maatumattomat osat, jolloin hoitoturve on voidemaisen pehmeää, iholle miellyttävää ja tasalaatuista.  

Turpeen hoitovaikutukset:

  • rentouttaa, laukaisee lihasjännityksiä, helpottaa stressiä, auttaa univaikeuksiin
  • auttaa lihaksia palautumaan rasituksesta
  • lievittää lihas- ja nivelkipuja, esim hiirikäsi, nivelrikko, reumaattiset kivut, kyynärpää-ja polvivaivat
    aktivoi aineenvaihduntaa, vähentää selluliittia, poistaa kuona-aineita, auttaa painonhallinnassa

  • vilkastuttaa ääreisverenkiertoa, poistaa turvotuksia

  • kylmäkäsittelynä helpottaa reumaattisia ja tulehduskipuja
  • sisältämiensä kasviperäisten estrogeenien ansiosta hoitaa hyvin kuukautis- ja vaihdevuosivaivoja
  • hoitaa ihoa: erilaiset ihottumat, psoriasis, akne, vaippaihottuma, kuiva karhea iho 

Hoidot tehdään hoitopöydällä mukavasti, vaivattomasti ja siististi. Paikallisesti tehtävät hoidot sopivat lähes kaikille. Kokovartalohoidot ja isompien alueiden käsittelyt eivät sovellu sydänvaivoista tai korkeasta verenpaineesta kärsiville eivätkä syöpäpotilaille.

Hoito on hyvä ajoittaa niin, että sen jälkeen ei heti mennä esim töihin tai fyysiseen rasitukseen. Näin hoidosta saadaan täysi hyöty eikä sen vaikutus heikkene.   Hoidon jälkeen kannattaa ottaa rauhallisesti, levätä ja juoda runsaasti. Sarjahoidot tehostavat vaikutusta


Lisätietoa turvehoidoista ja turpeen käytöstä LehtoPeat Oy:n sivuilta - katso lisää>

Hieronta + selän turvehoito
Lämmin turve levitetään koko selän alueelle, peitetään turvelämpöpakkauksella ja annetaan vaikuttaa 20 min. Turpeen vaikutusaikana hierotaan pää ja kädet. Turpeen poiston jälkeen hierotaan selän alue. HUOM! Hoidon jälkeen suositellaan välttämään fyysistä rasitusta  60 min 60,-

 

Niska-hartiarentoutus turpeella
Jännitysniskalle ja hartiaseudun kivuille. Lämmin turve levitetään hartioille ja niskaan, peitetään lämpöpakkauksella ja annetaan vaikuttaa 20 min. Vaikutusaikana hierotaan pää ja kädet. Turpeen poiston jälkeen hierotaan niska-hartia-alue.
45 min 50 ,-

Jalkojen turvehoito + vyöhyketerapia tai jalkahieronta
Turvepakkauksen lisäksi noin puolen tunnin vyöhyketerapia tai alaraajojen hieronta.
60 min 65,-

Jalkojen turvehoito + käsien vyöhyketerapia
Turvepakkaus jaloille, vaikutusaikana kaikkia kehon toimintoja tasapainottava käsien vyöhyketerapia. Vaihtoehtoisesti turvepakkaus voidaan laittaa käsiin ja tehdä vyöhyketerapia jalkojen kautta.
45 min 50,-

Intialainen päähieronta + turvehoito jaloille/käsille
Turvepakkaus jaloille/käsille, vaikutusaikana rentouttava hartiaseudun, niskan, pään ja kasvojen alueen hieronta. Hieronta laukaisee niskan alueen jännityksiä ja vilkastuttaa pään alueen verenkiertoa.
45 min 50,-


Turvehoito jaloille tai käsille
Kylmille paleleville jaloille/käsille, nivelrikkoon, verenkiertoa vilkastuttamaan, nilkkojen/ranteiden kiputiloihin, kovettumia pehmentämään. Jalat/kädet laitetaan pusseihin joissa on lämmintä turvetta ja peitetään lämpöpakkauksella.
40 min 45,-

Turvehoitoa meillä tarjoaa  Taina Riihioja

Yhteystiedot:

Taina Riihioja, Luontaishoitaja, hieroja, turvehoitaja, vyöhyketerapeutti, Taina Riihioja, Porin Hyvinvointicenter

p. 045 128 4044
taina.riihioja@hyvinvointicenter.fi

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus