Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Suolahuone


Kaikki palvelut

Suolahuoneen seinät ja katto ovat kauttaaltaan vuorisuolaa ja lattia merisuolaa. Huoneessa on normaali huoneenlämpö ja miellyttävän tunnelmallinen valaistus. Suolahuonehoito auttaa monissa hengitystieongelmissa, esim. astma, poskiontelotulehdus, yskä, flunssa, lasten korvatulehdukset sekä hengitystieallergiat. Myös kuiva iho, atopia, erilaiset ihottumat ja psoriasis helpottuvat suolahoidolla, silloin sopiva asu esim. shortsit ja toppi tai uima-asu.

Suolahuonehoito 40 min


1 henkilö 20,00 €
2 henkilöä yht 35,00 €
3 henkilöä yht 50,00 €
4 henkilöä yht 65,00 €
5 henkilöä yht 78,00 €
6 henkilöä yht 85,00 €

Sarjakortit:

3 x 55€

5 x 90€

10 x 160€

Alle kouluikäiset lapset menevät hoitoon aina aikuisen seurassa.
Lapset 0-7 v. + aikuinen 20 €/kerta  (Useamman lapsen kanssa lisähinta 10€/lapsi )
Lapset 8-15 v. 12 €/kerta
Lapset 16-18 v. 15 €/kerta


Koko huone ryhmän käyttöön yhteensä 85 € (enintään 6 henkilöä)

 

Yhdistelmähoidot suolahuoneessa


40 min 50,-
Täydennä suolahuonehoidon vaikutusta valitsemalla lisäksi jokin seuraavista hoidoista tehtäväksi suolahuoneessa ollessasi!

Hoitoja meillä tarjoavat:

Vyöhyketerapia Taina, Heli

päähieronta Heli  Taina, Niina, Janette, Jonna

Jalkojen hieronta Jenni, Jonna, Heli, Taina, Janette, Niina

Voit myös valita sekä pää- että jalkahieronnan 20 min + 20 min

 

Hengitysteiden tehohoito
40 min 60,-
40 min suolahuone-istunnon aikana käsitellään hengitysteihin vaikuttavia akupisteitä ja vyöhyketerapeuttisia heijastealueita. Suositellaan esim kroonisiin poskiontelontulehduksiin, flunssakierteen katkaisuun, hengitystieallergiaoireisiin. Taina,Heli

 

Suolahuonehoito ekstra (yksi hoitaja)

Tule yhteiseen hemmotteluhetkeen ystävän kanssa!

40 min suolahuoneessa, sisältää 20 min päähieronnan tai jalkahieronnan molemmille .
60,-/2 hengeltä

 

Suolahuonehoito luksus (kaksi hoitajaa)

Tai nauttikaa kunnolla, kahden hoitajan käsittelyssä, molemmille 20 min päähieronta ja 20 min jalkahieronta + paratiisijuomat

100,-/2 hengeltä

Näihin (ekstra ja luksus) hoitoihin varaukset joko info(at)hyvinvointicenter.fi tai soita 02-637 6061

 

Jos haluat tulla ryhmän kanssa suolahuoneeseen, kysy tarjous info@hyvinvointicenter.fi  tai
soita 044 256 3494/ Mirja 

 

Terveyttä ja virkistystä suolahuoneesta
Suolahuoneen seinät ja katto ovat kauttaaltaan vuorisuolaa. Lattialla on merisuolaa. Suola aikaansaa huoneeseen negatiivisen ionivarauksen, joka tekee ilman kevyeksi hengittää. Huoneessa on normaali huoneenlämpö ja miellyttävän tunnelmallinen valaistus. Oleskelun aikana huoneessa soi hiljainen tunnelmamusiikki – kävijän toivomuksesta musiikki voidaan jättää pois ja näin saa nauttia hetken hiljaisuudesta tai rupatella rauhassa ystävän kanssa. Lapsivieraat voivat leikkiä huoneessa ja heitä varten on myös omaa musiikkia.

Vaikka suolahuone ja sen hengitysilma sisältää vuorisuolaa, ei sillä ole turvotusta tai verenpainetta nostattavaa vaikutusta. Määrällisesti elimistöön kertyvä suola on vähäinen, verrattuna ruuanlaitossa mahdollisesti saatuun ylimääräiseen suolaan.

Suolahuonehoito kestää kerrallaan 40 minuuttia. Hoidon aikana huoneeseen puhalletaan ohutta lääkesuolapölyä, joka hengitettäessä kulkeutuu hengitysteihin kostuttaen limakalvoja ja avaten pienimpiä keuhkojen ja hengitysteiden verisuonia.

Huoneessa oleskellaan normaaleissa sisävaatteissa. Halutessaan voi pukea ylleen viitan, joka suojaa vaatteet suolapölyltä – se toki lähtee vaatteista kevyesti pyyhkäisten eikä tahraa. Suolapöly on myös erinomainen hoito kuivalle iholle, eli huoneeseen voi mennä myös esim. uima-asussa.

Suolahuonehoito auttaa monissa hengitystieongelmissa, esim. astma, poskiontelontulehdus, yskä, flunssa, lasten korvatulehdukset, hengitystieallergiat. Myös kuiva iho, atopia, erilaiset ihottumat ja psoriasis helpottuvat suolahoidolla.


Suolahuoneen voi halutessaan varata vain omaan käyttöönsä ilman lisämaksua, jos haluaa esim. hoitaa ihoaan vähissä vaatteissa, antaa lapsen leikkiä ja kuunnella satuja, keskustella tärkeistä asioista tai käydä vaikka liikeneuvottelun kaikessa rauhassa.

 

Perushoidon lisäksi suolahuoneessa voi nauttia myös erilaisista hoidoista, jotka tehostavat suolahuonehoidon vaikutusta tai rentouttavat mukavasti.


Jo yksikin käyntikerta saattaa helpottaa oloa, mutta paras tulos saavutetaan sarjahoidolla, jolloin hoitokertoja voi olla 3 – 20. Hoidoissa voi käydä vaikka päivittäin tai esim. kolme kertaa viikossa, jolloin sarjahoidon teho saavutetaan. Yhdistelmähoidoista vyöhyketerapiaa ei suositella useita kertoja viikossa tehtäväksi.

 

SUOLAHUONEHOITOA EI SUOSITELLA:
kuumeiselle, akuutissa voimakkaassa virussairaudessa, keuhkokuumeessa
erittäin korkeata verenpainetta sairastavan, sepelvaltimotautia sairastavan on hyvä neuvotella lääkärinsä kanssa tuberkuloosi-, ilmarinta- tai keuhkofibroosipotilaille vaikeasta hengityksen vajaatoiminnasta kärsiville kasvainta tai vakavaa elimistön toimintahäiriötä sairastavalle munuaissairauksista kärsiville vaikeaa sydänsairautta sairastavan ei ehkä ole hyvä oleilla ainakaan pitkää aikaa suolahuoneessa alaikäinen lapsi voi tulla hoitoon ainoastaan vanhempiensa suostumuksella

Varaa aika vaikka suoraan tästä

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus