Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Sini Lehto


Sini Lehto (Seva Manpriti kaur)
KRI-sertifioitu kundaliinijoogaopettaja, kasvatustieteen maisteri

 

Monien vuosien ajan juokseminen oli minulle tärkeä, meditatiivinen tapa rauhoittua arjen kiireiden keskellä ja järjestellä mielessä vilistävät ajatukset. Vuonna 2016 minun oli kuitenkin aika hyväksyä, etten voi jatkaa juoksuharrastusta pahenevien polvi- ja selkävaivojen vuoksi. Tarvitsin kipeästi tilalle jotain muuta. Monien lajikokeilujen jälkeen päädyin Hyvinvointicenterin joogasalille, jossa kokeilin eri joogamuotoja. Kundaliinijooga tuntui ensimmäisestä tunnista alkaen kiehtovalta ja se veikin minut voimallisesti mukanaan.

Kundaliinijoogan opetukset ovat antaneet minulle valtavasti sisäistä voimaa, ohjanneet askeliani riittämättömyyden tunteista vapautumisen polulla ja opettaneet itsetuntemusta enemmän kuin koko aikaisempi elämäni. Kundaliininjoogan avulla olen voinut löytää keinoja kohdata ja käsitellä arjen haasteita levollisemmin, tehdä tilaa elämän ahtaalta tuntuviin kohtiin, olla vahvemmin läsnä itselleni. Olla tasapainossa itseni ja kaiken kanssa. Varhaisesta aamuharjoituksesta on tullut osa jokapäiväistä elämääni. Ja samalla joogasta on tullut tapa elää ja olla.

Vahva kokemus kundaliinijoogan voimakkaasta ja nopeasta vaikutuksesta omalle henkiselle voimaantumiselleni innosti osallistumaan kundaliinijoogaopettajakoulutukseen. Intuition opastamana valitsin Kehto Koulun ja Karam Kriya -koulun yhteistyössä järjestämän, KRI-hyväksytyn kundaliinijoogaopettajakoulutuksen, jonka suoritin retriittimuotoisena Ruotsinpyhtään Strömforsissa ja Portugalissa vuosina 2018-2019. Koulutuksen myötä löysin oman tapani palvella muita ihmisiä tämän ihmiselämän aikana ja auttaa heitä löytämään oman reittinsä havahtumisen, toipumisen ja voimaantumisen polulle. Onnellisuus on jokaisen syntymäoikeus.

Kundaliinijoogan avulla olen ymmärtänyt, että tärkeintä tässä elämässä, vaikkakin niin usein kovin haastavaa, on hyväksyä itsensä täysin - tässä ja nyt. Joka hetki yhä uudelleen. Olla juuri se, joka olen. Ja kuitenkin samalla valita haluta kasvaa, kehittyä, kukoistaa. Elämä on annettu meille oppimista varten. Jotta uteliaina ottaisimme vastaan eteen tulevat opetukset, ne kipeimmätkin, ja kurottautuisimme kohti omaa potentiaaliamme. Jotta rohkeasti ja luottavaisina askeltaisimme kohti syvempää ymmärrystä itsestämme, ihmisyydestä, kaikkeudesta.

Yhteystiedot: sini.m.lehto(at)gmail.com

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus