Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Seasonal jooga


Seasonal jooga

Hatha joogaan perustuvalla seasonal -tunnilla ohjelma vaihtuu vuodenaikojen mukaan. Vahvistamme aina kyseisen vuodenajan tärkeimpiä energiakanavia, jotta energia pääsee virtaamaan vapaasti kehossa.

 

Ohjaajana Sarita Aho

Seasonal Yoga (RYT 200), Feminine Yin®

Muutama vuosi sitten pysähdyin ensimmäistä kertaa todella miettimään, kohdistanko energiani juuri itselleni tärkeisiin asioihin. Niin työelämässä, kuin vapaa-ajallakin.

Tuolloin olin harrastanut fyysistä joogaa jo 10 vuotta ja huomannut sen positiiviset vaikutukset erityisesti kehoon. Kun opin luopumaan vaatimuksistani joogaharjoitusta kohtaan, koin joogan tuomat positiiviset vaikutukset myös mieleen. Joogan avulla onnistuin uudistamaan ajattelutapani. Sen seurauksena uskalsin tehdä nopean päätöksen lähteä opiskelemaan joogaopettajaksi ja tutustumaan paremmin itseeni. Ja sillä tiellä ollaan edelleen.

Toivon, että rauhallisten joogatuntien myötä saat kokemuksen joogan vaikutuksesta koko elämään. Fyysisen harjoituksen lisäksi jooga tuo mahdollisuuden tutustua itseesi ja nähdä asioita uudesta näkökulmasta. Jokainen harjoitus on erilainen ja parhaimman hyödyn saa silloin, kun ei aseta ennalta määrättyjä odotuksia.

Ota jokainen harjoitus vastaan mahdollisuutena oppia uutta itsestäsi.

Nähdään tunneilla!

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus