Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Satu Oiko, perinnehoitaja, Pori


Perinnehoitaja Satu Oiko, Porin Hyvinvointicenter

Vuoden 2015 alusta aloin tekemään opinnäytetöitä Hyvinvointicentterillä. Perinnehoitajaksi valmistuin maraskuussa Sastamalasta, mestarikansanparantaja Jarkko Haapasen opista. Koulutus kesti kaksi vuotta ja antoi monipuoliset työkalut hoitaa ihmistä kokonaisuutena.

Mielenkiinto ihmisläheiseen työhön heräsi minussa noin ymmenen vuotta aiemmin. Vuonna 2007 havahduin nimittäin itsessäni ilmeneviin kremppoihin ja niiden syihin. Olinhan vasta neliymppinen; nainen parhaassa iässä !

Lopetin tupakanpolton ja laihdutin. Vastapainoksi staattiselle istumatyölle aloitin säännöllisen rankan lihastreenin punttisalilla kolmesti viikossa ja hyötyliikunnan työmatkoilla. Perehdyin huolella ruuanlaittoon ja erityisesti puhtaiden raaka-aineiden käyttöön siinä. Einekset hylkäsin totaalisesti. Palasin niin sanotusti perusasioiden äärelle.

Osana elämän kokonaismuutosta muutin vuonna 2013 takaisin juurilleni Poriin ja aloitin vakavissani suuntautumisen kohti ihmisläheisempää työtä kouluttautumalla perinnehoitajaksi.

Nyt on ilo palvella muita !

Osana ihmisen kokonaisvaltaista hoitoa pyrin hyödyntämään myös Sataedussa saamiani oppeja ajalla 15.9.2014-18.1.2016 erilaisista terapioista. Niillä pyritään saavuttamaan rentoutta ja kivunlievitystä. Näitä voivat olla esim. tuoksut, värit, valokuvat, hengitys, hiljaisuus, akupisteet ja vyöhykkeet. Näitä jälkimmäisiä hyödynnetään myös perinnehoidoissa ja intialaisessa päähieronnassa.

Yhteystiedot:
Satu Oiko, perinnehoitaja, Porin Hyvinvointicenter
p. 044 3010 921
satu.oiko@hyvinvointicenter.fi

Soita: 044 3010 921

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus