Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Sari Mattila jooganopettaja SJL ja RYT., astangajooga, flowjooga ja lämpöjoogaohjaaja, Pori


Jooganopettaja SJL ja RYT. Sari Mattilila, astangajooga, flowjooga, lämpöjooga ja perinteinen jooga, Porin Hyvinvointicenter

Ensimmäinen kosketukseni joogaan oli joogatunnilla vuonna 1991. Ihastuin välittömästi lajiin. Olin aiemminkin harrastanut aktiivisesti liikuntaa, varsinkin juoksemista, mutta jooga vei rakkauteni liikuntaan aivan uuteen ulottuvuuteen. Aloitin rauhallisella hathajoogalla, astangaan tutustin vuonna 2007. Suoritin 7-vuotisen jooganopettajatutkinnon Suomen Joogaliiton Joogaopistolla, josta valmistuin vuonna 2012. Olen ohjannut joogaa vuodesta 2006 asti, päätoimisesti vuodesta 2008.

Vapaa-ajallani harrastan erilaisia joogamuotoja. Olen harrastanut päivittäistä meditaatiota jo vuosien ajan. Rakkaus ja intohimo joogaan on minulle nykyään elämäntapa. Kun jooga on elämäntapa, jokainen päivä on joogaharjoitus, jokaisessa päivässä voi olla asanaharjoitus.

Olen edelleen intohimoisen kiinnostunut opiskelemaan uutta ja virkistän taitojani ja kokemustani osallistumalla erilaisille kursseille. Viime aikoina olen osallistunut erityisesti anatomisen joogan kursseille. Lukeminen on myös lähellä sydäntäni. Uskon, että on hyvä opiskella, koska opiskelu syventää ymmärtämistä ja omaa kokemusta. Keho-mielen maailma on mielestäni rajattoman laaja ja kiehtova – on ilo, ettei oppiminen koskaan lopu!

Yhteystiedot:
Sari Mattila,jooganopettaja SJL ja RYT., astangajooga, flowjooga, lämpöjooga ja perinteinen jooga, Porin Hyvivointicenter
p. 0400 493116 
mattila.sari(at)pp.nic.fi

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus