Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

QI-hoito


Kaikki palvelut

Qi-hoito, Hyvinvointicenter Pori

Hoidossa yhdistelllään useita eri luontaisterapioita sen mukaan mikä asiakkaalle juuri nyt on parasta ja tehokkainta. Runkona yleensä on jokin terapia, esim vyöhyke, hieronta tai shiatsu, johon lisätään elementtejä muista terapioista tilanteen mukaan. Hoito rakennetaan aina yksilöllisesti, ja hoitojakson aikana eri terapioita voidaan myös vaihdella tilanteen ja tarpeen mukaan.

Juuri tämän yksilöllisen rakenteen vuoksi hoitoa suositellaan ainoastaan sarjana, jossa ensimmäisellä hoitokerralla kartoitetaan hyvin huolellisesti asiakkaan tilanne perusteellisen haastattelun ja tutkimushoidon avulla, ja näiden tuloksien perusteella rakennetaan seuraavat hoidot. Sarjan aikana myös seurataan tilanteen kehittymistä ja hoitoa voidaan säätää sen mukaan.

Hoito on siis hieman kärsivällisyyttä vaativa, hetkessä ei tapahdu suuria muutoksia asioissa, jotka kenties ovat vaivanneet jo vuosia. Hoito nojaa myös voimakkaasti kokonaisvaltaisuuden periaatteeseen, eli ihmisen kehon ja mielen yhteistoimintaan, huomioiden myös ympäristön vaikutukset.

Käytetyt luontaishoidot ja terapiat ovat: vyöhyketerapia, shiatsu, aromaterapia, hieronta, akuhieronta, reiki, aurikulo-, kukka- ja jalokiviterapiat, turvehoidot ja ohjatut rentouttavat mielikuvaharjoitteet.

Hoito sopii esim erilaisiin stressioireisiin, ruuansulatusvaivoihin, aineenvaihdunnan vauhdittamiseen, kuonanpoistoon, lihas-ja nivelkipuihin ja -jumeihin, univaikeuksiin, krooniseen väsymykseen jne. Hoidossa ei niinkään lähdetä poistamaan yksittäistä
oiretta, vaan pikeminkin etsitään erilaisten, näennäisesti toisiinsa liittymättömien oireiden yhteinen nimittäjä, varsinainen alkusyy, ja pyritään korjaamaan se, jolloin myös yksittäiset oireet poistuva, samalla vahvistaen kehon omaa parantumiskykyä tasapainottamalla kehon tilaa ja energioita.

Hoidot:
90 min 75,-

Meillä Qi-hoitoja tarjoavat Taina Riihioja ja Heli Penttilä.

Yhteystiedot:
Taina Riihioja, Luontaishoitaja, hieroja, turvehoitaja, vyöhyketerapeutti, Taina Riihioja, Porin Hyvinvointicenter
p. 045 128 4044
taina.riihioja@hyvinvointicenter.fi 


Heli Penttilä, Heli Penttilä, shiatsuterapeutti, luontaishoitaja, reikihoitaja, Hyvinvointicenter
p. 040 746 5104
heli.penttila@hyvinvointicenter.fi
www.luontaisheli.fi 

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus