Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Perinteinen jäsenkorjaus ja hieronta


Perinteinen jäsenkorjaus ja hieronta

Oula Aihos tekee hoitoja opiskelijatyönä.

Perinteinen jäsenkorjaus on vanha suomalaiseen perinnekulttuuriin perustuva hoitomenetelmä. Se on hellävaraista lihasten käsittelyä ja nivelten mobilisaatiohoitoa, joka avaa ja tasapainottaa koko kehoa ja sopii kaikille.

Keho on anatominen kokonaisuus varpaista ylös päälakeen saakka: kaiken siinä pitäisi olla tasapainossa. Kehollesi on voinut tapahtua elämän aikana monenlaista; kolhuja, tippumisia ja kaatumisia, jotka ovat jättäneet siihen jälkensä.
Tutkimme kehosi tasapainon, hoidamme sen kuntoon pehmeällä ja turvallisella hieronta- ja mobilisaatio tekniikalla.
Hoitomme EI sisällä nykäyksiä tai niksautuksia.
Haluamme kuunnella sinua ja olla läsnä hoidossasi. Emme tuota sinulle kipua hoidollamme missään vaiheessa.

Opiskelijatyönä 120 min 54,-

Hieronta
30 min 27,-
45 min 33,-
60 min 38,-
75 min 44,- 

 

Yhteystiedot:

Oula Aihos
Perinteinen jäsenkorjaaja opiskelija
p. 045 8070736
oula.aihos(at)hyvinvointicenter.fi

  

Ennen hoitoa asiakkaalta kysellään hyvin tarkasti hänen lääkityksensä, krooniset sairautensa ja mahdolliset loukkaantumisensa. Sen jälkeen tarkistetaan asiakkaan kehon tasapainotekijät ja epätasapainon synnyttämät virheasennot.

Kehon tasapainottaminen aloitetaan aina sen perustuksista, jaloista. Selkä hoidetaan istuen. Eteen- ja taaksetaivutuksilla, asiakkaan kanssa yhdessä työskennellen, saadaan nikamat ja syvätkin lihakset liikkuviksi.

Keho on anatominen kokonaisuus varpaista ylöspäin päälakeen asti: kaiken siinä pitäisi olla tasapainossa. Elämän aikana tapaturmat, autokolarit ja vaikkapa kaatumiset voivat aiheuttaa sen, että kineettinen ketjumme eli lihastoimintaketjumme meneekin epätasapainoon. Tällaisista sattumuksista voi seurata lukuisia ongelmia. Lantiokori voi jäädä virheasentoon. Epätasapaino johtaa virhemuutoksiin ylhäällä ja alhaalla kehossa. Väärät lihakset joutuvat silloin ylläpitämään tasapainoa. Eri puolille vartaloa tulee lihaskireyksiä, joista edelleen aiheutuu lisäongelmia.

Nilkat, selkä, polvet ja lonkat, kaikki tuki- ja liikuntaelimistön alueella olevat nivelet ja lihakset, kipeytyvät ja aiheuttavat ajan oloon kulumamuutoksia. Näihin kiristyksiin ja virheasentoihin, jopa kroonisiksi muuttuneisiin, apua voi löytyä juuri perinteisestä jäsenkorjauksesta.

Apua kannattaa hakea jäsenkorjauksesta ajoissa ennen kuin nivelet ovat niin pahoin kuluneet, ettei niihin auta muu kuin tekonivelen vaihto.

 

 

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus