Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Nina Lahti


Hei, olen Nina ja matkani hyvinvoinnin maailmaan alkoi Ruotsissa vuonna 2005 opiskellessani Rentoutuspedagogiksi. Koulutus oli monipuolinen ja siitä mukanani on kulkenut aromahieronta, rentoutus- ja hengitysmenetelmät, Qi Gong ja luonnon öljyt sekä yrtit.
Samaan aikaan tutustuin ja ihastuin joogaan.

Tein muuta työtä vuosia, harrastin hyvinvointia ja kävin joitain hyvinvointiin liittyviä lyhytkursseja, kunnes vuonna 2011 päätin jättää vakituisen työni ja lähteä opiskelemaan koulutetuksi hierojaksi Punkaharjulle. Linja oli erikoishieronta painotteinen ja sainkin mukaani enemmän työkaluja mitä olinkaan kuvitellut. Opintoihin kuului klassisen hieronnan lisäksi muun muassa kalevalainen jäsenkorjaus, shiatsu, hermoratahieronta sekä imukuppihieronta.

Muutama vuosi myöhemmin uskalsin viimein lähteä yksityisyrittäjäksi ja jättää kaiken sen itselle ”tutun ja turvallisen” työympäristön. Parin vuoden päästä kaipasin lisää tietoa ja taitoa, joten kouluttauduin Hyvinvointineuvojaksi. Kaipasin yhä laajemmin tietoa ihmiskehosta ja anatomiasta sekä tarkempia tekniikoita. Löysin Urheiluhierojan erikoisammattitutkinnon Pirkanmaan Urheiluhierojakoulusta ja pääsin huippu opettajien oppiin. Sain syvempää ymmärrystä kehosta ja hermostosta (joka muuten vaikuttaa kaikkeen kehossa).

Tuntui, että kaipaan vielä kertausta rentoutuspedagogin opintoihini. Olihan tästä kulunut jo aikaa ja opinnot olivat kaiken lisäksi ruotsinkielellä. Kouluttauduin Rentoutusvalmentajaksi (Intravia) ja huomasin kaipaavani monipuolisuutta hierontatyöni. Kaipasin enemmän liikettä sekä mahdollisuutta tuoda rentoutumisen taitoja kaikille saavutettavaksi, joten suuntasin joogaan.
Olin jo pari vuotta katsellut Lasten joogaohjaajan koulutusta ja vihdoin päätin lähteä mukaan.

Nyt olen Lasten joogaohjaaja (Perhejooga) ja aikani meneekin tällä hetkellä enimmäkseen lasten joogatuntien sekä aikuisten rentoutus-kurssien parissa. Toki vastaanotan edelleen myös hieronta-asiakkaita. Tervetuloa rentoutumaan!

Lasten Joogaohjaaja 2022
Urheiluhieroja (EAT) 2021
Hyvinvointineuvoja 2019
Koulutettu hieroja 2013
Rentoutuspedagogi (Avspänningspedagog, Ruotsi) 2006


Nina Lahti
+358 44 0252487
hyvinvointilahti(at)gmail.com
www.hyvinvointilahti.fi

 

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus