Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Katja Sulonen, Porin Hyvinvointicenter, fysioterapeutti, äitiys- ja lantionpohjanfysioterapeutti, ravintovalmentaja


Katja Sulonen, fysioterapeutti, äitiys- ja lantionpohjanfysioterapeutti sekä ravintovalmentaja

Minun palveluuni kuuluu fysioterapia, äitiys- ja lantionpohjanfysioterapia sekä ravintovalmennus.

Olen 2015 valmistunut fysioterapeutti. Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt suurimman osan ajasta tuki- ja liikuntaelinfysioterapian parissa, jonka koen vahvuudekseni. Myös neurologisesta fysioterapiasta minulla on kokemusta. Olen toiminut lisäksi yksilövalmentajana kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa.

Kiinnostus äitiys- ja lantionpohjanfysioterapiaan syntyi tehdessäni syventävää harjoittelua sen parissa. Ymmärsin miten yleistä lantionpohjantoimintahäiriöt ovat ja kuinka tärkeässä osassa fysioterapia on niiden kuntoutusta ja ennen kaikkea ennaltaehkäisyä. Mielestäni jokaisella naisella on oikeus nauttia kehostaan ilman ikäviä oireita ja sen vuoksi haluan auttaa ja madaltaa kynnystä tulla asianmukaiseen hoitoon.

Haluan tarjota asiakkailleni kokonaisvaltaista hyvinvointia, jonka vuoksi kouluttauduin ravintovalmentajaksi. Ravintovalmennukseen voi tulla kuka tahansa, joka haluaa edistää terveyttään sekä lisätä jaksamistaan ja hyvinvointiaan. Ravintovalmennus tukee hyvin myös fysioterapiaa, sillä oikeanlaisella ruokavaliolla voidaan vaikuttaa positiivisesti mm. tuki- ja liikuntaelinoireiden sekä lantionpohjan toimintahäiriöiden kuntoutukseen.

Olen positiivinen, kannustava ja teen työtä laadusta tinkimättä sekä suurella sydämellä. Vapaa-ajallani harrastan monipuolisesti liikuntaa ja myös ohjaan erilaisia ryhmäliikuntatunteja. Mielelläni annan asiakkailleni ohjausta sopivan liikuntamuodon löytämiseen ja vinkkejä treeneihin. Suhtaudun innokkaasti terveelliseen elämäntapaan ja haluan jakaa sen tuomaa hyvää oloa myös muille. Hyvinvoiva ja kivuton keho tekee arjestamme väistämättä energisempää ja parempaa!

Ota rohkeasti yhteyttä ja laitetaan sinun hyvinvointisi etusijalle.

Yhteystiedot:
Katja Sulonen
p. 0445677582

katja.sulonen@hyvinvointicenter.fi

 

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus