Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Karoliina Paavilainen, fysioterapeutti ja äitiysfysioterapeutti, Pori


Fysioterapeutti ja FysioPilates -ohjaaja Karoliina Paavilainen, Porin Hyvinvointicenter

Liikkeestä lumoutunut – oma tieni fysioterapeutiksi

Minun palveluihini kuuluvat fysioterapia, äitiysfysioterapia, Bailamama® -kurssit sekä Fysioryhti.

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2011 ja ennen yrittäjyyttä työskentelin monipuolisesti erilaisten asiakkaiden kanssa, kohdaten niin neurologisten kuin tuki- ja liikuntaelinongelmien kanssa eläviä ihmisiä. Tule-maailma alkoi vetää minua puoleensa ja vuonna 2014 aloin yrittäjänä ottaa asiakkaita vastaan Hyvinvointicenterin tiloissa. Omat lapset, raskaudet ja synnytykset avasivat ajatukseni äitiysfysioterapian suuntaan. Miten paljon kehitettävää meillä onkaan naisten ja äitien kokonaisvaltaisessa hoidossa! Ihmisen kohtaaminen kokonaisuutena onkin minulle työssäni erityisen tärkeää, riippumatta siitä minkä vuoksi saavut luokseni.

Pääsääntöisesti vaikutan tällä hetkellä vielä kotiäitinä, joten vapaa-aikani kuluu töissä rentoutuen. Arki lasten kanssa on hektistä, siksi etsin ilon ja rentoutumisen pienissä hetkissä yksin ja yhdessä. Luonnossa liikkuminen ja pilates ovat myös keinojani pysähtyä hetkeen ja hoitaa sekä kehoa että mieltä.


Yhteystiedot:
Äitiysfysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti ja PhysioPilates -ohjaaja Karoliina Paavilainen, Hyvinvointicenter Pori
p. 044 987 4251
karoliina.paavilainen@hyvinvointicenter.fi

 

Soita: 044 987 4251

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus