Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Janita Rostén, Pori Hyvinvointicenter


Olen pienestä asti ollut liikunnallinen ihminen. Elämääni on aina kuulunut hyvin erilaisia tapoja liikkua. Olen juossut, tanssinut, hiihtänyt, harjoitellut kuntosalilla ja kulkenut metsissä. Liikkuen huollan kehoani sekä huolehdin kokonaisvaltaisesti hyvinvoinnistani.

Valmistuin sosionomiksi (AMK) vuonna 2016. Jo opiskeluaikana minulle selvisi, että valitsemani tie tulisi vaatimaan paljon. Joogasta muodostui minulle nopeasti keino keventää opiskelun ja työn aiheuttamaan kuormaa, selviytyä arjen kiemuroissa sekä huoltaa kehoani. Hengityksen ja liikkeen yhdistäminen, sekä juuri tähän hetkeen keskittyminen auttavat pysäyttämään arjen ylikierroksia. Joogaharjoitus tuottaa minulle suunnatonta iloa ja kiitollisuutta, harjoituksen jälkeen mieli on kirkkaampi, ja matolla tehtävän harjoituksen työkalut ovat hyödyllisiä myös maton ulkopuolella.

Nykyään jooga kulkee mukanani päivittäin. Säännöllinen harjoitus auttaa kytkeytymään omiin sisäisiin voimavaroihin. Joskus vain pysähdyn hetkeksi hengittämään. Joskus puolestaan tarvitsen voimakkaan dynaamisen harjoituksen, jotta saan laukkaavan mielen rauhoittumaan ja löydettyä taas oman itseni kaiken melun keskeltä. Missä ikinä olenkin, joogan avulla voin tuntea itseni riittäväksi ja hyväksytyksi juuri sellaisena kuin olen.

Koska jooga on antanut minulle niin paljon, haluan auttaa myös muita löytämään joogan mahdollisuudet. Valmistuin ryt200-joogaopettajaksi Villa Mandalasta syyskuussa 2019. Ohjaaminen on minulle ominaista jo sosionomin ammattini kautta, mutta joogaopettajana pystyn tuomaan tunneille vielä enemmän. Ohjaajana olen utelias, ja haluan oppia lisää. Minua kiinnostaa joogan pitkä historia sekä filosofia joogan takana. Haluan ymmärtää ihmiskehon toimintaa paremmin ja liikuttaa asiakkaita turvallisesti. Villa Mandalassa käymäni opinnot mahdollistavat turvallisen ja mielekkään tavan liikuttaa kehoja ja mieliä, vaikka oppimisen polku onkin ikuinen.

Tunneillani pyrin pitämään haasteista huolimatta kiinni rauhallisesta tunnelmasta. Haluan, että jokainen saa mahdollisuuden kokea joogaamisen ilon. Ohjaan Hyvinvointicenterillä Slow Flowta, astangan alkeita sekä lämpöjoogaa. Olet lämpimästi tervetullut tunneilleni juuri sellaisena kuin olet!

Kansainvälisen Yoga Alliance -järjestön rekisteröimä ryt200-joogaopettaja

 

Janita Roste´n

puh. 0443009924

sp: yogajanita@gmail.com

 

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus