Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Janette Marklund, Pori Hyvinvointicenter


Olen koulutukseltani sairaanhoitaja AMK ja olen työskennellyt mielenterveystyössä julkisella puolella reilun kahdenkymmenen vuoden ajan. Mielenterveystyössä olen kokenut aina tärkeänä ennalta ehkäisevän työn, ihmisen arvostavan kohtaamisen, ihmisen kokonaisvaltaisuuden huomioimisen, ihmisen omien voimavarojen valjastamisen hänen käyttöönsä voimaantumisen tiellä sekä laadukkaan hoitotyön.

Lisäkoulutuksina olen suorittanut mm. päihdehoitotyön erikoistumisopinnot, motivoivan haastattelun menetelmän, jännittäjäryhmänohjaaja-koulutuksen, useita mindfulness-koulutuksia, eläinavusteisen hoitotyön Green Care -koulutuksen, Brain Relief -koulutuksen ja Intialaisen päähieronnan -koulutuksen.
Syksyllä 2019 irtisanouduin palkkatyöstäni ja aloin yrittäjäksi. Yritykseni nimi on Mailla. Hyvinvointicenterissä tarjoan palveluinani ohjausta mindfulnessiin, stressinhallintaan ja hyvinvoinnin työkalujen käyttöön niin yksilöille kuin ryhmille. Lisäksi teen Brain Relief kosketusrentoutushoitoja sekä Intialaista päähierontaa.
Ammatillisen kehittymisen koen tärkeänä ja syksyllä -19 suoritankin lisää mindfulness opintoja sekä stressilääketieteen opintoja. Vuodelle -20 olen suorittamassa aivoterveyden erikoistumisopintoja sekä palautumisvalmentajan opintoja. Tällä alalla ja elämässä ei tule koskaan mielestäni valmiiksi. Joka päivä oppii uutta.


Vapaa-ajallani vietän aikaa perheeni ja eläinteni parissa, kotoilen, liikun luonnossa ja teen puutarhatöitä. Luontoyhteys on tärkeää itselleni.
Ota yhteyttä ja katsotaan miten voin olla avuksi hyvinvointisi ylläpidossa tai kohentamisessa.

Yhteystiedot

Janette Marklund
sairaanhoitaja AMK, Brain Relief -hoitaja, mindfulness-ohjaaja
040 7052274
janette.marklund(at)hyvinvointicenter.fi

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus