Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Hoitoja murrosikäisille


Hoitoja murrosikäisille

 

Shiatsu
Shiatsu (akupistepainelu) esim keskittymis-ja oppimisvaikeuksiin, ruuansulatusvaivoihin, kasvusärkyihin, tyttöjen kuukautiskipuihin ja -häiriöihin, hormonitoiminnan tasapainottamiseen, hengitystievaivoihin.
Yksilöllinen hoito edellyttää vähintään kahta hoitokertaa, joista ensimmäisellä tehdään perusteellinen haastattelu ja tutkimushoito kehon tilan kartoittamiseksi, ja näiden perusteella toteutetaan yksilöllinen hoito seuraavalla/seuraavilla kerroilla. Pakettiin kuuluu myös kotihoito-ohjelma, joka sisältää ruokavaliosuosituksia ja muita itsehoito-ohjeita. Hoitojen pituus 1,5 - 2 tuntia. Suositeltava hoitosarja on 3-5 kertaa jossa hoidot ovat 1-2 viikon välein.
Perushoito 60 min 60,- 90 min 72,- 120 min 80-
Yksilöity hoito 2 x 90 min 135,- 3 x 90 min 200,-

Hoitoa tarjoaa Heli Penttilä

 

Reiki energiahoito
Avaa kehon energiajärjestelmään syntyneitä tukoksia. Antaa lisää energiaa, piristää mieltä ja auttaa jaksamaan, helpottaa esim unihäiriöissä, stressioireissa, väsymyksessä, migreenissä, erilaisissa kiputiloissa. Turvallista, sopii kaikille, ei sivuvaikutuksia.
60 min 35,- Sarjahoito tehostaa vaikutusta. 3 x 60 min sarja 100,-

Hoitoa tarjoaa Heli Penttilä

Yhteystiedot:
Heli Penttilä, shiatsuterapeutti, luontaishoitaja, reikihoitaja, Hyvinvointicenter
p. 040 746 5104
heli.penttila@hyvinvointicenter.fi
www.luontaisheli.fi

 

Kuumakivihieronta
Syvärentouttava lämpimillä kivillä tehtävä hieronta. Lievittää kipuja, tehostaa verenkiertoa ja lymfakiertoa sekä rauhoittaa ja tasapainottaa kehoa sekä mieltä.
Kuumakivihieronta koko vartalolle 75 min 79,-
Kuumakivihieronta selkä, niska-hartia ja kädet 45 min 55,- 

Hoito tarjoaa Jonna Mäkelä

Yhteystiedot:
Jonna Mäkelä, kosmetologi Porin Hyvinvointicenter
p. 040 587 0309
jonna.makela@hyvinvointicenter.fi

 

Vyöhyketerapia murrosikäisille
Vyöhyketerapialla vahvistetaan kehon omia parantavia ja rentouttavia voimia. Hoito tasapainottaa kaikkia kehon toimintoja ja energeettisiä järjestelmiä. Vyöhyketerapia on rentouttavaa ja lempeää ja se tehdään hellän kosketuksen, painelun ja hieronnan avulla.
Vyöhyketerapialla on saatu hyviä hoitotuloksia erityisesti stressiperäisten häiriöiden hoidossa. Sitä voidaan suositella monenlaisista vaivoista kärsiville ihmisille. Yleisimpiä hoidettavia oireita ovat ruuansulatukselliset häiriöt, ummetus ym. suolisto-ongelmat, erilaiset kiputilat, päänsärky, erilaiset tuki- ja liikuntaelinongelmat (niska-hartiaseudun ongelmat, iskiasvaivat), hormonaaliset ongelmat (esim.kuukautiskivut ja epäsäännölliset kuukautiset), turvotus ja unettomuus.
60min 55€

Yhteystiedot:
Taina Riihioja, koulutettu hieroja, AK Luontaishoitaja, AK Vyöhyketerapeutti, turvehoitaja
Porin Hyvinvointicenter
p. 045 128 4044
taina.riihioja@hyvinvointicenter.fi
www.hoitolatainamarianne.fi

Hieronta murrosikäisille
Hieronta rentouttaa kireitä lihaksia, vilkastuttaa hierottavan alueen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä poistaa kipuja. Lihasten rentoutuessa koko keho ja myös mieli rentoutuu. Vaikka hieronnassa käsittely kohdistuu vain lihaksiin, on sen tavoitteena kokonaisvaltainen hyvinvointi.
30 min 30,-
45 min 38,-
60 min 45,-

Hieronta + vyöhyketerapeuttinen käsittely murrosikäisille
Hoidossa käsitellään lihakset klassisen hieronnan otteita käyttäen. Hieronta rentouttaa kireitä lihaksia, vilkastuttaa hierottavan alueen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, sekä poistaa kipuja.
Hieronnan lisäksi käsitellään ongelma-alueita vastaavat vyöhyketerapeuttiset heijastealueet jalkapohjista (tai käsistä) sekä aineenvaihdunnalliset heijastealueet. Tällöin yhdistelmähoito toimii tehostettuna hoitona niska-hartia- tai selkävaivoihin.
Vyöhyketerapian yhdistäminen klassiseen hierontaan antaa kehollesi mahdollisuuden tasapainottaa ja korjata myös muita kuin lihaksiin liittyviä epätasapainotiloja. Ruuansulatuksen, neste- ja verenkiertojärjestelmien stimulointi tehostaa kuona-aineiden poistumista kehosta. Hoito rentouttaa ja rauhoittaa mieltä ja voi helpottaa univaikeuksissa.
60min 55€


Intialainen päähieronta on rentouttava hartiaseudun, niskan, pään ja kasvojen alueen hieronta. Se on vuosituhansia vanha hoitomenetelmä, johon on yhdistetty länsimaista tietämystä niska-hartiaseudun hieronnasta. Hoito tehdään vaatteiden päältä, asiakkaan istuessa tai ollessa makuulla hoitopöydällä. Hoidossa ei käytetä öljyjä.
Hoidon aikana käsitellään erilaisin tekniikoin yläselän, hartioiden, niskan, pään ja kasvojen alueen lihaksia ja akupisteitä. Hoidossa käytettävien tekniikoiden painotusta voidaan vaihdella asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Vaikka käsittely kohdistuu vain yläkehon alueelle, hoidon vaikutukset ulottuvat akupisteiden kautta koko kehoon rentouttavasti ja tasapainottavasti. Päähieronnasta tuleva hyvän olon tunne jatkuu koko päivän ja vielä muutaman päivän hieronnan jälkeenkin.
Intialainen päähieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa etenkin yläkehon alueella. Hoito rentouttaa ja lievittää stressiä, se voi myös lievittää päänsärkyjä, niska-hartiaseudun lihasjännityksiä ja kiputiloja. Rentouttavan vaikutuksensa myötä hoidosta voi saada apua myös unihäiriöihin.
30min 35€ , 45min 45€
Yhteystiedot:
Taina Riihioja, koulutettu hieroja, AK Luontaishoitaja, AK Vyöhyketerapeutti, turvehoitaja
Porin Hyvinvointicenter
p. 045 128 4044
taina.riihioja@hyvinvointicenter.fi
www.hoitolatainamarianne.fi

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus