Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Hoitoja alle kouluikäisille


Hoitoja 1-7 vuotiaille

 

Reiki

Reiki energiahoito tasapainottamaan ylivilkkautta, tasaamaan unirytmiä, keskittymisvaikeuksiin, vastustuskyvyn vahvistamiseen, yleiseen vahvistamiseen ja tasapainottamiseen, flunssa-ja korvatulehduskierteiden katkaisuun.

20-30 min 20 eur, 3 kerran sarja 50 eur

Vyöhyketerapiaa lauantaisin lapsille ja aikuisille

Vyöhyketerapialla voidaan hoitaa kehon erilaisia häiriötiloja ja sairauksia. Hoitoa käytetään kehon omien parantavien voimavarojen elvyttämiseen. Refleksologisessa/koko kehon vyöhyketerapia hoidossa käsitellään koko kehoa. Asiakkaan maatessa hoitopöydällä käsitellään jalkoja, käsiä, korvia, kasvoja, päätä ja vartaloa. Hoito on manuaalista ja hoitopuikolla stimuloidaan keholla olevia heijasteita.

Hoito sopii kaikille, vauvasta vaariin, myös raskaana oleville.
Hoito suunnitellaan yksilöllisesti ottaen huomioon asiakkaan sairaudet, muut hoidot sekä lääkitykset. Jotta voidaan päästä mahdollisimman hyvään hoitotulokseen, tarvitaan useampi hoitokerta. Hoidon tehokkuuden kannalta aluksi olisi hyvä ottaa hoitoja tiheämmin, jonka jälkeen riittävät kuukausittaiset ylläpitohoidot. Hoidon tähtäimenä on kehon häiriötilojen helpottaminen sekä poistaminen, kehon oman tasapainon
Vyöhyketerapia on erittäin tehokas hoitomuoto myös lapsille. Vauvojen koliikki oireisiin ja rauhattomuuteen on saatu hyvä hoitovaste. Mitä varhaisemmassa vaiheessa vauva tuodaan hoitoon, niin yleensä vaivat häviävät nopeammin. Keskimäärin tarvitaan 5-10 hoitokertaa.

Vyöhyketerapia 60 min 60,-, 90 min 72,-, vauvan vyöhyketerapia 30-40 min 35,-

Leena Jahnsson
Ajanvaraus leena.jahnsson@gmail.com tai p.050-4612922 (mieluummin tekstiviestillä)

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus