Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Fitline-ravintoneuvonta


Kaikki palvelut

FitLine-ravintoneuvonta auttaa löytämään juuri sinun ravintoosi sopivat FitLine-tuotteet. FitLine-tuotteet ovat helppokäyttöisiä, hyvänmakuisia, juotavia ravintolisiä. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä vitamiineja kivennäisaineita ja makeutukseen on käytetty vain kasviksien ja hedelmien omaa hedelmäsokeria tai steviaa, joka on kasvien lehdistä kerätty makeutusaine. Kaikissa tuotteissa on vitamiineja ja kivennäisaineita, joiden yhteisvaikutuksessa ne imeytyvät parhaiten. FitLine-tuotteet vahvistavat vastuskykyä, sydäntä ja verenkiertojärjestelmää.

Käyttämällä FitLine-perustuotteita, varmistat tärkeiden vitamiinien, kivennäisten ja hivenaineiden päivittäisen saannin. Tuotesarjaan kuuluu myös lisätuotteita erityistilanteita varten. Tarjonnassa on tuotteita esimerkiksi lapsille, urheilijoille, kuntoilijoille, painonhallintaan ja vaihdevuosien varalle. FitLine-tuotteiden säännöllisellä käytöllä voi saada helpotusta muun muassa aineenvaihdunnan, hormonaalisiin ja suoliston ongelmiin sekä nivelvaivoihin ja migreeneihin.

FitLine-tuotteiden käyttö on yksilöllistä ja alussa tuotteita suositellaan käytettäväksi ohjatuksi. Tarjoamme tiloissamme ilmaista FitLine-ravintoneuvontaa! Varaa aikasi nyt ilmaiseen kartoitukseen ja kokeile FitLine-ravintolisiä!

FitLine-ravintoneuvontaa meillä tarjoaa Mirja Lamberg.

Yhteystiedot
Mirja Lamberg Toiminnanjohtaja, jooganopettaja SJL, Hyvinvointineuvoja
p. 044 256 3494
mirja.lamberg@hyvinvointicenter.fi 

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus