Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Brain Relief Pori Hyvinvointicenter


Nykyihmistä kohtaan asetetut lisääntyneet ja monimutkaistuneet vaatimukset niin työelämässä kuin vapaa-ajalla ovat alkaneet näkyä kroonistuneen stressin lisääntymisenä väestössä.

Kaikki stressihän ei ole pahasta, mutta liiallisen ja pitkittyneen stressikuorman aiheuttama ylivirittyneisyystila elimistössä johtaa psyykkiseen ja fyysiseen oireiluun ja jopa sairastumisiin.


Brain Relief -hoito tarjoaa ensiapua stressiin ja auttaa kehoa ja mieltä palautumaan. Hoidon keskeisimpänä tavoitteena on syvä rentoutuminen. Se tapahtuu aktivoimalla parasympaattista hermostoa. Hoito aktivoi mielihyvää ja rauhoittumista edistävien välittäjäaineiden, kuten oksitosiinin tuotantoa kehossa hoidossa tehtävän täsmäkosketuksen avulla. Tarkkaan valitun musiikin ja vaihtelevien kosketusmuotojen avulla pyritään ”kytkemään” kehon taistele tai pakene -järjestelmä pois päältä. Hoito kohdistuu päähän, kasvoihin, korvalehtiin, hartian ja niskan seutuun, käsiin ja jalkoihin. Hoito tehdään vaatteiden päältä eikä öljyjä käytetä. Asiakas makaa selällään hoitopöydällä koko hoidon eli 50 min ajan. Hoitaja ei puhu hoidon aikana, jotta hoidettava saa rauhassa upota rentouden tunteeseen.
Brain Relief -hoito on melko uusi hoitomuoto, joka on kehitetty Suomessa. Siinä on kuitenkin yhdistetty vuosituhantisia aasialaisia ja suomalaisia kosketus- ja energiahoitotekniikoita musiikkiin.
Kun kehollinen stressireaktio on Brain Reliefillä katkaistu, niin on otollinen maaperä alkaa työstämään stressinhallintakeinoja. Jos niihin kaipaa tukea, niin Hyvinvointicenterissä on tarjolla myös stressinhallinta- ja mindfulness-ohjausta sekä yksilö- että ryhmäohjauksena.

Hinta 60€/60 min

Kolmen kerran sarja 150€

Janette Marklund
Sairaanhoitaja
02 637 6061

janette.marklund(athyvinvointicenter.fi

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus