Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Äänimaljahoito ja sointukylpy Pori Hyvinvointicenter


 Äänimaljahoidot Hyvinvointicenter Pori

 “Jos haluat ymmärtää universumin salaisuudet, ajattele kokonaisuutta energian, taajuuksien ja värähtelyn kautta.” – Nikola Tesla

Kaikki, mitä koemme on erilaista värähtelyä sekä erilaisia aallonpituuksia ja taajuuksia. Meillä jokaisella on oma ainutlaatuinen värähtelytaajuutemme, kuten myös mm. tunteillamme, ajatuksillamme ja puhutuilla sanoilla. Koko maailmankaikkeus värähtelee. Äänet, värähtelyt ja taajuudet vaikuttavat siis hyvinvointiimme. Tuota värähtelytaajuutta voidaan muuttaa ja sen muuntaminen onkin merkittävä osa terveyden, tietoisuuden ja tasapainon kannalta.

Äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jossa maljoja soitetaan keholla sekä hoitotilassa, jolloin lepohermosto aktivoituu ja stressihermosto rauhoittuu. Maljojen värähtelyt leviävät ihon, kudosten, elinten ja luiden kautta koko kehoon. Äänet hoitavat kokonaisvaltaisesti ja lempeästi mieltä, kehoa ja sielua, vaikuttaen fyysisen tason lisäksi myös kuuloaistin ja aivojen kautta sekä energiatasolla. Harmoniset äänet ja mielen hiljentäminen auttavat edistämään hyvinvointia ja luonnollista paranemisprosessia.


Äänimaljahoidon vaikutuksia ovat mm:
-verenpaineen lasku ja sykkeen hidastuminen
-lihasjännitysten helpottuminen
-kivun lievittyminen
-stressihormonitason laskeminen
-unenlaadun paraneminen
-rentoutumisen ja levollisuuden tunteen lisääntyminen
-tasapainoisuuden ja itsetuntemuksen paraneminen
-virkeyden ja keskittymiskyvyn lisääntyminen
-ahdistuneisuuden lievittyminen

Äänimaljahoitoa ei suositella jos sinulla on:
-sydämentahdistin tai vakava sydänsairaus. Sointukylpyyn voi kuitenkin osallistua
-syöpähoidot kesken
-flunssa, kuume, antibioottilääkitys
-alaraajojen verisuonitukoksia

Äänimaljahoitoon voidaan halutessa yhdistää eteeristen öljyjen käyttö diffuuserissa. Kun tulet hoitoon hyvissä ajoin, kerkeät hengähtämään ja rauhoittumaan jo ennen varsinaista alkua, nopeuttaen rentoutumista. Hoitoa varten kannattaa pukea mukavat ja rennot vaatteet. Hoito pitää sisällään myös lyhyet alku-ja loppukeskustelut.
Äänimaljahoito
75min 65,-
3x75min 165,-

 

Sointukylpy

Syvärentouttavassa sointukylvyssä ollaan makuulla joogamatolla. Yksilökylvyssä hoitopöydällä. Kylvyssä soitetaan äänimaljoja sekä muita terapeuttisia soittimia esim. gongi,koshit, sadekeppi, merirumpu. Harmonisten äänien kuuntelu saa mielen hiljentymään ja rauhoittumaan, jolloin keho sekä mieli pääsevät palautumaan. Hermoston tasapainottumisen myötä stressireaktiot, erilaiset jännitys-ja kiputilat voivat helpottua ja levollisuus sekä virkeys lisääntyä.
Sointukylpyyn voidaan halutessa yhdistää eteeristen öljyjen käyttö diffuuserissa. 


Sointukylvyssä ollaan makuulla joogamatolla. Yksilökylvyssä hoitopöydällä. Päälle rennot ja mukavat vaatteet. Kun tulet hoitoon hyvissä ajoin, kerkeät hengähtämään ja rauhoittumaan jo ennen varsinaista alkua, nopeuttaen rentoutumista.


Sointukylpy yhdelle
60min 55,-

Sointukylpy kahdelle
60min 65,-

Sointukylpy kolmelle
60 min 84,-

Sointukylpy neljälle
60 min 110,-

Sointukylpy vanhempi+lapsi
30min 40,-

Ota yhteyttä jos sinulle tulee mieleen kysyttävää.

Marjaana Väkiparta

Äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja.

marjaana.vakiparta(at)hyvinvointicenter.fi
puh.0451363839

 

 

 

 

 

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut


ajanvaraus