Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Kurssit ja Tapahtumat

Tällä sivulla voit tutustua Hyvinvointicenterin ajankohtaisiin tapahtumiin ja tarjouksiin.         

 

Tutustumme kolmena lauantaina erilaisiin hiljentymis- ja meditaatioharjoituksiin. Jokaisena päivänä on oma teemansa. Osallistuminen joka tunnille ei ole pakollista. Pukeudu tunnille mukaviin ja lämpimiin vaatteisiin. Voit halutessasi ottaa oman joogamaton ja viltin. Harjoitukset teemme joko tuolilla istuen tai meditaatiopenkillä.

Hinta 20 euroa yhdelle tunnille ja
jos osallistuu kaikkiin kolmeen on yhteishinta 45 euroa.

Workshop I
La 19.1 klo 11-12.00
Ensimmäisen tunnin teema on meditoinnin hyödyt ja vaikutukset sekä tutustumme erilaisiin hengitysharjoituksiin ja siihen miten ne vaikuttavat kehoon ja mieleen. Käymme läpi mm. ayurvedisia hengitystekniikoita eri kehotyypeille.

Workshop II
La 26.1 klo 11-12.00
Tämän tunnin aihe on erilaiset keskittymisharjoitukset, jotka perustuvat buddhalaisen meditaation perinteisiin. Näillä yksinkertaisilla harjoituksilla on helppoa alkaa harjoittamaan mieltä entistä läsnäolevammaksi.

Workshop III
2.2 klo 11-12.00
Viimeisen tunnin teemana on luova meditaatio. Harjoitukset perustuvat yli 2000 vuotta vanhoihin teksteihin. Luovan meditaation harjoitukset "buuttaavat" ylirasittunutta mieltä ja ovat loistavaa vastapainoa rutinoituneelle ja kiireiselle arjelle. Meditaatioharjoituksessa ohjaaja lukee erilaisia abstrakteja tekstinpätkiä ja meditoijat kuvittavat nämä tarinat mielessään. Tekstit sisältävät symbolisia viestejä alitajunnalle ja ne kehittävät mielen tietoisuutta.

Ohjaajana Henna Kankaanpää

    

 

 

 

   

 

 

 

 

Liity myös sähköpostilistallemme ja seuraa meitä Facebookissa.

 


Jaa:

ajanvaraus