Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Kurssit ja Tapahtumat

 

Tälä sivulla voit tutustua Hyvinvointicenterin ajankohtaisiin tapahtumiin ja tarjouksiin.    

 

 Jos et pääse jo varatulle viikkotunnillesi, kurssille tai varaamaasi hoitoon, muistathan aina perua varauksesi,

jotta se vapautuu jonkun toisen käyttöön.

 

 

 

 

 

 

 

Huom! Shaktajoogaan ilmoittautuminen suoraan kurssin pitäjälle!!

 

Kaikilla ihmisillä on luonteen- ja käyttäytymisen piirteitä, joista he eivät ole ylpeitä. Tyypillisesti ihmiset pyrkivät peittelemään näitä piirteitä ja salaamaan niitä. Oleellista olisi kuitenkin rakastaa ja hyväksyä itsensä sellaisena kuin on, ilman että mitään ominaisuuksia tarvitsee salata tai piilotella.
Varjominä on eräänlainen pimeä osa itseä, jota yksilö ei ole hyväksynyt täysin. Varjo saattaa olla osittain piilossa, ja siihen tutustuminen saattaa ajoittain jopa pelottaa ihmisiä. Monesti varjoon tutustuminen vaatii työtä ja rehellistä itsetutkiskelua
Harri Virolainen on opettanut varjotyöskentelyä ja pitänyt workshoppeja aiheesta eri puolilla Suomea. Hän myös kirjoittanut aiheesta artikkeleita esim.
https://valomedia.fi/henkisyys/tunnista-varjosi/
https://valomedia.fi/hyvinvointi/ala-tukahduta-pimeaa-puoltasi-nain-hyvaksyt-varjosi/

Joogasalin normaali kertamaksu 11,-(9,-) ja myös 10-kortti ja kk-kortti käyvät tähän Yinjoogatuntiin!

 

 

 

Workshop on hyvin intensiivinen ja sen aikana tehdään runsaasti erilaisia harjoituksia, jotka auttavat sinua vapautumaan menneisyyden taakasta, lisäävät läsnäolon tunnetta ja tuovat sisäistä rauhaa.
aika: 10-18 (välissä ruokatauko)
Harri Virolainen on kokenut meditaatio-ohjaaja ja tunnetyöskentelyohjaaja. Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa tunnetyöskentelystä.

KALLE VIIKILÄN OHJAAMA KAHVAKUULA TUNTI

sunnuntaina 5.4.2020 klo 16.15

Kahvakuulatreeni on monipuolinen ja kokonaisvaltainen treeni, jonka jokainen pystyy tekemään itselleen sopivalla teholla. Eripainoisia kahvakuulia saatavilla hyvä valikoima. Mukaan on hyvä varata sisäliikuntavarusteet, juomapullo ja hikipyyhe sekä halutessaan oma jumppa-alusta ja kahvakuula. Tunti sopii kaikenikäisille ja kuntoisille naisille sekä miehille. Tunnin hinta kertamaksuna 11 e. Maksuksi käyvät myös kaikki Hyvinvointicenterin kortit sekä Smartum - ja Tyky -maksuvälineet. Ilmoittautuminen tunneille Hyvinvointicenterin ajanvarausjärjestelmään on toivottavaa.

Tervetuloa kuntoilemaan!

Personal Trainer Kalle Viikilä
puh. 040 726 54

 


Jaa:

ajanvaraus