Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Kurssit ja Tapahtumat

Tällä sivulla voit tutustua Hyvinvointicenterin ajankohtaisiin tapahtumiin ja tarjouksiin.    

 

 

 

 

Vahva minä tunnilla keskitytään oman voiman löytämiseen sekä vahvistamaan suhdetta meidän omaan rakkaaseen kehoon. Tunti sisältää kevyttä liikettä ja pientä kirjoitustyötä. Saat paikan päältä tarvittavat välineet tai jos sulla on oma ihana vihkonen, johon haluat ajatuksesi kerätä, niin ota se mukaan.

Tanssia taviksel on helppoja askeleita hyviin hittibiiseihin sekä vähän tuntemattomiin, mutta mukaansa tempaaviin kappaleisiin. Voit olla tunnilla sisäkengillä (mieluiten vaaleapohjaiset) tai avojaloin.

Äänikylpy on ihana tuttu rumpurentoutus, mutta muunnetulla nimellä, sillä äänenlähteitä on useampia. Tunnille mukavat joustavat vaatteet sekä villasukat on ehdoton varustus!

Tuu nauttii ja ottaa rennosti Jasmiinin kanssa, joko yhdelle tai kahdelle tunnille 11€/tunti tai kaikille tunneille kehittämään omaa tietoisuutta syvemmin 25€.

 

Talvipäivänseisauksen Sadhana - Valo asuu pimeyden keskellä.

22.12.2019 kello 05.30– 08.00

Tule kokemaan kundaliinijoogaperinteen kaikille avoin henkinen aamuharjoitus vuoden pimeimpänä päivänä. Yhteinen aamuharjoitus sytyttää sisäisen loisteesi ja valmistaa sinut keskitalven valon juhlaan, jouluun.

Harjoitus koostuu kolmesta osasta:

1. Japji Sahib - luemme yhdessä pyhän sielun runoteoksen,

2. Kriya - teemme yhteisen fyysisen joogaharjoituksen ja

3. Mantrameditaatio - resitoimme yhdessä seitsemän kaunista mantraa.

Sadhanan jälkeen on mahdollisuus jäädä yhteiselle nyyttäriaamiaiselle. Jutellaan, tutustutaan, kohdataan.

Mukaan mukavat, rennot vaatteet, villasukat, jotain pientä aamiaispöytään. Suositeltavaa on ottaa myös jotain pään peittämiseksi, esim. huivi.

Ei tarvetta ilmoittautua, voit vain tulla paikalle. Saavuthan ajoissa.

Olet lämpimästi tervetullut ♥

Lisätiedot: Seva Manpriti Kaur (Sini Lehto), suniai.tmi@gmail.com

 

 

 

 

Terapeuttinen työpaja 25.1.2020:Olipa kerran autonominen vaste...

Autonominen hermosto luo biologisen lavastuksen havaintojemme ja todellisuudesta kertomiemme tarinoiden taustalle. Sen tunnistaminen luo kehomieleen tien myötätuntoon sekä itseä, että toisia kohtaan.
Tule mukaan tutustumaan omaan lavastajaasi ja kertomaan ja kokemaan entistä tietoisempaa ja myötätuntoisempaa elämäntarinaa.
Työpaja sisältää luennon ja erilaisia harjoitteita. Varustaudu eväin, rennoin vaattein sekä värikynällisin muistiinpanovälinein. Kokemusta värikynien käytöstä, joogasta tai muusta kehollisesta työskentelystä sinulla voi olla roppakaupalla tai ei sitten ensinkään, osaat varmasti! Tule rauhassa, sinä riität.
Työpajan ohjaajana toimii Hanna Vedenheimo, toimintaterapeutti, dialektinen käyttäytymisterapeutti, joogaterapeutti ja Trager-terapeutti, jonka intohimona on tutkia ihmisen kehomielen loputtoman kiehtovia maisemia. Päätyönään Hanna tekee vaativa psykiatrista ja neurologista kuntoutusta mehukkaasti psykofyysisellä twistillä.

Aikataulu esim.
12-13 Työpaja työskentelyä
13-13.20 tauko
13.20-14.20 Työpaja työskentelyä
14.20-14.50 tauko
14.50-16 Työpaja työskentelyä
Työpajan hinta on 50,- (42,-)
Ilmoittaudu etukäteen https://www.varaaheti.fi/hyvinvointicenter/fi/pori/classes tai soita 02 637 6061

 

 


Jaa:

ajanvaraus