Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Kurssit ja Tapahtumat

Tällä sivulla voit tutustua Hyvinvointicenterin ajankohtaisiin tapahtumiin ja tarjouksiin.         

 

 

 Rumpurentotus tunnit on siirretty tiistai-illasta sunnuntaille! Tervetuloa rentoutumaan ja keräämään voimia alkavaan viikkoon:

 

 

2 JA 9.3.
Opettelemme yksinkertaisia hengitys- ja keskittymisharjoituksia sekä tutustumme ns. tunnemeditaatioon. Tunnemeditaation tarkoituksena on lisätä omakehopositiivisuutta, kasvattaa empatiaa itseään ja muita kohtaan erilaisten mielikuvaharjoitusten avulla. Meditioinnista syntyvä mielenrauha auttaa erilaisissa arjen haasteissa.

 

  

 

 

 

 

 

 

Aluksi nautimme terveellisen smoothien ja kuulemme esittelyn Humisevan Harjun tilan emännältä, Carita Saariselta.

Joogaosuus kestää n 45 min ja tehdään seisten vapaasti käyskentelevän alpakkalauman ja pikkuvasojen keskellä.

Aurinkoisena päivänä olemme pihalla, sateen sattuessa joogaamiseen ja tilalla järjestettäviin kahvituksiin varatussa tilassa, jonne alpakatkin pääsevät meidän kanssa.

Lopuksi emäntä tarjoilee vieraille vielä kahvit / teet, sekä kastamista. (Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aine allergiat Caritalle)

Hinta: 28€/hlö maksetaan käteisellä paikanpäällä. Sitovat ilmottautumiset hyvinvointicenter.fi sivujen kautta tai soita 02 637 6061.

Alpakka on eläimenä mitä mahtavin seuralainen, mikäli todella tahdot päästää kaikesta ylimääräisestä irti, unohtaa ajantajusi ja uppoutua rauhaan ja hiljaisuuteen. Tule joogaamaan siis mitä parhaimpaan seuraan!
Joogan ohjaa joogaopettaja Mirja Lamberg


Wuthering Heights Ky
Westerlundintie 38, 29700 Ahlainen (ajo-ohjeet löydät nettisivuilta) Carita p. 0451398374
Sp. humisevanharjunalpakat@gmail.com

Liity myös sähköpostilistallemme ja seuraa meitä Facebookissa.

 


Jaa:

ajanvaraus