Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Kurssit ja Tapahtumat

 

Tällä sivulla voit tutustua Hyvinvointicenterin ajankohtaisiin tapahtumiin ja tarjouksiin.         

Hyvinvointicenterillä remontoidaan tiloja viihtyisemmäksi ja toimivammaksi teitä (ja meitäkin) varten.

Pahoittelemme remontista aiheutuvaa häiriötä. Toimintamme pyritään pitämään normaalina koko remontin ajan. 

  

 

La 24.8. klo 14- Alpakkajooga/Ahlainen. Kokoontuminen Ahlaisissa Westerlundintie 38. Ohjaajana Mirja Lamberg. Hinta 28 eur. Ilmoittaudu etukäteen ajanvarauksessamme tai soita 02 637 6061.  

Aluksi nautimme terveellisen smoothien ja kuulemme esittelyn Humisevan Harjun tilan emännältä, Carita Saariselta.

Joogaosuus kestää n 45 min joka tehdään seisten vapaasti käyskentelevän alpakkalauman ja pikkuvasojen keskellä.

Aurinkoisena päivänä olemme pihalla, sateen sattuessa joogaamiseen ja tilalla järjestettäviin kahvituksiin varatussa tilassa, jonne alpakatkin pääsevät meidän kanssa.

Lopuksi emäntä tarjoilee vieraille kahvit / teet, sekä kastamista. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aine allergiat Caritalle 7 päivää ennen joogaa.

Hinta: 28€/hlö maksetaan käteisellä paikanpäällä. Sitovat ilmottautumiset hyvinvointicenter.fi sivujen kautta tai soita 02 637 6061.
Alpakka on eläimenä mitä mahtavin seuralainen. Mikäli todella tahdot päästää kaikesta ylimääräisestä irti, unohtaa ajantajusi ja uppoutua rauhaan ja hiljaisuuteen. Tule joogaamaan siis mitä parhaimpaan seuraan!
Joogan ohjaa jooganopettaja Mirja Lamberg

Wuthering Heights Ky
Westerlundintie 38, 29700 Ahlainen (ajo-ohjeet löydät nettisivuilta) Carita p. 0451398374
Sp. humisevanharjunalpakat@gmail.com Liity myös sähköpostilistallemme ja seuraa meitä Facebookissa.    

 

Kui yrittäjä voi? Kui musiikki soi? Kui Pori voi?
Hyvinvointi on laaja käsite. Hyvinvointi on hyvää oloa, musiikkia, ruokaa, lepoa, liikuntaa, ravinteita, rentoutumista, huolien purkamista, keskustelua, läsnäoloa ja paljon muuta.

Kui Pori Voi? tuo kattavasti hyvinvoinnin ammattilaiset ja hyvinvoinnista kiinnostuneet ihmiset saman katon alle Porissa 21. syyskuuta 2019. Festareilla luodaan rehellistä puhetta ja pureudutaan vakaviin/haastaviin asioihin, kuten pelkoihin, väkivaltaan sekä nykypäivänä hyvin vahvasti esiin tulevan riittämättömyyden ja häpeän tunteisiin.

Tuomalla ikävät asiat julki, arkiseen puheeseen, on mahdollista ehkäistä ihmisten pahoinvointia sekä vahvistaa ja rohkaista ihmisiä hakemaan tukea, apua ja verkostoitumaan. Kui Pori Voi? tukee ja auttaa löytämään mahdollisesti uuden ihanan ja rentouttavan hoitomuodon, harrastuksen tai sitten herättää uusia ajatuksia hyvinvointiin liittyen.

Kui Pori Voi?:ssa pääset kokemaan erilaisia wörksoppeja, kuulemaan mielenkiintoisia luentoja, tutustumaan paikallisiin hyvinvointiyrityksiin sekä maistamaan Kui Pori Voi?:n ravintolatoimijoiden ihania makuja.

Tiedäks mitä kaikkee Porist löytyy? Tuu tsekkaa Kui Pori Voi? 21.9.! klo 9-19

Crazy Town Pori ja Palmgren-konservatorio, Rautatienpuistokatu 7, Pori

Liput 25 €/kpl sis. alv 10 % - myytävänä myös meillä, käteismaksu.

 


Jaa:

ajanvaraus